Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(naujute @ 2009 07 14, 16:47)
sveikos saunuoles  4u.gif  zadu ir as torta savo MB gimtadieniui daryti, noreciau padaryti sokoladini virsu, noriu paklausti kai padaryti toki? jeigu lydiciau sokolada ar reikia konors dar ideti, kad jis paskui nenubegtu? nesu meistre siame reikale, tortus ypac retai darau, todel nelabai ka ir ismanau apie tokius dalykelius.  blush2.gif

ant plyt€l€s karunos sokolado d€du n€did€li sauksta svi€sto,3saukstus pi€no arba gri€tin€l€s ir k€lis grud€lius cukraus,viska tirpinam€ ant garu.
Papildyta:
n€zinau kas pasidar€ € raid€i blink.gif
Atsakyti
Srove, tavo pyragiukas toks gundantis wub.gif labai skaniai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

Daividija, jamu prie arbatos šitų sausainukų bigsmile.gif gerai, kad daug gaunasi, man tinka thumbup.gif jaučiu skanūūūūs user posted image
Atsakyti
daividija gaila truputį per vėlai perskaičiau triūbelių receptą ax.gif išsikepiau pyragą pagal Sonatinos braškinių keksiukų receptą http://www.supermama...p;#entry4574377
tik dariau su vyšniom. Mano pastebėjimai: pyragas gavos skanus, minkštas, tik spalva negraži, nuo vyšnių sirupo. Ir maniau vyšnios bus per visą pyragą, o jos nuo svorio visos atsidūrė ant dugno.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Give2Get: 14 liepos 2009 - 21:42
kokie skanėstai bigsmile.gif
atnešu ir aš Glacee tortuką ANNA, skirtą, kaip autorė pati rašo, šokoladoholikams thumbup.gif kadangi valgančiųjų dauguma chebrytėje tokie ir buvo, tai aukštumoj šitas receptėlis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 14, 19:34)
Sausainiai su pertepimu


Jamu visus i kelione wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 07 14, 22:49)

atnešu ir aš Glacee tortuką 


blink.gif vajei, koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
Nu si karta bus ir pjuvio foto,tik jau nelabai kaip tas pjuvis atrodo,nesiseke su blynais,beveik visus sulauziau doh.gif doh.gif ,bet labai skanus buvo. Ir dar riesutus reikejo pasmulkinti,bet suejo ir taip biggrin.gif
Napalijonas
BLYNAMS
3pok sviesto
1500g miltu (as dejau truputi maziau)
0,5l grietines
KREMAS
2ind kondensuoto pieno
1stikline cukraus
5 kiausinio tryniai
1citrina (gali buti ir daugiau,cia jau kaip kam patinka)
DAR REIKES:
300gr riesutu
300gr razinu
kiausinio trynius isplakti su cukrum,sviesta istirpinti ir maisant pakaitinti iki virimo,supilti kondensuota piena ir iki ir vel nuolat maisant uzvirti tada sudeti isplaktus trynius ir vel iki virimo. Kai kremas atsals,ispausti citrinos sultis.
EIGA:
Deti blyna ant jo tepti krema ir uzbarstyti razinu bei paskrudintu riesutuir taip iki pries paskutinio blyno.
user posted image

user posted image
P.S JOLKA999 nu su ta E tai prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Orrange @ 2009 07 13, 23:16)
O nulupat lakstus karstus dar nuo sviestinio popieriaus ar atsalusius? Vyras vos is namu neisvijo su visu tortu  biggrin.gif - pilna virtuve trupiniu ir popieriu  lotuliukas.gif

lakštai geriau lupos vos atvėsę, bet kaikurie lupos ir dar karšti. pirmas gal labiau pakibs buvo, tai nantrąjam tepiau popierių sviestu -ale arba maaži tepiau arba nepastebėjau jokio skirtumo - lupos kaip ir kiti likusieji.
o trupinių pas mane virtuvėj irgi pilna buvo, ypač kai bandžiau trupiniais torto šonus papuošt cool.gif

QUOTE(daividija @ 2009 07 14, 19:34)
1 pakelis shortening(neturiu,nerandu pirkt ir nedejau),

blink.gif o kas čia per daiktas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 14, 19:34)
Sausainiai su pertepimu



Oij kaip noreciau unsure.gif reiks kepti, kai tik issikapstysiu is bedu... dar kazkieno pamenu nusirasiau juosteles su dzemu, bet niekaip neprisiruosiu iskepti. o gal kas zinot, kokiu storiu reikia iskocioti tesla toms juostelems su dzemu? Na jei neisivaizduojat, kas ten per juosteles, ideisu tuoj nuoroda.

Papildyta:
Neradau nuorodos, bet recepta nukopinta radau:

Juosteles su dzemu

400 g sviesto
200 g cukraus
100 g grietinės
4 kiaušiniai (3 kiaušiniai tešlai + 1 aptepimui)
1/2 a.š. druskos
3 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilinio cukraus arba šiek tiek kvapniosios esencijos
Miltai (apie 700 g tikrai dėjau, tiek turėjau atsisvėrus, o toliau nežinau kiek suėjo, iš akies dėjau )
Smulkintų riešutų (gal apie 100-200 g)
Uogienės/džemo

Išsukti sviestą su cukrumi, dėti grietinė, kiaušinius, vaniliną, po kiek vieno ingrediento išmaišant. Berti miltus persijotus su kepimo milteliais. Miltų dėti tiek, kad tešlą galima būtų kočioti Stalą gausiai pabarstyti miltais, kočioti tešlą, vis pabarstant miltais, kad neliptų prie stalo Supjaustyti norimo dydžio juostelėm.

1 kiaušinio atskirti baltymą nuo trynio.

Dėti į skardą sausainiukus, kraštelius patepti kiaušinio baltymu (aš tingėjau žaisti su krašteliais, tai aptepiau visus apatinius sausainiukus baltymus ), per vidurį dėti po 1 a.š. uogienės/ džemo (aš dėjau slyvų džemą ir aviečių uogienę ), uždengti kitu sausainiuku, kraštelius truputi apspaudyti, viršų aptepti tryniu, pabarstyti smulkintais riešutais.

Kepti orkaitėje, +200 C, apie 20 min, arba kol pagels
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 07 14, 21:30)
blink.gif o kas čia per daiktas? 4u.gif

Cia yra augalines kilmes riebalai,tik as ju niekur nerandu.net nezinau ka jie priduoda,kaip minejau nei nedejau.

Rugiagele26,tesla reikia iskocioti kokia 0.5 cm.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 07 14, 18:34)
Sausainiai su pertepimu


O sviestą išlydyti ar kambario temperatūros dėti,o gal įtarkuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2009 07 15, 15:25)
O sviestą išlydyti ar kambario temperatūros dėti,o gal įtarkuot  g.gif

Deti minksta kambarario temperaturos.
Atsakyti
oi kiek skanybių prikepėt bigsmile.gif

mane kažkaip labai sudomino daividijos lazdelės aplietos kond. pienu
tik man įdomu, jau jų su rankytėn nepavalgysi turbūt schmoll.gif ir dar ar užpylus kond. pieno mišiniu, jas reikia dar kažkiek palaikyt g.gif

olesta, jau rankelė atmušta grietinėlės dzibukų darymui bigsmile.gif visokius raštus įvaldžius esi wub.gif
Atsakyti