Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 13, 20:55)
mūsiškis buvo 26cm skersmens ir kokių 7-8cm aukščio. nu galingas..

g.gif tai kodėl mano toks mažas gavos g.gif ir lakšteliai ne stori ir kremo užtektinai pritepiau g.gif jei būtų buve dar lakštų bučiau pritrūkus kremo - išėjo tik tik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 13, 20:41)
Dariau vakar šį tortą ( Olestos sugundyta ax.gif ) Na tirai mum laaabiai skanus, toks tikras desertas prie kavos  rolleyes.gif
user posted image
Čia dariau pabandymui, naminiam valgymui tai puošimas minimalus  mirksiukas.gif
Va pjūvis
user posted image
Turėjau labai mažai braškių tai jos netolygiai pasiskirstė...

Kepant lakštus nereikia išsigąst kad jie labai išsipučia (pas mane atrodė kaip kalnų reljefas - buvau puolus į paniką  lotuliukas.gif ) bet kol atvėso susileido ir viskas gavos čiki  thumbup.gif

Tik mūsų šeima nusprendė kad kitam kartui daryčiau su ananasais arba konserv. persikais bigsmile.gif  gal kad braškės jau nusibodo  rolleyes.gif

tiesa, klausei apie dydį - maniškis 24 cm skersmens ir 5 cm aukščio tongue.gif  nepasakyčiau kad iš didžiųjų ax.gif


Sveikos, as irgi bandziau kepti plikytos teslos braskini torta... viska dejau pagal recepta, bet lakstai nuo sviestinio popieriaus niekaip neatsilupo doh.gif teko kremu sutepti trupinius g.gif Nesuprantu, kaip jums taip lengvai gaunasi - nebent tepat ne permatomu, o storesniu sluoksniu tesla ir pakepat ilgiau. O nulupat lakstus karstus dar nuo sviestinio popieriaus ar atsalusius? Vyras vos is namu neisvijo su visu tortu biggrin.gif - pilna virtuve trupiniu ir popieriu lotuliukas.gif Pasidalinkit patirtim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Orrange @ 2009 07 13, 23:16)
Sveikos, as irgi bandziau kepti plikytos teslos braskini torta... viska dejau pagal recepta, bet lakstai nuo sviestinio popieriaus niekaip neatsilupo  doh.gif teko kremu sutepti trupinius  g.gif  Nesuprantu, kaip jums taip lengvai gaunasi - nebent tepat ne permatomu, o storesniu sluoksniu tesla ir pakepat ilgiau. O nulupat lakstus karstus dar nuo sviestinio popieriaus ar atsalusius? Vyras vos is namu neisvijo su visu tortu  biggrin.gif - pilna virtuve trupiniu ir popieriu  lotuliukas.gif Pasidalinkit patirtim  drinks_cheers.gif


na man nereikėjo nė lupt - jie jau atšokę visai buvo kai traukiau iš orkaitės blink.gif kepė kažkur apie 6-8 min, vienus daugiau kitus mažiau kepiau, bet padariau išvadą kad geriau mažiau - tokie minkštesni skanesni gaunas, tai apie 6 min ax.gif

o tept tai buvo sunkiausia doh.gif man tešla gavos tokia neskysta, niekaip nėjo užtept doh.gif tai vienur buvo ir permatomai, kitur biški storiau, bet stori tikrai nebuvo g.gif

Gal popierius koks prastas g.gif aš visad perku baltą, nes kažkada turėjau rudą tai kai kas man kibdavo unsure.gif o prie balto niekada nieks nelipo schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 07 13, 23:24)
na man nereikėjo nė lupt - jie jau atšokę visai buvo kai traukiau iš orkaitės blink.gif kepė kažkur apie 6-8 min, vienus daugiau kitus mažiau kepiau, bet padariau išvadą kad geriau mažiau - tokie minkštesni skanesni gaunas, tai apie 6 min ax.gif

o tept tai buvo sunkiausia  doh.gif man tešla gavos tokia neskysta, niekaip nėjo užtept doh.gif tai vienur buvo ir permatomai, kitur biški storiau, bet stori tikrai nebuvo g.gif

Gal popierius koks prastas g.gif aš visad perku baltą, nes kažkada turėjau rudą tai kai kas man kibdavo unsure.gif o prie balto niekada nieks nelipo schmoll.gif


Pasoviau i saldytuva savo plikytos teslos trupinini braskini torta lotuliukas.gif , ryt ziuresim, kas gavosi g.gif Del popieriaus - gal tu ir teisi, mano toks rusvas: ne visai rudas, bet ir ne baltas.
Atsakyti
QUOTE(Orrange @ 2009 07 13, 23:16)
Sveikos, as irgi bandziau kepti plikytos teslos braskini torta... viska dejau pagal recepta, bet lakstai nuo sviestinio popieriaus niekaip neatsilupo  doh.gif teko kremu sutepti trupinius  g.gif 


