Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(miglicienta @ 2009 07 15, 16:45)
MAKARONAI SU SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS


Bus isbandyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nes jau pati nezinau ko noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2009 07 13, 21:37)
Norėjau labai padėkoti rasytei969 už keptų sparnelių su bulvėm receptą.  4u.gif
Išbandžiau ir galiu pasakyti viena - labai skanu rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
Kuskusas su vistiena

>125 g kuskuso uzpyliau karstu buljonu (200ml) ir palikau brinkti kol visa kita dariau.
>4 vistienos kulseliu mesyte apkepiau ant sviesto,pagardziau druska bei pipirais,ispaudziau cenako skiltele.Isemiau ir likusiuose riebaliuose apkepiau darzoves kol jos suminkstejo( maza cukinija, baklazana maza ir viena morka.).
>I keptuve prie darzoviu sudejau atgal mesyte ir ismaisyta kuskusa.
Pora min pakepiau, isejau petrazoliu, dziovintu melisu bei trukstamu dar prieskoniu.

user posted image
Atsakyti
Upietakis keptas su baklažanais orkaiteje

Upietaki nuskusti, pabarstyti prieskoniais ir palikti kokiam pusvalandukui. Kol marinuojasi zuvis, baklazana supjaustyti griezineliais ir sudeti i sudyta vandeni.
I orkaites skarda patiesti kepimo popieriu, sudeti baklazanu griezinelius, ant jo padeti upietakius, likusius baklazanus sudeti aplinkui (as dariau su vienu baklazanu, kita karta desiu visus tris, beprotiskai skanus baklazanai). Paruosti padaza. 3-4 dideles cesnaku skilteles smulkiai supjaustyti arba ispausti per tam skirta prietaisa, ispausti viena citrina, sudeti pjaustytus zalumynus (as dejau sviezius krapus ir bazilika) ir viska sumaisyti su puses stiklines aliejaus. Padaziuku palieti upietakius ir baklazanus, sauti i orkaite kepti apie 40 min. Pateikti su svieziom darzovems

user posted image

Skanaus
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 07 15, 20:49)
Upietakis keptas su baklažanais orkaiteje

labai megstu upetaki, noreciau paragauti su baklazanais 4u.gif
Atsakyti
Spagetti su vistiena ir pomidorais

Spagecius isvirti vistienos buljone. Vistienos file supjaustytais gabaliukais ir pamarinuotus prieskoniais pakepinti. Tada ant skardos sudeti makaronus,vistienos gabaliukus, pomidorus (naudojau konservuotus vysninius pomidorus savo sultyse,pyliau ir tu sulciu), cesnako,baziliko ir surio. Kepti orkaiteje kol apskrus. Super skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 16 liepos 2009 - 15:41
Wow blink.gif Keik visokių skanumynų prigaminot, šaunuolės 4u.gif
Aš ateinu su grybų sriuba
user posted image
Tikslių proporcijų neparašysiu, nes viskas yra namie auginta (ar iš miško parnešta), o prieš gamindama nieko nesveriu ir neskaičiuoju blush2.gif
Reikės: grybų, bulvių, morkyčių, lašinukų, svogūnų laiškų, krapų.
Sudedame bulves, morkas, grybus ir paverdame. Lašinukus pakepiname keptuvėje. Baigiant viskam virti sudedame krapus, svogūnus ir lašinukus. Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
na šauniai jūs čia prigaminot thumbup.gif po atostogų "gamtinio" maisto, taip ir norisi visokių naminių skanybių rolleyes.gif
Atsakyti
Vistienos suktinukai su morkom ir agurkais

Vistienos krutinele supjaustyti gabaliukais kaip karbonadui , pamarinuoti ( soja, prieskoniai ), i vidu ideti supjaustyta juostelemis morka ir supjaustyta juostelimis marinuota agurka, susukti, susmeigti smeigtukais ir apkepti keptuveje. Galima ir orkaiteje. Greitai, lengvai ir skanu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O jei kiek zudikiskai skaniu patiekalu swoon.gif .Pilvas urzgia net biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif sveikos, seniai ką bedėjau, tai ateinu su vienu patiekalu, kuris mano skoniui buvo super.

originalusw receptas čia: http://www.skanausvi...efstrogenas-32/

ačiū mammkai nurodžiusiai man.

o dariau taip:

Befstrogenas

700 gramų jautienos (nežinau kokia dalis buvo,nes visada perku jau pjaustytais mažais gabaliukais)
4 morkos
1.5 svogūno vid. dydžio
2 v.š. miltų spec padažui
pipirų
druskos
džiovintų petražolių
aliejaus
vandens


tuos mažus mėsos gabaliukus išmušau šiek tiek plaktuku, ir supjausčiau juostelėm, nematavau kokio jos storumo, pagal gabaliukus gavos.tada
kaip ir sako recepte, įkaitinau keptuvę ir tada sudėjau mėsą. (niekada taip nesu darius, ir manau čia buvo mano klaida, nes mėsa gavos super minkšta, nesu dar padarius tokios, nes visada pildavau aliejų pirma ir tik tada mėsą)pakepinau ant didelės ugnies, tol ko lišsiskyrė sultys iš mėsos.tada šiek tiek sumažinau, ir vėl kepinau kol dingo sultys, tada subėriau džiovintų petražolių, druskos, pipirų nemažai, vienu metu sudėjau morkas ir svogūnus, pjaustytus smulkiai, ir dar pakepinau apie 10 min.and vidutinės ugnies. mėsa jau tada buvo be galo minkšta. tada užsivirinau vandenį, kol vanduo virė, išspaudžiau pomidorų padažo, nu kokie 4-5 valgomi šaukštai greičiausiai gavos.ir dar pakepinau. kai vanduo jau užvirė, bėriau ant mėsos miltų spec. naudojamų padažui (jie smulkiau malti) 2 v.š. išmaišiau gerai ir pyliau vandens,kad gerai apsemtų mėsą, dar pakepinau, kad miltai pasidalintų gerai, jei per tiršta, dar galima pridėti vandens.
ir tada su[yliau viską į indą ir dar palikau apie 10 min orkaitėj. bet nemanau, kad tas būtina, man reikėjo išlaikyt karštą tai tik dėl to.
valgėm mes su ryžiais, bet įsivaizduoju,kad su bulvių koše būtų be galo skanu.
bet su ryžiais mums patiko,nes jau paskutiniu metu bulvių buvo per daug biggrin.gif
tai va,paprasta, bet iš ties labai skanu. ne paskutinis kartas tikrai kaip taip darau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 17 liepos 2009 - 14:03
Noriu befstrogeno verysad.gif
Skanumelis, grange thumbup.gif
Atsakyti