[ Standartinis ] ·
Meilė ar pinigai?, Kurį pasirinkti?
| Silvery |
2009 07 22, 20:20
|
Naujokas

Grupė: Naujokai
Žinutės: 15
Prisijungė: 2009 07 22
Apdovanojimų: 0

|
Labas :4u: esu forume prisiregistravusi kitu vardu tik nenoriu juo rašyti apie savo asmeninį gyvenimą, prašau nepykit.
Turiu tokia bėda, gal kitoms pasirodys juokinga, bet nebežinau ką daryti. Turiu drauga jam 29, man 20, kartu jau metai laiko, puse metu gyvenu su juo. Kartu kalbames, planuojam ateitį, lyg viskas ir gerai, neskaitant to, kad nesu tikra, kad būdama su juo sau ir savo vaikams galėsiu garantuoti gerą ir patogų gyvenimą. Jis dirba sezoninį darbą, todėl pinigelių žiemą nelabai buna, aš pati mokausi per mokslo metus pinigeliu gaunu iš tėvu, vasara dirbu, jis per visa mūsu draugystės laiką davęs man gal 50lt. Maistą perkam perpus, aišku jis sumoka mokesčius, butas yra jo tėvu. Jis nenori ieškotis normalaus darbo, nes sako, kad už 1000lt niekur neis dirbti, jam pigiau išeis namie sedėt. Jau nebepamenu kur buvom kartu išeje, neskaitant savaitgaliu pas jo ar mano tevus, aš grįžtu iš darbo, jis pas draugus arba dirba namie prie kompo, būna, kad negrįžta iki 1 nakties, tikrai netikiu, kad turi kita, tiesiog jo draugai kaip ir jis neturi normalaus darbo ir naktinėja. Man tai visai nepatinka, aš einu anksti miegoti, nes kita diena į darba todėl išvis į lova atsigulam skirtingai. Gyvenam kaip ir skirtinga gyvenimą, kažkaip netaip įsivaizduoju santykius, suprantu, kad esu dar jauna, tačiau noriu kurtis ateitį sau. Širdis sako, kad jį myliu, vos pagalvojus apie išsiskyrima ašaros kauptis pradeda, o gal čia tik prisirišimas, bijojimas vėl grįžt pas tevus, jis pirmas su kuriuo gyvenu, gal delto taip... Ir čia dar ne viskas, yra ir kitas vyras, jam 27, jis turi normalų darba, pažįstu jį metus laiko, budavo kartais susitikdavom kai maniškis išjungdavo tel, arba dingdavo keliom dienom (tada dar kartu negyvenom), tada tiesiog negalėdavau būti viena. Kartu su juo leidau Naujus metus Nidoj. Už nieka nemokėjau, elgesi su manim kaip su princese, su juo nebuvo jokio sekso, tik šeip už rankučiu pasilaikymas ir pora pakšt. Kai per tuos pačius Naujus metus susipykau ir išsiskyriau su saviškiu, jam buvo vienodai nei skambino nei rašė, o tas su kuriuo švenčiau ant ranku nešiojo, džiaugės, kad galės dabar jau būt su manim ir, kad pagaliau išsikyriau, tačiau grįžus vėl atleidau tam su kuriuo buvau išsiskyrus ir susitaikėm, tiksliau pasakius, aš jam paskambinau ir verkdama į ragelį prašiau susitaikyt, net pati nesuprantu kuo man jis galvą apsuko. Matau, kad šitas su kuriuo leidau naujus metus į mane žiūri rimtai, kad manim pasirūpintu, nori jau šeimos, draugaves su viena panele 5 metus, ji jau susituokus turi vaikuti. Siūlo man važiuot atostogaut į užsieni rugsėji, nori kartu pirkt su manim butą ir eit ten gyvent, žodžiu bučiau aprūpinta pilnai. Aš pati nuo 16 metų svajojau apie ta diena kai susituoksiu, nemanykit, kad dar per jauna ar dar kažkaip, tiesiog nenoriu baliu fetivalių, ir po klubus lakstyt, noriu turėti šeimą, gera vyra, beproto noriu vaiku. Nežinau dabar ką daryti, nesinori gaišti laiko, jeigu man kartu su juo ateities nėra, nes kartais atrodo, kad jam visai nerūpiu, kad jis mieliau pabus su draugais, o ne su manim, kiek žinau iš jo praeities, kad ten visko buve, kad savo draugei buvo uždaves, kad ji vaika turėjo, kad pas ja vos ne tik pernakvot važiuodavo... Prašau patarkit ką galvojat? :verysad:
|
|
|
|
|
| TipuTapu |
2009 07 22, 20:58
|
Ekstra senbuvis

