Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Evelincik @ 2009 07 13, 18:50)
A la paella ar plovas su juros bjaurybem  biggrin.gif

vo vištiena čia su tom "bjaurybėm" būtina? g.gif ar ji čia tinka? blush2.gif
atrodo tai laaabai wub.gif
Atsakyti
Norėjau labai padėkoti rasytei969 už keptų sparnelių su bulvėm receptą. 4u.gif
Išbandžiau ir galiu pasakyti viena - labai skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 13, 20:32)
vo vištiena čia su tom "bjaurybėm" būtina? g.gif  ar ji čia tinka? blush2.gif
atrodo tai laaabai wub.gif

Nebutina,bet tikrai dera gerai thumbup.gif as daugiau del pievagrybiu abejojau,bet ir jie pritapo.Gal vietoj vistienos kokia zuvyte tiktu,bet nebandzius g.gif
Atsakyti
Prie vistienos tinka veziu uodegytes,krevetes,krabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 07 13, 19:14)
net seilių burnoj prisikaupė doh.gif  o jau kaip norėčiau rolleyes.gif

varau bent buvlvių pasikept doh.gif

4u.gif
Atsakyti
Sva@jone,ačiū už pirmą receptuką būtinai išmėginsiu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 12:30]
Nium man tai cia laaaaaaaaaaaaaaaabai skanu , pigu ir greita thumbup.gif

user posted image

Reikia:

* faršo
* ryžių
* kopūsto
* morkos
* paprikos
* svogūno
* kiaušinio
* pomirodų padažo
* miltų
* prieskonių

Kopūstus susmulkinti ir užstatyti virti, sumesti į puodą lauro lapus, pipirus (kvapniuosius, karčiuosius), šiek tiek pavirus sudėti griežinėliais pjaustytas morkas, kai jau kopūstai su morkom apverda sudėti kubeliais pjaustytą papriką ir kukulius padarytrus iš faršo, ryžių (dedu žalius), prieskonių ir kiaušinio. Viską patroškinti kokią 15 -20 min. , pabaigoj pakepinti ant sviesto svogūną, įberti šaukstą miltų ir supilti į troškintus kopūstus su kukuliais, įdėti pomidorų padažo, prieskonių (dedu įv. žolelių) ir skanaus!
Papildyta:
[quote=Sv@jonė,2009 07 13, 11:25]

Ir dar kitas variantas tinginuku balandeliu blush2.gif

500 g mėsos faršo

500 g baltagūžio kopūsto, sumalto

1 p. virtų ryžių

1 p. smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų arba vidutinio dydžio svogūnas

krapų arba petražolių

druskos

pipirų

džiūvesėlių paniravimui

Padažui:

1 l pomidorų sulčių

1/2 p. grietinės

3 skiltelės česnako, susmulkintos

krapų arba petražolių

druskos

pipirų

Sumaltą kopūstą užpilti verdančių vandeniu ir palaikyti 1-3 minutes. Tada kopūstus supilti į sietelį, perpilti šaltu vandeniu ir lengvai nuspausti skystį. Dideliame inde sumaišyti visus balandėlių produktus. Suformuoti 5-6 cm skersmens kukulius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir sudėti į kepimo indą. Balandėlius dėti į orkaitę ir kepti 10-15 minučių.
Tuo tarpu paruošti padažą. Puode pašildyti pomidorų sultis ir grietinę. Įdėti druskos, pipirų, česnaką ir krapus ar petražoles.
Sumažinti orkaitės temperatūrą iki 200 laipsnių.
Balandėlius išimti iš orkaitės, aplieti padažu. Indą uždengti folija ir kepti 30-35 minutes arba iki kol balandėliai išsitroškins.
[/quote]

pacituoju visa posta, nes labai keista, kad nuotrauka 'pasiskolinta' is NERYTES, bet niekur nei zodeliu apie tai neuzsiminta doh.gif
Jei jau pasigaminote patiekala pagal si recepta, kodel dedat, kaip savo? pavalget ir padekokit autorei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 14 liepos 2009 - 14:01
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 14, 14:59)
pacituoju visa posta, nes labai keista, kad nuotrauka 'pasiskolinta' is NERYTES, bet niekur nei zodeliu apie tai neuzsiminta  doh.gif 
Jei jau pasigaminote patiekala pagal si recepta, kodel dedat, kaip savo? pavalget ir padekokit autorei  g.gif


Ne tik nuotrauka,bet ir receptas copy paste tiesiog padarytas is Nerytes blogo nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 14, 18:31)
Ne tik nuotrauka,bet ir receptas copy paste tiesiog padarytas is Nerytes blogo  nono.gif

AHA, TIKRAI! kokia geda! doh.gif jau ir Nerytei parodziau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 07 13, 23:16)
Nebutina,bet tikrai dera gerai  thumbup.gif as daugiau del pievagrybiu abejojau,bet ir jie pritapo.Gal vietoj vistienos kokia zuvyte tiktu,bet nebandzius  g.gif

galvoju gal padarysiu nukopinus, bet vištieną tik išbrokysiu, kad neduokdiev skoniai man nesusikirstų.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 07 14, 13:59)
[color=green]pacituoju visa posta, nes labai keista, kad nuotrauka 'pasiskolinta' is NERYTES, bet niekur nei zodeliu apie tai neuzsiminta  doh.gif 

ant nuotraukos parasyta.
Atsakyti
MAKARONAI SU SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS

user posted image

Šiaip recepte buvo parašyta "Makaronų salotos", tačiau man į salotas visai nepanašu. Gaunasi puikus patiekalas pietums. Beje, aš dariau viską iš pusės normos ir valgiau tris dienas smile.gif.

Reikalingi produktai:
Pakelis makaronų vamzdelių;
200 g vištienos krūtinėlės;
mėgstamų paukštienos prieskonių;
10 saulėje džiovintų pomidorų;
2 nedideli pomidorai;
saujelė tarkuoto sūrio;
bazilikų lapeliai;
pagal skonį druskos, pipirų;
100 ml grietinėlės.

Paruošimas:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakuotės, ir nuvarvinti.

Vištienos krūtinėlę nuplauti, nusausinti, supjaustyti juostelėmis, įtrinti paukštienos prieskoniais ir iš abiejų pusių apkepti prieskoniniame aliejuje,nupiltame nuo saulėje džiovintų pomidorų.

Kai vištiena iškeps, į keptuvę sumesti per pusę perpjautus saulėje džiovintus pomidorus, viską pasūdyti, pagardinti pipirais, bazilikais ir kelias minutes pakepinti, kol pomidorai sušils.

Tada suversti nukoštus makaronus, supilti grietinėlę, viską gerai išmaišyti, dar šiek tiek pakaitinti ir tik tada suberti tarkuotą sūrį.

Atsakyti