Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Įdarytas baklažanas.
Baklažano viršų išilgai nupjoviau.Išėmiau vidų, sieneles apibarsčiau druska ir palikau 20 min.
Vidų supjausčiau kubeliais, sutarkavau morką,svogūno biški susmulkinau, apibarsčiau druska ir pipirais ir apkepiau.Kumpio gabaliukų pridėjau ir tarkuoto sūrio.Gerai išmaišiau.Petražolių dar ir krapų.Iš baklažano išpyliau skystį kuris susirinko, aptepiau vidu sviestu ir sudėjau įdarą.Kepiau orkaitėje apie 20 min.

user posted image

Bulvės armonikėlė.
Bulvės nulupame, apibarstome druska, pipirais, smulkinto česnako pridedame,aliejaus pilame ir marinuojame biški.Tada supjaustome bulvės kaip armonika, ne iki galo, į tarpus dedame rūkytos šoninės.Kepame orkaitėje.Aš kepiau kepimo rankovėje kol bulvės ne suminkštėjo...priklauso nuo jų dydžio.Geriau rinktis pailgas bulvės....

user posted image


Čia baronkos.Daug kas su faršu daro, aš pabandžiau su dešrelė.Jas reikia pamirkyti piene, užmauti ant dešrelės, apibarstyti tarkuotu sūriu ir užkepti...

user posted image


Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 08, 11:06)
Įdarytas baklažanas.



Aš neseniai dariau, bet man nesigavo sad.gif Pačių baklažanų neapkepei, o iškart dėjai į orkaitę? Mano tokie kaip guminiai gavosi ir rūgštoki, gal negerus nusipirkau? unsure.gif
Atsakyti
PURŪS KOTLETAI (pagal Sonatiną)

Reikės:
1 vidutinio dydžio svogūno
3 riekelių baltos duonos
2 valgomųjų šaukštų pipirnės arba/ir petraložolių
500 g faršo
maltų juodųjų pipirų pagal skonį
žiupsnelio druskos
2 didelių kiaušinių (atskirti trynius nuo baltymų)
2-3 valgomųjų šaukštų šalto vandens
aliejaus kepimui

Eiga:
Svogūną nulupti ir stambiai supjaustyti. Duoną pamirkyti vandeny ir nusausinti. Duoną, svogūną ir žalumynus susmulkinti blenderiu. Dedame vientisą masę į faršą ir lengvai sumaišome. Masę pasūdome, papipiriname, sudedame kiaušinio trynius. Jei reikia, įmaišome šalto vandens.
Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai medinu šaukštu įmaišome į faršą.
Masę į keptuvę dedame šaukštu arba formuojame kotletukus drėgnomis rankomis.
Valgėm su ryžiais ir salotomis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
siandien pietums buvo kotletai bulviu kose ir baravyku padazas kotletus dariau paprastai apkepus dar patroskinau puode su sviestuku ir grietine.. i bulviu kose idejau krapu ax.gif baravykus pakepinau ant sviesto tada supiliau sultini kuriame vire ir maisiau su grietine ir miltais blush2.gif
Atsakyti
Na as tundra, tai gal ir neisizeis smile.gif niekas. O kaip tas baklazanas valgomas, jis sakysim va taipkaip Elena paruose, yra pjaunamas ir su ta violetine skuryte valgomas smile.gif Na as nesu valgius baklazano, o labai noriu paragauti, tia merginos nesijuokit smile.gif
Atsakyti
Butu paprasciausia nusipirkti ta baklazana ir paragauti, recepta issirinkus smile.gif

Del verinuku biggrin.gif nuotraukoje matosi skarda, tai orkaiteje kepti turbut bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif blyn tas baklazanas skaniai kaip , bet as tai valgyciau tik kas i vidu ideta vistiek as suprantu jis iskoptas jau buvo, tik zieve lieka, tai negi zieve irgi valgoma? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2009 06 08, 17:29)
bigsmile.gif blyn tas baklazanas skaniai kaip , bet as tai valgyciau tik kas i vidu ideta vistiek as suprantu jis iskoptas jau buvo, tik zieve lieka, tai negi zieve irgi valgoma?  bigsmile.gif

aisku,kad valgoma. ir kokia jau ten zieve? kaip pomidoro 'zieve' user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 06 07, 21:24)
gautųsi, tik ne taip graziai kaip iš mielinės ax.gif o ją padaryti tikrai labai lengva,  pabandyk mirksiukas.gif kaip tik šiandien dariau mielinė tešlą, puikiai pavyko thumbup.gif

o i krokodilo vidu reikia deti apkepta farsa ar zalia, o gal dar kitoki idara darete?
Atsakyti
Sekmadieniniai pietūs


Višta įtrinama majonezu, vištienos prieskoniais, česnaku. Kepama 180 laipsnių temperatūroje gerą pusvalandį. Bulvių košė- druska, pienas, sviestas, bulvės. Salotos- pomidorai, agurkai, grietinė.

Labai skanu ir sotu. Pirko, pjaustė, kepė, marinavo bei indus plovė mano MB wub.gif

Skanaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chaos: 08 birželio 2009 - 15:41
noreciau ir tokiu pietu ir tokio vyro blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 06 08, 11:06)
Bulvės armonikėlė.
Bulvės nulupame, apibarstome druska, pipirais, smulkinto česnako pridedame,aliejaus pilame ir marinuojame biški.Tada supjaustome bulvės kaip armonika, ne iki galo, į tarpus dedame rūkytos šoninės.Kepame orkaitėje.Aš kepiau kepimo rankovėje kol bulvės ne suminkštėjo...priklauso nuo jų dydžio.Geriau rinktis pailgas bulvės....


aciu uz bulvikes 4u.gif Issaugota thumbup.gif Super ideja


Koruklu lyg ir buvau radus taviski Bloga? g.gif Jei nieko nemaisau-buciau labai dekinga uz nuoroda ax.gif
Radau profilyje. Aciu uz kalna ideju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 08 birželio 2009 - 17:10