Grupė: Senbuviai
Žinutės: 1245
Prisijungė: 2007 06 28
Vieta: Norvegija

|
Sveika, matau jog esi protinga mergina ir mastai i gera puse, blaiviai. Suprantu tave, nes esu buvus labai panasioje situacijoje. Esi jauna, nebijok rizikuoti ir ieskoti sau geresnio gyvenimo, savo laimes, priimti sprendimus. Viskas dar priesaky. Su tuo draugu, su kuriuo dabar gyveni, turetum rimtai pakalbeti apie viska, jei tu jam brangi ir jis nores su tavimi buti, tures pasikeisti, isgirsti ir tavo norus, kitaip juk kiekvienam aisku, kad santykiai anksciau ar veliau nutruks... Ir gerai saves paklausk ar tu ji tikrai myli :4u: Nors cia tik mano asmenine nuomone, bet taip kaip tu ji aprasei, o jam jau 29 metai, tai jis man neatrodo labai rimtai.... :mmm O apie ta kita vaikina 27m. gerai pagalvok, gal tai tikroji tavo laime? :mirksiukas:
|
|
|
|
|
| Silvery |
2009 07 22, 21:05
|
Naujokas

|
QUOTE(TipuTapu @ 2009 07 22, 20:58) Sveika, matau jog esi protinga mergina ir mastai i gera puse, blaiviai. Suprantu tave, nes esu buvus labai panasioje situacijoje. Esi jauna, nebijok rizikuoti ir ieskoti sau geresnio gyvenimo, savo laimes, priimti sprendimus. Viskas dar priesaky. Su tuo draugu, su kuriuo dabar gyveni, turetum rimtai pakalbeti apie viska, jei tu jam brangi ir jis nores su tavimi buti, tures pasikeisti, isgirsti ir tavo norus, kitaip juk kiekvienam aisku, kad santykiai anksciau ar veliau nutruks... Ir gerai saves paklausk ar tu ji tikrai myli :4u: Nors cia tik mano asmenine nuomone, bet taip kaip tu ji aprasei, o jam jau 29 metai, tai jis man neatrodo labai rimtai.... :mmm O apie ta kita vaikina 27m. gerai pagalvok, gal tai tikroji tavo laime? :mirksiukas: Ačiu labai :4u: tiesiog tam kuriam dabar 27m. sakiau kad duotu man savaite laiko pagalvoti (jis galvoja, kad aš jau su savuoju jau mėnesį laiko išsiskyrus, ir noriu pabūt dar viena, ir po savaitės pasakysiu ar busiu su juo) tiesiog negalėjau jam pasakyti kitaip, jis taip stengėsi mane ištraukti iš tu santykiu, nes kiek jam ant peties verkiau, kad man negerai tiek jis mane guode ir dave patarimu iš savo puses... Geda man jam jau sakyti, kad vėl mes kartu.... :verysad: O su savuoju jau esu kalbėjus ir daug kartu, klausiau kas būtų jeigu atsirastu vaikutis, tai jis sakė eitu stipriai dirbti, bet tai kas iš to, kad dabar jam dirbt matai nereikia, yra už ka pavalgyt ir gana (jis nieko nebaiges, išsilavinimo neturi), aš noriu ir ka nors nusipirkt, ir kur išvažiuot, iš tėvu jau imt pinigus gėda, tuo labiau, kad su draugu gyvenu.....
|
|
|
|
|
| Copacabana |
2009 07 22, 22:28
|
Ekstra senbuvis

Žinutės: 1519
Prisijungė: 2006 09 27
Vieta: Jungtinė Karalystė

|
Patarčiau susikaupt ties mokslais ir nesirinkt nei vieno, nes tu dar labai jauna ir tavo nuomonė apie daugelį dalykų tikrai keisis. Manau, nė su vienu iš jų tau nepakeliui, su pirmuoju dėl jus skiriančių interesų ir požiūrio į gyvenimą, su antruoju - dėl to, kad tu jo nemyli. Pas tėvus grįžti ne taip jau ir blogai, kur kas blogiau būtų koks netikėtas nėštumas ir anskti prasidėjęs šeimyninis gyvenimas, su kuriuo nei tu pati nepajėgsi tinkamai susitvarkyti, nei iš savo dabartinio draugo paramos nesulauksi. P.S. Ir baik tikėtis iš vyrų privalomo išlaikymo, kuo anskčiau tai suvoksi, tuo paskui tau lengviau bus.
|
|
|
|
|
| sena pažįstama |
2009 07 23, 07:38
|
Super senbuvis

