Įkraunama...
Įkraunama...

•Saldūs receptai su nuotraukomis•

QUOTE(Masculine @ 2009 07 26, 15:31)

aguonele, 1 kvailas klausimas iskilo, kaskaip netycia susimasciau  g.gif  o, kai sakoma issukti, tai turima omenyje tiesiog siaip su mikseriu isplakti ar su saukstu sukti  g.gif  kazkaip nezinau sove toks kalusimas i galva  ax.gif  ax.gif

sitam pyrage tai skirtumo nera, gali plakti mixeriu arba sluotele .as plakiau sluotele,nes tingejau traukti mixeri,nors gale vistiek teko del baltymu doh.gif
Atsakyti
Okay, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masculine @ 2009 07 26, 09:58)
daividija, gal galetum koki viena BAUMKUCHEN'o recepta isskirti  is tu 5 ax.gif  kuris tavo manymu skaniausias, nes ir man kaskaip noretusi isbandyti, 17 temoje nuotrauka taip skaniai atrodo  bigsmile.gif  4u.gif

galiu pasakyti,kad skonis visu tai beveik vienodas,ta skur 17 temoje tai man labai patiko.Gal,kad seniai buvau kepus ir uzmirsus pries tai buvusiuju skonius lotuliukas.gif
dar vienas labai patiko,receptukas kiek kitoks,bet labai grazus pyragas
receptas cia.Skanus,ypac tas apelsinu aromatas ten tinka.


QUOTE(aguonele @ 2009 07 26, 11:43)
Melyniu pyragas


Oi kiap noreciau to pyrago,visa gabala sukirsciau,ale kur gaut melyniu?kur kur kur?Aguonele,atvarau pyrago.
QUOTE(starbee @ 2009 07 26, 12:55)
Grietinėlės pyragas su braškėmis pagal Forelle ax.gif

stai cia receptas



Ir situ paimsiu keleta.
QUOTE(čikuraku @ 2009 07 26, 13:02)
jusu pageidavimu karamelinis riesutu surio pyragas pagal sigitaw


labai skaniai atrodo,reikes issikept,ruosiausi,bet pamirstu,as viska pamirstu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 26 liepos 2009 - 17:43
QUOTE(daividija @ 2009 07 25, 18:27)
dzokada,as anksciau naudodavau tokia varske quark,budavo didziuosiuose prekybcentriuose sudeta prie surio,kur ricota ir t..t.labai gera varske kepiniams,dabar ji kazkur isgaravo,gal niekas apart mane snepirkdavo lotuliukas.gif ,tai naudoju ta suri cream cheese,pigiausia,jis labiauiai uznesa i varske.


dekui,bandysiu ir as tada ta chees'a mirksiukas.gif

QUOTE(čikuraku @ 2009 07 26, 14:32)
siulau lietuviu, lenku, ruskiu pardes aplankyt nusipirksit tos pacios ir varskes, rekomenduoju lenkiskus gaminukus yra specialiu trintu varskyciu iskart pyragams, arba lidlas cottage cheese grudeta varske indukuose, visad sviezia kt pardese irgi yra tik brangiau.


na tose parduotuvese as stengiuosi pirkti kuo maziau,nes ten veza visoki slamsta,kai perskaiciau toki straipsni,vengiu tu parduotuviu.(kokia ten varske jei ji galioja puse,metus laiko?) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 07 26, 22:26)
dekui,bandysiu ir as tada ta chees'a  mirksiukas.gif
na tose parduotuvese as stengiuosi pirkti kuo maziau,nes ten veza visoki slamsta,kai perskaiciau toki straipsni,vengiu tu parduotuviu.(kokia ten varske jei ji galioja puse,metus laiko?)  schmoll.gif



kazka snekat is fantastikos srities, mu varske lietuviska negalioja puse metu, kaip ir lenkiskos ir kas savaite vezamos sviezios prekes i lithuanika taip, kad jusu teise rinktis.
Atsakyti
4u.gif Labutis
Išbandžiau tortą su baltu šokolado ,kadangi labai thumbup.gif , tai noriu pasidalinti su jumis ,bet labai tingiu versti ax.gif Tai atsiprašau ir dedu rusiška nuoroda wub.gif
Torčiukas tikrai vertas dėmesio.Lengvai gaminamas , atrodo thumbup.gif ir skanus.


