Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis


user posted image

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema

Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septyniolikta tema
Aštuoniolikta tema
Devyniolikta tema
Dvidešimta tema
Dvidešimt pirma tema
Dvidešimt antra tema
Dvidešimt trečia tema
Dvidešimt ketvirta tema
Dvidešimt penkta tema

Dvidešimt šešta tema
Dvidešimt septinta tema

~Gaminame toliau, fotografuojame ir rodome visiems,  nepamiršdami pridėti recepto, nors ir tai elementarus patiekalas, kad išvengtume bereikalingų klausimų paskiau ~4u.gif
user posted image

Atsakyti
Dekui Meskutei uz temuke 4u.gif
Pabusiu sikart pirma cool.gif su vista ir cicinskais biggrin.gif
Vista marinavau - 70gr.balzamiko acta istryniau su medumi, taip pat 5 skiltelem smulkinto cesnako, kmynu sauksciuka, druskos apie tris saukstelius, pipiru, majonezo saukstu ir aliejaus pora saukstu.Laikiau apie 6 val. Potam kepiau apie 45 min.190temp.
Cicinskams-200 gr. varskes geros, 1 kiausinis, 250gr. bulviu koses, maziau nei puse saukstelio sodos uzgesinau i keturis didelius saukstus neriebios grietines, miltu apie 350gr., kad butu puri elastinga tesla ir eitu kocioti.Iskociojus, supjaustyti juostelemis ilgomis ir apsukti farso gabaliukus, panasius i dideli pirsta biggrin.gif .Galus visiskai neuzsandarinti, juosteles sukti, kad jos viena ant kitos truputi uzliptu.Virti gerai ikaitintame aliejuje, apie 15-20min. ant letos ugnies.Ifarsa dejau kiausini, druskos pipiru ir malto svoguno.Skanumynas tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 06 04, 00:03)

lenkiu galvą prieš čičinskus, nors ir vištelė seilę varvinančiai atrodo..
tik va kls iškilo:
Kodėl čičinskų kraštų reiktų iki galo NEužsandarinti???
aš mėgstu čičinskus, bet man ta tešla visad pastovėjus kėtėm ima. Ar ir jum taip? jei ne, tai kaip to išvengti?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 06 04, 08:07)
Kodėl čičinskų kraštų reiktų iki galo NEužsandarinti???
aš mėgstu čičinskus, bet man ta tešla visad pastovėjus kėtėm ima. Ar ir jum taip? jei ne, tai kaip to išvengti?? 4u.gif


Paprasciausiai krastus uzsukti, bet nereikia uzlipinti aklinai(turejau omeny), nes kartais gali trukti jie bevirdami, yra buve.Pagal sita recepta, jie ne trupucio nekieteja, sakyciau atvirksciai, net minksteja, odele gaunasi labai panasi i spurgu, bet varskes nesijaucia.Jei recepte daugiau kiausiniu, tai gali sukietinti juos, arba labai daug miltu 4u.gif
Atsakyti
Rimi nuolaida tortilijoms...bet mano vaikai aštrių patiekalų nevalgo, tad gaminau tokias lietuviškas tortilijas lotuliukas.gif Tarkuotas sūris, kepta vištiena,pomidoras,žalumynai,padažas....o MB padariau su omletu.Iškepiau omletą,supjausčiau gabaliukais,pabarsčiau sūrio,krapų/petražolių...Susukau jas ir apkepinau orkaitėje...

user posted image

Vištienos kumpeliai.
Nuo vištienos kumpelių nuėmiau odą (mažiau kalorijų lotuliukas.gif ), pamarinavau.Marinatui išspaudžiau česnako, įdėjau medaus, citrinos sulčių biški,pipirų ir užpyliau ant mėsos.Kartu sudėjau morkas.Po to suveriau ant šlapių medinių iešmų, ir kepiau orkaitėje...Kepiau kažkur 30 min.Morkos buvo tokios gal ir kietokos, nes gabalai dideli...bet skanu...

user posted image

Atsakyti
Ooooo jau nauja temuke blink.gif Na saunuoles, auksarankes, virejeles rodykit savo sedevrus ir pasidalinkite savo receptukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SROVE čičinskai superiniai bigsmile.gif .Man jie irgi nekietėjo,gal todėl,kad nestovėjo ilgai lotuliukas.gif

