Įkraunama...
Įkraunama...

Susidomejimas savo lytiniais organais

Manajai 2.8 metai.Paskutiniu metu pastebejau kad ji pasislepus tyrineja savo lytinius organus blink.gif jei mane pamato-slepia ka daro...nenoriu traumuoti,nes nezinau kaip elgtis? ar drausminti ar nematyti? esu pastebejus kai guli kisa ten pirstukus ir trinasi blink.gif mane toks dukreles elgesys gasdina..gaunasi kaip masturbacija kazkokia...
as pasimetus..gal mamytes patars ka? ka daryti ar praeis tai? unsure.gif
Atsakyti
Maniškis 5metis taip kartais daro blush2.gif Stengiuosi per daug nesureikšminti, nukreipti tuo momentu kur nors jo dėmesį, na bet kažkaip nejauku pačiai...
Atsakyti
Tai normalu, kad tyrinėja lytinius organus. Galite nesibaimindama leisti jai tai daryti. Jei matote, kad pradeda masturbuotis- galite pabandyti nukreipti jos demesi kur nors kitur, kazkuo sudominti. Kad vaikas uzsiimtu kokia nors produktyvesne veikla negu masturbacija. Bet kuriuo atveju, tai nera joks sutrikimas. (Vaikas iš Jūsų turbut jaučia kad Jūs manote, kad tai negerai, nes rasote, kad slepiasi- is tikruju, tai nei gerai nei blogai- normaliai dauguma vaiku pabando masturbuotis, tik pati masturbacija nera veikla, kuri lavina vaika ar pan., del to rekomenduoja geriau nukreipti vaiko demesi kita linkme).
Atsakyti
Mano 4 metuku mergaite taip pat masturbuojasi blink.gif Tai ji daro atsigulusi pries miega arba atsikelusi. As nezinau kaip elgtis ja pamacius. Ar barti ar nekreipti demesio. Bandziau ir tai ir tai. Kokia produktyvesne veikla pasiulyti pries miega? Kol as esu su ja ji to nedaro, tik palieku ja viena, jau randu susikisus kaldryte tarp koju cry.gif Kaip elgtis? Pykti? Barti? Nekreipti demesio? Pagasdinti kad taip darant sakudes putyte ar pan.? Nezinau kaip reaguoti verysad.gif
Atsakyti
Apie produktyvesne veikla kalbejau ne pries miega, o dienos metu. Pries miega galite pabuti kartu, kol nusiramins ar uzmigs. Tegul laiko kaldryte tarp koju. Galite pasakyti, kad rankyciu nelaikytu po kaldryte.Nera prasmes nei barti, nei gasdinti, juk vaikas nedaro nieko blogo.
Atsakyti
Maniškiui dar tik 11 mėn. rado tą "žaisliuką" nuo tada kai pradėjom sodinti ant puoduko gal prieš 2 mėn. nuo to laiko tik nuėmi sauskelnes rankytės iš kart "ten"... net matau, kad jam įvyksta erekcija nieko nedraudžiu nes jis įtariu nė nesupranta ką daro ar tiesa g.gif
Atsakyti
manajai taip ir nepraejo noras trintis blink.gif nueina kai nematau i kambari atsigula ir trinasi verysad.gif kartais net nuo to trinimosi apsisisioja,nors seniai jau darome i puoda viska unsure.gif
as manau jai tai malonu ir jau nebepraeis...kol nesupras kad tai gedinga verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,mes tokia pat turim problemyte,bet aš jam nedraudžiu nes kažkada esu skaičiusi,kad to negalima drausti,ar kažkaip juos bausti
Atsakyti
mano mergytei 4metukai ir ji irgi trinasi
sendien atejau dukros pasiimti is darzelio aukletoja skundesi ,kad ji i putyte trinasi ir trinasi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano sūnui jau 6-ri,bet jau tankiai už klyno laikosi blush2.gif Ir niekaip nepraeina atpratint. Ir sugėdinam dažnai,bet jis vis savo daro.Kad ir kiek jam bandom aiškinti,kad taip negražu daryti,bet vis nesiseka doh.gif Dažnai,net prie žmonių nepatogu būna blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kai nuemem pamperius maniskis irgi trynesi, bet dabar 3*tfu lyg nurimo.
Atsakyti
Pirmiausia būtų gerai pažiūrėti tokius banalius dalykus, kaip kelnaitės - ar švarios, nes jei nešvarios, gali niežėti nuo jų. Ar nedirgina audinys, tarkim, kelnaičių gumelės, ar netrina raukšlių. Ar ne per šiltai prirengtas vaikas, kad suprakaituotų ir taip pat niežėtų. Ar neturi kirmėlių.

Jei visos šios priežastys atkrenta - masturbacija, domėjimasis savo lytiniais organais yra normalus ir būdingas kiekvienam žmogui reiškinys. Tik mes patys buvom auklėjami taip, kad reikia būti droviems, nesidomėti seksu ir t.t.... Panašiai bandome ir savo vaikus pritempti. Visgi normalu yra domėtis ir masturbuotis smile.gif. Nereikėtų drausti, apskritai akcentuoti. Galbūt būtų prasminga pakalbėti, kad tai daroma vienumoje, ne prie stalo ir ne lauke, bet drausti nereikėtų, kad vaikui nekiltų idėjos, kad tai yra bloga ir negražu.
Atsakyti