QUOTE(violet79 @ 2009 07 08, 13:21)
Sveikutes,
As praradau vaikeli pries pora savaiciu, gydytojas liepe gerti folio rugsti ir bandyti dar karta kita menesi. As manau kaip tau duota taip ir bus. Persileidimai daznai yra nepaaiskinami, o be to as asmeniskai ir nenoriu gilintis kaip, kodel ir t.t. nes tada pradedi stresuoti o kai stresuoji daug sunkiau pastoti ir nestuma islaikyti. Mano nuomone gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabegsi... Nors ir sunku , mastau pozityviai ir tikiu kad kita karta viskas bus gerai.

PS. Tikiuosi mano nuomone neskamba saltai... Trauma mums buvo istikruju didele kadangi tai buvo musu pirmas vaikelis kuri "gaminome" metus laiko ir jau buvom pradeje abejoti savo vaisingumu...
Sekmes!!!
Man po pirmo persileidimo irgi gydytoja sakė -tipo natūrali gamtos atranka ir pan. Kaip ir tu dabar, tuo metu aš stengiausi mažiau galvoti, kad neužsiciklinčiau ir nedariau jokių tyrimų. Deja, kai po kelių mėnesių pastojau vėl, tai nepadėjo. Patyriau antrą persileidimą. Dabar ryžtingai nusiteikus atlikti įmanomus tyrimus, gal vis dėl to yra priežastis, kodėl taip atsitiko
Jei galėčiau atsukti laiką atgal, tyrimus daryčiau jau po pirmo persileidimo. Bent būčiau ramesnė, kad padariau, ką galėjau. O gal ir priežastis būtų rasta... Čia forume sužinojau daugybę atvejų, kai tik medikamentų dėka galima išlaikyti neštumą. Tad tikrai ne visada "gamta yra gamta ir kas duota nuo to nepabėgsi". Kartais reikia ir papildomo (pvz. vaistų) įsikišimo.
Savo atveju (du persileidimai per pusę metų) nesu linkus nurašinėti gamtos klaidai
Papildyta:
QUOTE(daliajabbar @ 2009 06 17, 13:31)

as turejau du viena po kito ,o rugseji bandysiu vel pastoti,girdejau apie vaistus,kurie padeda pastoti ir palaiko nestuma persileidimo metu tai daphastonas vaistai
Papildyta:
sakoma,kad sitie vaistai galima vartoti jai turi rizika persileisti sako,kad vaistai sustiprina nestuma.
Padeda pastoti taippat.
Duphaston -hormoniniai vaistai ir parduodami su receptu. Deja, jie pastoti tikrai nepadės (ne tokia jų paskirtis). Jie kartais yra skiriami vaisiaus įsitvirtinimui (kai organizmas gamina per mažai progesterono), kartais mėnesinių sureguliavimui. Kiekvienas atvejis individualus ir skiriasi vaistų dozės, ciklo laikas, nuo kada jie skiriami ir pan. Tik gydytojas gali nuspręsti, ar tau jų reikia
Kartais duphastona skiria nėštukėms, prasidėjus tepliojimams. Bet tikrai ne visais atvejais jis padeda. Taip, kad nesitikėk, kad šis vaistas būtinai padės ir tau
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2009 06 18, 21:41)
As po vieno nesekmingo karto taip ir padariau, radau tai ko visai nesitikejau ir net nejutau, kad galeciau kuom nors sirgt, gydziausi ir ruosiausi kitam sekmingesniam kartui.
jei ne paslaptis, parašyk, kokią priežastį radai. Aš tik pradedu tyrimų maratoną. Gaila, bet pas kai kuriuos gydytojus norint pakliūt, ilgokai reikia laukti...