QUOTE(Sempaula @ 2009 06 06, 14:34)
Aa tai tu cia su manim bandysi laime

Gerai

As tai manau kad perdaug prisisejau kaip tokiam eksperimentui

Is vienos seklytes isauga visas pomidoras? Ar buna kad kaikurios nesudygtu? As sejau mazaugius pomidorus i mazus indelius po kokia 10 seklyciu

O kazin ar gerai pietryciu balkone daigint, ar dar kambary palaikyt kol sudigs? Isvis nieko apie pomidoru auginima nezinau, kazkaip visas temas perskaityt reiks atrast laiko

Nezinau kaip cia reiks trest ar netrest, maciau kazkur parasyta kad dilgeliu nuoviru reik palaistyt..i kokia zeme sodint, jei neiskris kokia bite i balkona, kazin ar apsivaisins ?..

Zodziu nieko nezinau, bet labai noriu. Gal trumpai kuri netingi man papasakot?
Manau, kad pietryčių balkone, ypač kol sudygs pridengus kokia plėvele (na, kad šilčiau būtų) - pats tas. Arba dar geriau nešti į vonią ir prie gyvatuko kur padėti, kol daigiukai išlįs - tada jau balkonan. Dėl daigumo, tai bent jau aš kai pavasarį sėjau, tai taip... iš širdies

Tai pridygo tiek, kad dalinau visiems į visas puses. Dabar bandysiu pasėt dvi arba tris sėkliukes, nes labai nagai niežti, tooookią gražią veislę gausiu - "Black sea man"... O bičių pomidorams nereikia, reikia tik pajudinti žydinčias kekes kartas nuo karto ir jie patys apsidulkina.
Aš čia taip sakant pasireklamuosiu - mano mėgėjiški balkonininkystės bandymai štai čia aprašomi, gal pagelbės ir tau
http://balkonas.blogspot.com