Žinutės: 4345
Prisijungė: 2007 10 02
Pirmas vaikas:paauglys
Antras vaikas:dar pradinukas
Trečias vaikas:dvimetinukas

|
Su savo patirtim, be abejo, rinkciausi pinigus :rolleyes: Kaip seni zmones sako:meile ateina ir iseina, o valgyti norisi visada" :sutinku Jei pirmam vaikinui butu ne beveik 30, o 20, tada sakyciau, kad viskas pries akis, o dabar, budamas tokio amziaus, nesugebejo susitvarkyti savo gerbuvio? Gauti normalaus darbo? Lakstyti su neaiskiais draugais? Ir cia seimos zmogus, busimu vaiku tevas? Oi ne, per Naujus metus buvo puikus sansas jo atsikratyti. Kazin, ar po pusmecio tas antrasis dar labai nori jusu, ar jau yra susirades kita mergina? :hm Budama jo vietoj tikrai jusu nelauksciau :mmm
|
|
|
|
|
| Bugnu_dama |
2009 07 23, 12:19
|
Unregistered

|
QUOTE(Silvery @ 2009 07 22, 18:20) Aš pati nuo 16 metų svajojau apie ta diena kai susituoksiu, nemanykit, kad dar per jauna ar dar kažkaip, tiesiog nenoriu baliu fetivalių, ir po klubus lakstyt, noriu turėti šeimą, gera vyra, beproto noriu vaiku. Jūs Silvery, dar tikrai labai jauna. Ir tai sakau nenorėdama sumenkinti jūsų patirtį. Jums 20 metų, tai pats geriausias laikas save "pildyti" žiniomis, nuotykiais, kelionėmis, siekti daugiau patirties. Pagalvokit ne tik, ką iš kito žmogaus gausit, bet ką ir pati galėsit duoti. Gražu, kad jūs svajojate apie šeimą, bet juk nenorite jos su bet kuo. Dėl dabartinio vaikino, tai pati matot, kad nereikia jums tokio, ne kartą žeminotės prieš jį, maldavot grįžti, jam smagiau leisti laiką su draugais nei su jumis. Tad dėkit tašką. O kas dėl naujojo draugo - jūs jam jau dabar meluojat. Jis vargšas guodžia jus, laukia, audžia ateities planus, o jūs jį laikote atsarginiu variantu, jei dabartinis draugas nepasikeis. Gal prieš gyvendama su juo ir kurdama laimingą šeimą pažinkit jį geriau. O dėl atsakymo į klausimą meilė ar pinigai, tai gali būti ir tas, ir tas. Tiek iš jo pusės, tiek ir iš jūsų.
|
|
|
|
|
| Maidenana |
2009 07 23, 13:18
|
Unregistered

|
QUOTE(Silvery @ 2009 07 22, 20:05) Kaip pasakytu Medinis - sprendima jus jau priemete ir tiesiog laukiate is musu pritarimo. Na ka - pritariam. Tema kaip ir issemta.
|
|
|
|
|
| Gorada |
2009 07 23, 13:36
|
Super senbuvis

Žinutės: 3904
Prisijungė: 2007 02 01
Pirmas vaikas:Torino 2009 06 02

|
as tai sakyciau - ANKSTI DAR TAU!!!! jomajo vos 20, kur skubeti? kas vaisingumas pabegs? ar vyru pasauly neliks??? megaukis gyvenimu, uzsibaik mokslus. jeigu tau butu 30 gal kiek kitaip i viska ziureciau, o daba :oh toks vaizdas truks plys reikia diedo pasonej...... vienas beveik 30 ikopes sezoniniais darbais uzsiimineja, kitas romantikas isgailejes, isguode galvoja atejo mano valanda .... prisiris mergaite.... butas seima..... oi as tavo vietoj kad ir pas tevus grizciau, kad galeciau ramiai sau apie viska pagalvoti, atsipusti. jei teveliai remia finansiskai reiskia gerai sutariat, mano mama sako mkytis ir pareit namo niekada nevelu. kur dabar tau skubet? nu niekaip nesuprantu... ir jeigu kyla klausimas "ar turtingas ar mylimas" tai man toks vaizdas kad nei vienas tau is tikruju nerupi. igyk savarankiskumo, ir kaip jau kazkas sake man rodos nei su vienu tu nepasiliksi...
|
|
|
|
|
| Silvery |
2009 07 23, 18:49
|
Naujokas

