Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

QUOTE(pupux @ 2009 08 06, 02:39)
Man kavos gerimas- malonumas.Kartais per diena isgeriu 5 puodelius. Bet pirkti kava kilogramais uz tokia kaina, brangoka.Siaip visada geriu Paulig, kol kas skaniausia.

O knygas as uzsisakineju internetu, kai buna labai dideles nuolaidos.

kava ir man malonumas, blush2.gif ir ryte be kavos negaliu blush2.gif aš irgi paulig geriu nes juo kabos man rugštis kaip kila doh.gif

QUOTE(SilRa @ 2009 08 09, 16:28)
SIŪLAU TEMOS "tAUPAU KAIP IŠMANAU" DISKUSIJAS APIE TAUPYMĄ PERKELTI ČIA. TAUPYKIME VISKĄ, TAIP PAT IR INTERNETINĘ ERDVĘ 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas iš kaunieciu zino apie Bonaparte isparduotuve? ax.gif
Girdejau geru atsiliepimu daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 08 10, 08:17)
Gal kas iš kaunieciu zino apie Bonaparte isparduotuve? ax.gif
Girdejau geru atsiliepimu daug blush2.gif

žinau mirksiukas.gif kas konkrečiai domina? jei adresai, tai viena jų yra Šilainiuose Šarkuvos gatvėje netoli Maximos, o kita - Vilijampolėje Neries krantinėje (namo numerių neatsimenu ax.gif ). Šiaip siūlomi rūbeliai nėra labai prašmatnūs, bet nebrangūs. Ypač gerai apipirkti vaiką prieš pradedant naują darželio sezoną ir pačiai mamai pasiieškoti darbui tinkamų palaidinukių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, atsikraustau ir aš su savo taupymu naujon temon biggrin.gif

Apie kavą - geriu tik darbe, tik darbo dienomis, o kadangi šiaip nesu kavos mėgėja, tai visai tinka kapučino iš aparato, pas mus kainuoja 60 cnt., jei po pietų dar miegas akis spaudžia, tai išgeriu puodelį espresso su pienu - 30 cnt. Namie kavos indas laikosi jau beveik metus, pavaišinu drauges arba dukros su draugėmis pagurkšnoja, man nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 08 10, 09:02)
Sveikos, atsikraustau ir aš su savo taupymu naujon temon biggrin.gif

Apie kavą - geriu tik darbe, tik darbo dienomis, o kadangi šiaip nesu kavos mėgėja, tai visai tinka kapučino iš aparato, pas mus kainuoja 60 cnt., jei po pietų dar miegas akis spaudžia, tai išgeriu puodelį espresso su pienu - 30 cnt. Namie kavos indas laikosi jau beveik metus, pavaišinu drauges arba dukros su draugėmis pagurkšnoja, man nereikia.

Kaip pigiai....
pas mus darbe stovi aparatas, bet negeriu- nes brangus, na toks kaip Senukuose, ir pan...
Užsikaičiu savo atsineštą.
Kavos geriu daug. Bet šiuo metu dėl sveikatos stengiuosi išgerti ne daugiau dviejų puodelių. O darbe gurkšnoju vandenį virintą ( dauuug)
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 10, 09:23)
Kaip pigiai....
pas mus darbe stovi aparatas, bet negeriu- nes brangus, na toks kaip Senukuose, ir pan...

Pas mus dalį kainos dengia įmonė, todėl pigiai, centus kainuoja. Gal kažkada baigsis tas gėris, bet kol kas dar nebrangina.
Vandenį aš irgi geriu, iš bambalio prisileidžiu butelį ir visada laikau darbe ant stalo, dažnai tuos 1,5 l ir išgeriu.
Atsakyti
aš darbe irgi kavą atsineštą geriu. dažniausiai perku Rimi kavą, nes man skani ir kaina tinka. per dieną išgeriu 2 puodelius kavos, trečią inkalu, jei labai miegas lenkia. primečiau, kad puodelio savikaina (kava+pienas+cukrus) man nesiekia 60 centų ax.gif
kitų gėrimų darbe nevartoju, išskyrus vandenį. taupymo sumetimais bambalių pas mus jau senokai nebelikę, geriam iš krano smile.gif
Atsakyti
jei kam skaitosi per kompa, tai rekomenduoju puslapi www.bib.lt Visai nemazia knygu galima rasti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 08 10, 09:23)
Kaip pigiai....
Užsikaičiu savo atsineštą.
Kavos geriu daug. Bet šiuo metu dėl sveikatos stengiuosi išgerti ne daugiau dviejų puodelių. O darbe gurkšnoju vandenį virintą ( dauuug)

kaip džiaugiuosi, kad pagaliau turiu galimybę pas save darbe užsivirti vandens bigsmile.gif geriu tik arbatą, nes kavos nemėgstu, kadangi geriu viena, tai pakelio užtenka ilgam bigsmile.gif
kai norisi ko nors šalto - taip pat geriu vandenį. turiu atsinešusi buteliuką nuo kažkokio mineralinio, kuris gerai užsispaudžia ir, jei parvirstų - mano popieriams nieko negrėstų thumbup.gif o bendradarbėms nebūtina žinoti, kokį čia vandenį geriu - noriu perku brangiausią, o noriu - geriu atsineštą iš krano, noriu - iš tualeto tongue.gif
Atsakyti
Arbatų ir aš darbe laikau kelias rūšis - bet jos man smagiau šaltuoju sezonu geriasi. Kolegos susimetę ir cukraus nusiperka, bet man jo nereik, arbatos nesaldinu.
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2009 08 10, 08:41)
žinau mirksiukas.gif kas konkrečiai domina? jei adresai, tai viena jų yra Šilainiuose Šarkuvos gatvėje netoli Maximos, o kita - Vilijampolėje Neries krantinėje (namo numerių neatsimenu ax.gif ). Šiaip siūlomi rūbeliai nėra labai prašmatnūs, bet nebrangūs. Ypač gerai apipirkti vaiką prieš pradedant naują darželio sezoną ir pačiai mamai pasiieškoti darbui tinkamų palaidinukių mirksiukas.gif
palaidines ir sukneles - sake labai graziu yra smile.gif dabar turimi rubai didoki, bet tikiuosi i buvusi svori grizti ir nesinori rizikuoti visa garderoba is pagrindu keiciant blush2.gif pasiziuresiu ta Sarkuvos gatveje, aciu 4u.gif
Atsakyti
Dėl kavos,tai buvo metas,kai darbe stovėjo kavos/karšto šokolado aparatas visiems nemokamas bigsmile.gif tai per dieną tos kavos įvairios prisiliurlindavom nerealiai doh.gif jau po kurio laiko net nebeskani buvo biggrin.gif dabar kai tie geri laikai baigėsi,geriu kavą su pienu tik namie,darbe turiu kelių rūšių arbatų,o viena kava be pieno man neskanu,tai taip ir verčiamės rolleyes.gif
Atsakyti