Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

žuvis skaniai atrodo ,tik gaila ,kad aštri biggrin.gif
Atsakyti
Nedekit cili pipiro ir nebus astri! biggrin.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2009 07 12, 00:14)
Itin paprastas patiekalas  biggrin.gif
Šv.grybai iš miško hihihi.gif

kaip tu drysti šitaip erzintis cray.gif
biggrin.gif na tikrai suvalgyčiau net per ekrana doh.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Koruklu @ 2009 07 12, 15:39)
Astri zuvis kepta ant griliaus

nors žuvies aš nelabai ax.gif bet mielai paragaučiau, nes labai jau skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Denis @ 2009 07 10, 23:03)
kas cia dar gali toki valgyt...

Sveiki, dažnai skaitau šią temą, tačiau niekaip nesigauna ikelti foto dėl to ir nerašau...
bet kaip kyla ranka rašyti tokias nesamones kaip kad ši "kas cia dar gali toki valgyt..." schmoll.gif neišauklėti žmonės
Atsakyti
Grybomanija lotuliukas.gif
Virtos bulvės supjaustome, sudedame į kepimo indą.Fetą sūrį sutriname su šakute,dedame grietinės,krapų/petražolių,išmaišome ir sudedame ant bulvių.Pridedame virtų voveruškų.Kepame 20 min. orkaitėje.Bulvės sūdyti nereikia, nes feta gana sūrus 4u.gif


user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 07 13, 09:15)
Grybomanija  lotuliukas.gif

na žudikės jus esat doh.gif lotuliukas.gif
o dar orkaitėje keptas patiekaliukas rolleyes.gif
Atsakyti
Nium man tai cia laaaaaaaaaaaaaaaabai skanu , pigu ir greita thumbup.gif

user posted image

Reikia:

* faršo
* ryžių
* kopūsto
* morkos
* paprikos
* svogūno
* kiaušinio
* pomirodų padažo
* miltų
* prieskonių

Kopūstus susmulkinti ir užstatyti virti, sumesti į puodą lauro lapus, pipirus (kvapniuosius, karčiuosius), šiek tiek pavirus sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, kai jau kopūstai su morkom apverda sudėti kubeliais pjaustytą papriką ir kukulius padarytrus iš faršo, ryžių (dedu žalius), prieskonių ir kiaušinio. Viską patroškinti kokią 15 -20 min. , pabaigoj pakepinti ant sviesto svogūną, įberti šaukstą miltų ir supilti į troškintus kopūstus su kukuliais, įdėti pomidorų padažo, prieskonių (dedu įv. žolelių) ir skanaus!
Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 11:25]

Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu blush2.gif

500 g mėsos faršo

500 g baltagūžio kopūsto, sumalto

1 p. virtų ryžių

1 p. smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų arba vidutinio dydžio svogūnas

krapų arba petražolių

druskos

pipirų

džiūvesėlių paniravimui

Padažui:

1 l pomidorų sulčių

1/2 p. grietinės

3 skiltelės česnako, susmulkintos

krapų arba petražolių

druskos

pipirų

Sumaltą kopūstą užpilti verdančių vandeniu ir palaikyti 1-3 minutes. Tada kopūstus supilti į sietelį, perpilti šaltu vandeniu ir lengvai nuspausti skystį. Dideliame inde sumaišyti visus balandėlių produktus. Suformuoti 5-6 cm skersmens kukulius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir sudėti į kepimo indą. Balandėlius dėti į orkaitę ir kepti 10-15 minučių.
Tuo tarpu paruošti padažą. Puode pašildyti pomidorų sultis ir grietinę. Įdėti druskos, pipirų, česnaką ir krapus ar petražoles.
Sumažinti orkaitės temperatūrą iki 200 laipsnių.
Balandėlius išimti iš orkaitės, aplieti padažu. Indą uždengti folija ir kepti 30-35 minutes arba iki kol balandėliai išsitroškins.
Atsakyti
QUOTE(Sv@jonė @ 2009 07 13, 09:30)
                    Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu  blush2.gif

Turiu visus produktus, aciu uz puikia ideja thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Elena thumbup.gif
Atsakyti
Kėdainių blynai

Įdaras: kiaulienos faršas sumaišytas su prieskoniais(druska, pipirai, provanso žolelės) bei įmaišiau nedidelę galvutę smulkinto svogūno, keletą skiltelių česnako.

Bulvių masė: tarkuotos bulvės, druska, pipirai, pora išplaktų kiaušinių, didelė galvutė smulkinto svogūno.

toliau jau ko gero aišku kaip gaminti, tad prašom vaišintis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
A la paella ar plovas su juros bjaurybem biggrin.gif
user posted image
Tam reikalui sunaudojau:
pakeli juros gerybiu rinkinio
2 vistienos krutineles
7-8 pievagrybius
Islukstenau koki 3dali kilogramo kreveciu tu mazu
1 geltona,1 raudona paprika
puse kilogramo ryziu
na ir prieskoniai;druska,pipiras,sultinio kubelis,karis
Statom ant ugnies puoda su vandeniu,sultinio kubeliu ir kariu ryziams.Tuo metu i keptuve sumetam kubeliais pjastyta krutinele ir pievagrybius,truputi apkepam,toliau paprika kubeliais.Kepam 15-20 min.Imetam atsaldytas juros gerybes su krevetem,pakepinam dar kokias 8 minutes,kol gerybes susila.Na ir i pabaiga sujungiam keptuves turini su ryziais,viska gerai ismaisom,paragaujam ar netruksta kokiu prieskoniu...ir galima prie stalo sest essen.gif
Dar noretus tam plove midiju ir kokios cukinijos,bet ,kad pamirsau prigriebt parduotuvej doh.gif

P.S.Aisku toks maistas yra ne visiem mielas ir priimtinas,bet as tai tuos visus juros guminukus labai megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 07 13, 14:37)
Kėdainių blynai

net seilių burnoj prisikaupė doh.gif o jau kaip norėčiau rolleyes.gif

varau bent buvlvių pasikept doh.gif
Atsakyti