Sena tema
As jau viena kart klausiau,zada Vilniui nuo rugsejo pabrangint.Tai ar ką konkrečiai jau paskelbė

Paaiškinkit man, kur priimamos įmokos už darželį
Penktadienį gavom pirmą kvituką, bet nepasiteiravau kur priims pinigėlius. Pašte sakė, kad nepriima.

QUOTE(Naminė @ 2009 06 06, 13:03)
As jau viena kart klausiau,zada Vilniui nuo rugsejo pabrangint.Tai ar ką konkrečiai jau paskelbė 

Žada, bet dar nepriėmė nutarimo. Jei priims, tai tik spalio mėnesį bus žinoma, kiek viena diena kainuos

QUOTE(Vilioklė @ 2009 06 06, 15:44)
Paaiškinkit man, kur priimamos įmokos už darželį
Penktadienį gavom pirmą kvituką, bet nepasiteiravau kur priims pinigėlius. Pašte sakė, kad nepriima.

Bet kuriame banke. Galit mokėti per internetinę bankininkystę

SVEIKOS PANELES AR ZINOTE ,KAD RUOSIASI PRIIMTI NAUJA ISTATYMA DEL LENGVATU PANAIKINIMO DAUGIAVAIKEM SEIMOMS IR SOCIALIAI REMTINIEMS UZ DARZELI.MUMS AUKLETOJA PRANESE VAKAR KAD GAVO RASTA IS SAVIVALDYBES,KAD NUO LIEPOS 1D.NAIKINA VISAS LENGVATAS NORS ISTATYMAS BUS SVARSTOMAS TIK SIA SAVITE O VAKAR RASTA PRIIME IR DAR SIS YSTATYMAS NIEKUR NEPASKELBTAS TAIP TYLIAI RAMIAI VALDZIA SUSIDOROS SU SEIMOM

QUOTE(Rueta @ 2009 06 10, 11:32)
SVEIKOS PANELES AR ZINOTE ,KAD RUOSIASI PRIIMTI NAUJA ISTATYMA DEL LENGVATU PANAIKINIMO DAUGIAVAIKEM SEIMOMS IR SOCIALIAI REMTINIEMS UZ DARZELI.MUMS AUKLETOJA PRANESE VAKAR KAD GAVO RASTA IS SAVIVALDYBES,KAD NUO LIEPOS 1D.NAIKINA VISAS LENGVATAS NORS ISTATYMAS BUS SVARSTOMAS TIK SIA SAVITE O VAKAR RASTA PRIIME IR DAR SIS YSTATYMAS NIEKUR NEPASKELBTAS TAIP TYLIAI RAMIAI VALDZIA SUSIDOROS SU SEIMOM

Kokio miesto savivaldybėj?
jau prieme kad nebebus lengvatu siandiena aukletoja dave rasta man paskaityti ,
cia taip padare siauliu vyrai ot gerieciai sis paskutinis menuo su lengvatom
QUOTE(gobsiukas @ 2009 06 10, 23:30)
jau prieme kad nebebus lengvatu siandiena aukletoja dave rasta man paskaityti ,
Jo, Šiauliai su darželiai daro ką tik nori

tikriausiai uztokius ju nuosprendzius gal jie dar laukia padekos
galetu pradeti nuo saves taupyti o ne nuo paciu pazeidziamiausiu

Ne tik Šiauliuose naikinamos lengvatos. Telšių savivaldybėje tas pats. Pavasario pabaigoje mano sūnaus darželyje per tėvų susirinkimą tai pranešė vedėja.
o kokia dabar kaina Vilniaus mieste už darželį,artimiausiu metu vesiu du vaikus,tai net neįsivaizduoju kokia sumelė manęs laukia,kaip daugiavaikės