user posted image
http://www.good-cook.../tort_336.shtml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 27 liepos 2009 - 12:14
QUOTE(daividija @ 2009 07 26, 17:35)
galiu pasakyti,kad skonis visu tai beveik vienodas,ta skur 17 temoje tai man labai patiko.Gal,kad seniai buvau kepus ir uzmirsus pries tai buvusiuju skonius lotuliukas.gif
dar vienas labai patiko,receptukas kiek kitoks,bet labai grazus pyragas
receptas cia.Skanus,ypac tas apelsinu aromatas ten tinka.


Aciu Daivija , nusirasiau jau abu. Manau, pirma isbandysiu is 17 temos ( kadanors), kaskaip tas atrodo ypatingai skaniai blush2.gif . Kaip gerai, kad yra tokia tema kaip si: "Saldūs receptai su nuotraukomis" , nes as visada renkuosi kaskaip kepinius pagal nuotraukas ir pavadinimus lotuliukas.gif , nusirasau i sasiuvinuka recepta ir dar fotke atsiprintinu lotuliukas.gif bigsmile.gif, o dar ir komentarai ir patarimai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masculine: 27 liepos 2009 - 12:47
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 27, 10:13)
4u.gif Labutis
Išbandžiau tortą su baltu šokolado ,kadangi  labai  thumbup.gif , tai noriu pasidalinti  su jumis ,bet labai tingiu versti  ax.gif Tai atsiprašau ir dedu rusiška nuoroda  wub.gif

Labai grazus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 07 27, 13:13)
4u.gif Labutis
Išbandžiau tortą su baltu šokolado ,kadangi  labai  thumbup.gif , tai noriu pasidalinti  su jumis ,bet labai tingiu versti  ax.gif Tai atsiprašau ir dedu rusiška nuoroda  wub.gif
Torčiukas tikrai vertas dėmesio.Lengvai gaminamas ,  atrodo  thumbup.gif  ir skanus.
user posted image
http://www.good-cook.../tort_336.shtml

ech...nesuprantu rusishkai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2009 07 27, 19:17)
ech...nesuprantu rusishkai  verysad.gif

СОСТАВ
ТЕСТО
2 яйца, 1/3 стакана сахара, 1/3 ч ложки соли, 1 ч ложка разрыхлителя, 0,5 стакана муки
НАЧИНКА
600г творога, 500г густых сливок (30~35%), 300г белого шоколада, 10г желатина


Яйца взбить с сахаром и солью в пену. Вмешать муку и разрыхлитель.

padesim mirksiukas.gif

sudetis

2 kiausiniai, 1/3 stiklines cukraus, 1/3 saukstelio druskos, 1 arbatinis saukstelis kepimo milteliu, 0,5 stiklines miltu
idaras
600 gr varskes. 500 gr grietineles, 300 gr balto sokolado, 10 gr zelatinos

Kiausinius isplakti su cukrumi ir druska, sumaisyti su miltais ir kepimo milteliais.I tortine 24 cm supilti tesla ir iskepti.
1/3 grietineles supilti i maza puoduka, sudeti ten sulauzyta sokolada, pastatyti ant ugnies ir pilnai islydyti.

Zelatina uzpilti 1/4 stiklines vandens, kai isbrinks (po 10 min) tai indeli su zelatina istatyti i bliuda su verdanciu vandeniu ir maisyti kol istirps zalatina.
Varske suplakti su islydytu sokoladu, tiesiog palkant supilti zelatina.
Atskirame inde isplakti likusia grietinele ir atsargiai iamisyti i varskes mase.
Jei norisi galima ideti cirtinos sulciu.
Atsalusi biskvita perpjauti pusiau, viena dali ideti i tortine kurioje kepe, uzpilti 2/3 varskes mases, uzdengti kita biskvito dalimi ir uzpilti likusia varskes mase, deti i saldytuva nakciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 27 liepos 2009 - 17:47
LIUSII aciu labai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 07 27, 17:37)

padesim  mirksiukas.gif



SAUNUOLE! clap.gif:
Atsakyti