|
QUOTE(Copacabana @ 2009 07 22, 22:28) Patarčiau susikaupt ties mokslais ir nesirinkt nei vieno, nes tu dar labai jauna ir tavo nuomonė apie daugelį dalykų tikrai keisis. Manau, nė su vienu iš jų tau nepakeliui, su pirmuoju dėl jus skiriančių interesų ir požiūrio į gyvenimą, su antruoju - dėl to, kad tu jo nemyli. Pas tėvus grįžti ne taip jau ir blogai, kur kas blogiau būtų koks netikėtas nėštumas ir anskti prasidėjęs šeimyninis gyvenimas, su kuriuo nei tu pati nepajėgsi tinkamai susitvarkyti, nei iš savo dabartinio draugo paramos nesulauksi. P.S. Ir baik tikėtis iš vyrų privalomo išlaikymo, kuo anskčiau tai suvoksi, tuo paskui tau lengviau bus. Del mokslu tai man sekasi tikrai gerai, todėl nera ka galvoti, kad į juos daugiau pastagu reikėtu dėti, studijuoju už mokslą mokėti nereikia, ir dar gaunu stipendija. Suprantu, kad nuomonė keisis tačiau nenoriu lakstyt, noriu žmogaus šalia, noriu mylėt ir būt mylima, be šito neisivaizuoju nei vienos savo dienos. Nesakau, kad pas tėvus grižt katostrofa,. tik kažkaip nesmagu, grįžt, juk jau išėjau, jie nieko apie šituos pykčius nežino, ir nenoriu, kad sužinotu. Dėl išlaikymo, nenoriu, kad mane pilnai išlaikytu, bet smagu gauti iš draugo pinigu, kai nori ką nors nusipirkti, tiesiog norisi dažniau kažkur išeit, nes važiuojam tik pas jo ar mano tėvus, o ten aišku pinigu nereikia.... Papildyta:QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 23, 07:38) Su savo patirtim, be abejo, rinkciausi pinigus :rolleyes: Kaip seni zmones sako:meile ateina ir iseina, o valgyti norisi visada" :sutinku Jei pirmam vaikinui butu ne beveik 30, o 20, tada sakyciau, kad viskas pries akis, o dabar, budamas tokio amziaus, nesugebejo susitvarkyti savo gerbuvio? Gauti normalaus darbo? Lakstyti su neaiskiais draugais? Ir cia seimos zmogus, busimu vaiku tevas? Oi ne, per Naujus metus buvo puikus sansas jo atsikratyti. Kazin, ar po pusmecio tas antrasis dar labai nori jusu, ar jau yra susirades kita mergina? :hm Budama jo vietoj tikrai jusu nelauksciau :mmm Jis mergina turėjo ir ne viena, vienos vardas buvo toks kaip mano, kita buvo tamsi kaip ir aš, bet vistiek mes susiskambindavom ir jis jas visas palikdavo, nes nei viena jam neitiko, jis tikėjos, kad ateisiu į prota. Sendien gavau žinute iš jo: labas rytas princese, kaip miegojai? tikiuosi priimsi tinkamiausia sau sprendima, nenoriu taves spausti, tik noriu būti šalia, rūpintis ir mylėti tave, geros tau darbo dienos :* .... Papildyta:QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 07 23, 12:19) Jūs Silvery, dar tikrai labai jauna. Ir tai sakau nenorėdama sumenkinti jūsų patirtį. Jums 20 metų, tai pats geriausias laikas save "pildyti" žiniomis, nuotykiais, kelionėmis, siekti daugiau patirties. Pagalvokit ne tik, ką iš kito žmogaus gausit, bet ką ir pati galėsit duoti. Gražu, kad jūs svajojate apie šeimą, bet juk nenorite jos su bet kuo. Dėl dabartinio vaikino, tai pati matot, kad nereikia jums tokio, ne kartą žeminotės prieš jį, maldavot grįžti, jam smagiau leisti laiką su draugais nei su jumis. Tad dėkit tašką. O kas dėl naujojo draugo - jūs jam jau dabar meluojat. Jis vargšas guodžia jus, laukia, audžia ateities planus, o jūs jį laikote atsarginiu variantu, jei dabartinis draugas nepasikeis. Gal