Elena tortilijos liuksiškos thumbup.gif .Ypač su kiaušiniene patiko,puiki idėja-MB kiaušinių mylėtojas lotuliukas.gif


Meskute saunuolė,kad atidarei naują temukę 4u.gif

Tikiuosi ši temukė nebus priteršta rietenomis ir spamais bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kalakutienos keksiukai

Reikia: 500gr kalakutienos krutineles, kuria supjausciau mazais gabaleliais.
user posted image

Tada supjausciau 1 svoguna ir 2 skilteles cesnako. Viska sudeti i mesyte. Atskirai suplakti 1 kiausini, su 1 saukstu majonezo ir 150ml pomidoru padazo. Ideti apie 80gr tarkuoto surio. Viska ismaisyti ir sudeti i sviestu isteptas keksiuku formas. Kepti 25 min 200C temp. Stengtis neperkepti!!! Jei norit kad virsus graziau apskrustu galima uzberti daugiau surio ant virsaus.

user posted image

Valgeme su darzovemis ir tortilija!!!
Atsakyti
Mūsų paprastučiai pietūs.
Kotletus dariau paprastai kaip įprasta: kiaulienos faršas, kiaušiniai, truputį česnako, truputį piene mirkyto batono, druskos, pipiriukų, maltos mėsos prieskonių. Kepiau orkaitėj. Grikių košė; ir Salotos: agurkai, pomidorai, svogųnų laiškai, krapai, druska, pipirai ir truputis aliejaus. Paprasta, bet skanu essen.gif
user posted image
Atsakyti
Paprastas receptas.

Zaliosios pupeles su bulvemis pomidoru padaze ( Turkiskas patiekalas)

user posted image

Bulves nulupti ir apvirti. Svoguna, cesnaka ir kokios 4 prinokusius pomidorus pakepinti su aliejumi keptuveje, tada ideti druskos, ciobrelio ir oregano. Nuvalyti zaliasias pupeles, supjaustyti gabaleliais. Nupilti beveik visa vandeni nuo verdanciu bulviu, sudeti zalias pupeles, tada sudeti kepintus svogunus, cesnaka ir pomidora. Ipilti sauksta aliejaus ir patroskinti kol pupeles suminkstes. Tai gali buti valgoma kaip patiekalas arba kaip garnyras.
Atsakyti
Eleną ir Srove jau pritrūkau žodžių ,kaip pagirti. Šaunuolės, darbštuolės. Svarbiausia, netingit, gražiai pateikiat ir man akis pamaloninat thumbup.gif

vaidra, labai skaniai atrodo. Čia ne paprastučiai pietūs, o gražūs, skanūs, niam niam thumbup.gif

koruklu, norėčiau gyvent pas tave biggrin.gif Labai patinka tavo gaminamas maistas, receptūra visa thumbup.gif Nes pastaruoju metu mesytes valgau itin retai, o tokie troškinukai taip ir gundo drinks_cheers.gif
Padažiukas toks gražiai raudonas tik nuo pomidorų? g.gif Atrodo, lyg dar ko idėta, pastos kokios ax.gif Kai bus savų daržovių, būtinai išbandysiu, nes su plastmasinėm gali nesigauti skaniai.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 06 04, 12:04)
koruklu, norėčiau gyvent pas tave  biggrin.gif  Labai patinka tavo gaminamas maistas, receptūra visa  thumbup.gif  Nes pastaruoju metu mesytes valgau itin retai, o tokie troškinukai taip ir gundo  drinks_cheers.gif
Padažiukas toks gražiai raudonas tik nuo pomidorų?  g.gif  Atrodo, lyg dar ko idėta, pastos kokios  ax.gif  Kai bus savų daržovių, būtinai išbandysiu, nes su plastmasinėm gali nesigauti skaniai.


Jei pomidorai gerai prinoke, tai tikrai nereikia nieko deti, tiesiog gerai juos apkepinti. Bet jei nelabai, tai galima ir padazo ideti ar pastos.

As taip pat stengiuosi maziau mesos valgyti, o kai dar pas mus darzoviu pilna, tai as mieliau renkuosi jas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 04 birželio 2009 - 10:07