Siaubas, nebegąsdinkit biggrin.gif O tai taip ir neprisiruošiu aš jo pabandyt doh.gif Kažkas minėjo, kad kitąkart bandys su konservuotais ananasais arba persikais ax.gif Ar galima taip? blush2.gif Bijau, kad braškių negausiu, nes ryte nėra galimybės kur nors nueit apsipirkt, tik po darbo doh.gif
Atsakyti
Mergaites,ten viskas turi puikiausiai nusilupti,as visai plonai tepiau,kaltas popierius,as irgi turiu dvieju rusiu,ant vieno viskas kimba,todel ji naudoju popierinems tutelems daryti,o kitas skirtas kepimui,ant jo niekas nekimba.
Atsakyti
KEKSAS SU RAZINOM
user posted image

100g minskto sviesto ar margarino
200g cukraus
150ml naturalaus jogurto arba grietines
2kiausiniai
5valg.s.pieno
280g miltu
1 a.s. kepimo milteliu
100g razinu

sviesta issukti su cukrumi,imusti po viena kiausini,gerai ismaisyti,ipilti pieno,jogurto,ismaisyti ir ideti su kepimo milteliais sumaisytus miltus...atsargiai imaisyti razinas...
Atsakyti
SVEIKOS MAN SKUBIAI REIKIA JUSU PAGALBOS KAIP PAMATUOT 80GR CUKRAUS?
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2009 07 14, 16:05)
SVEIKOS MAN SKUBIAI REIKIA JUSU PAGALBOS KAIP PAMATUOT 80GR CUKRAUS?


ka tik pasveriau sauksta valgomaji toki su kaupu tai 20 g 4u.gif
Atsakyti
sveikos saunuoles 4u.gif zadu ir as torta savo MB gimtadieniui daryti, noreciau padaryti sokoladini virsu, noriu paklausti kai padaryti toki? jeigu lydiciau sokolada ar reikia konors dar ideti, kad jis paskui nenubegtu? nesu meistre siame reikale, tortus ypac retai darau, todel nelabai ka ir ismanau apie tokius dalykelius. blush2.gif
Atsakyti
Dar vienas sokoladinis dziaugsmas smile.gif
250gr. maskarpones
2 kiausiniai
80gr. cukraus
100gr. varskes
viska gerai isplakti mikseriu
130gr. miltu
120gr. cukraus
2 did. kiausiniai
saukstas su kaupu kakavos
90gr. sviesto
1 karunos sokoladas juodas
50gr. nutelos
saukstelis pilnas kepimo milteliu
Kiausinius labai gerai isplakti mikseriu, sumaisyti kakava miltus ir kepimo miltelius,
sviesta, nutela, sokolada maisant islydyti ant garu voneles, paskui imaisyti gerai cukru, miltu mase imaisyti i kiausinius, supilti sokoladine mase, ismaisyti, supilti i forma 24, istepta rieb. ir isbarstyta miltais, ant virsaus supilti surio mase ir truputi saukstu apsukti karta.Pasauti i ikaitinta orkaite 180temp. ir kepti apie 35-40min.

user posted image
user posted image

Atsakyti

Sausainiai su pertepimu
Tesla
3 tryniai,
1 stikline cukraus
100 g grietines,
1 a.s. sodos
1 v.s. acto,
114g sviesto,
1 pakelis shortening(neturiu,nerandu pirkt ir nedejau),
3-4 stiklines milu,kad tesla neliptu prie ranku.

Kremas:
225g grietineles
1 pakelis varskes kremo(cream cheese)
114g sviesto,
slyvu dzemo,

Papuosimui:

pakepintu lazdyno riesutu,
juodo,balto sokolado.

Soda uzgesinti su actu,sudeti visus likusius produktus,uzminkyti tesla ir ja padeti maziausiai val i saldytuva.
Tuo metu pasigaminti krema.Varskes krema isplakti su grietinele,imaisyti minksta sviesta,nepermaisyti,ir padeti i saldytuva.

Orkaite ikaitinti 180C.

paimti trecdali teslos,ja iskocioti ir isspausti norimos formos sausainius,sudeti i kepimo popieriumi istiesta skarda,kepti,kol pageltonuos,neparuduos!.
Apie 10min.
ta pati padaryti ir su likusia tesla.
Atvesinti.
Viena puse sausainiu aptepti slyvu dzemu,kita-varskes kremu.Aptepti tirpintu sokoladu,apibarstyti riesutais.

gaunas labai daug sausainiu,bet mums tai neproblema,bet is puses normos pats tas mirksiukas.gif
Receptas is rusaiciu forumo,

user posted image
Atsakyti