prieš gyvendama su juo ir kurdama laimingą šeimą pažinkit jį geriau. O dėl atsakymo į klausimą meilė ar pinigai, tai gali būti ir tas, ir tas. Tiek iš jo pusės, tiek ir iš jūsų. Aš suprantu, bet aš gal tiesiog kitokia, aš atsibaliavojau būdama 15-16 metu, mano tėvai labai tolerantiški tai darydavau taip kaip man būdavo gerai, dabar noriu kitko. dabar maniškis mato, kad man kažkas negera, pasidarė atidesnis, dažniau skambina, be nuotaikos, nes mato, kad man vienodai, vakar buvo išvažiaves, grižo tai priėjo, atsiprašė, kad taip ilgai užtruko, apkabino, pabučiavo ir visa vakara buvo šalia. Kaip sakiau einam miegot atskirai, tai nuejo kartu su manim, pamigdė mane ir ėjo tv vėl žiūrėt... nelbai šeip tokiu dalyku iš jo sulauksi... Papildyta:QUOTE(Maidenana @ 2009 07 23, 13:18) Kaip pasakytu Medinis - sprendima jus jau priemete ir tiesiog laukiate is musu pritarimo. Na ka - pritariam. Tema kaip ir issemta. nieko aš nepriemiau... Jei pasišaipyt tai ne į ta tema užsukot :4u: Papildyta:QUOTE(Gorada @ 2009 07 23, 13:36) as tai sakyciau - ANKSTI DAR TAU!!!! jomajo vos 20, kur skubeti? kas vaisingumas pabegs? ar vyru pasauly neliks??? megaukis gyvenimu, uzsibaik mokslus. jeigu tau butu 30 gal kiek kitaip i viska ziureciau, o daba :oh toks vaizdas truks plys reikia diedo pasonej...... vienas beveik 30 ikopes sezoniniais darbais uzsiimineja, kitas romantikas isgailejes, isguode galvoja atejo mano valanda .... prisiris mergaite.... butas seima..... oi as tavo vietoj kad ir pas tevus grizciau, kad galeciau ramiai sau apie viska pagalvoti, atsipusti. jei teveliai remia finansiskai reiskia gerai sutariat, mano mama sako mkytis ir pareit namo niekada nevelu. kur dabar tau skubet? nu niekaip nesuprantu... ir jeigu kyla klausimas "ar turtingas ar mylimas" tai man toks vaizdas kad nei vienas tau is tikruju nerupi. igyk savarankiskumo, ir kaip jau kazkas sake man rodos nei su vienu tu nepasiliksi... Tiesa, su tėvais gerai sutariu, jie visada supras, patars ką galvoja, nors rinktis liks man... Aš manau, kad aš neskubu, šeimos po 2-3m tikrai norėčiau, o ar jau ne laikas pradėt planuot su kuo ir kaip? Nenoriu susituokt po metų ar po puses, nors mano tėveliai susituokė po puses ir iki šiol kartu apsikabine tv žiūri :super tiesiog yra taip, kad aš nemoku būt viena, nežinau kodėl, man baisu, noriu turėt visada kažka stipresnio, kuris galėtu manim pasirūpint, nors ir nepasirūpintu, bet bent jau aš taip galvočiau...
|
|
|
|
|
| Silvery |
2009 07 23, 18:54
|
Naujokas

|
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 07 23, 18:52) silvery, neskubėk, būk su tuo, kuris tave myli... aš jau nebežinau kuris, atrodo, kad abu... :oh
|
|
|
|
|
Vartotojų skaito šią temą: 1 (Svečių: 1)
Narių: 0
Sekti šią temą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu, kai temoje buvo paskelbtas naujas atsakymas, o jūs nesate prisijungęs.
Užsiprenumeruoti forumą
Gauti pranešimą elektroniniu paštu kai forume buvo paskelbta nauja tema, o jūs nesate prisijungęs
Atsisiųsti / Spausdinti šią temą
Atsisiųsti šią temą skirtingais formatais arba peržiūrėti spausdinimui skirtą versiją.
Invision Power Board
v2.0.3 © 2010 IPS, Inc.
Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse.
Atsakomybės
apribojimas
|
|