Įkraunama...
Įkraunama...

taupi taupuole

QUOTE(Miaška @ 2009 08 25, 22:30)
Matyt, kai pareis spyris į užpakalį biggrin.gif , kol manęs gyvenimas neprivertė, ir aš nelabai mokėjau, bet kai prisidariau skolų, apėmė neviltis... Tiesa, ir situacija buvo tikrai sudėtinga, bet išsikapstėme, daugiau to paties patirti nebenoriu.

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 25, 23:17)
Meger, supratau, kad tai baltas pavydas. Gerai Miaška sako, kad viskam reikia laiko, kad išmoktum, suprastum ar tiesiog kitaip pradėtum vertint situaciją. Kartais atrodo paprasta situacija būna, o tai smegeninę apverti, kad kitąkart kai padėtis panašėja net nesinori grįžt ir darkart patirt tą patį...

Nesu baisi išlaidūnė, bet dar mokytis, mokytis, mokytis reikia, ypač planuojant metų biudžetą blush2.gif

Labas rytas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2009 08 26, 08:11)
Nesu baisi išlaidūnė, bet dar mokytis, mokytis, mokytis reikia, ypač planuojant metų biudžetą  blush2.gif

Labas rytas  cool.gif

Labas rytas 4u.gif
jei nesi islaidune - nebus problemu su taupymu, liks smulkus techniniai dalykai - planavimas ir skaiciavimas. mirksiukas.gif
Gal pradek nuo men., tuomet ir prie metu prieisi.
Atsakyti
O mes tai po truputi taupom atostogom metu begyje, as atisakiau soliariumo ir brangiu kosmetikos priemoniu, o MB ir taip taupus biggrin.gif uz tat kaip smagu tureti 2 atostogas per metus wub.gif pvz siais metais buvome savaite Slovakijos kalnuose, paskui savaite musu pajuri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 08 25, 23:41)
bibliotekoj galima prasitęsti knygos "pasiskolinimo" laiką wink.gif
-------
aš tai irgi spausdinu, o kai neturiu tam galimybės - tiesiog nusirašau  blush2.gif
-------
o man gražios gėlės gražu, nors ir trumpam  rolleyes.gif  mūsų naujajame bute vietos nedaug, tai labai nenorėčiau gauti dovanų vazoninę gėlę, nes neturėčiau kur jos padėti. tiesa, jei tai būtų orchidėja, tai ne bėda, nes aš greitai jas numarinu biggrin.gif

Žinau, kad galima. Bet šia galimybe naudojuosi tik extra atvejais, kai knygas imu akademiniais reikalais.
-------
aš taip pat, spausdinu, nusirašau. Turiu tokį sąsiuvinį, kuriame receptus kaupiu thumbup.gif Viskas vienoje vietoje.
-------
Aš turiu kur vazonus kraut, bet man nepatinka kai visos palangės ir pakampės jais apstatytos... O ir priežiūros reikalauja mirksiukas.gif To pasekoje - gaila laiko blush2.gif
QUOTE(Camea @ 2009 08 26, 10:12)
O mes tai po truputi taupom atostogom metu begyje, as atisakiau soliariumo ir brangiu kosmetikos priemoniu, o MB ir taip taupus  biggrin.gif uz tat kaip smagu tureti 2 atostogas per metus  wub.gif pvz siais metais buvome savaite Slovakijos kalnuose, paskui savaite musu pajuri  wub.gif

Camea, papasakok apie kosmetiką. Ką naudojai, kokias dabar alternatyvas radai pigesnes? Tikri įdomu išgirsti būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 26, 11:24)
Camea, papasakok apie kosmetiką. Ką naudojai, kokias dabar alternatyvas radai pigesnes? Tikri įdomu išgirsti būtų  mirksiukas.gif

Plaukams: Rasos sampunai dazytiems arba naturaliems plaukams, balzamai ir kaukes baltarusiskos arba Gaia, plauku aliejukas is Eurokoso, kaip tik dabar jam akcija apie 12lt mirksiukas.gif
Veidui: vasara Margaritos agurkinis kremas thumbup.gif ziema Rasos is rozines serijos drekinantis; prausiklis Margaritos su ramunelem arba Rasos is rozines serijos; sveitiklis Margaritos toks zalias, kaukes is Eurokoso pvz Teebaum arba juodas molis; lupu vazelis geriausias is Nivea smile.gif
Kunui: duso geliai is PC, ner skirtumo, o kremai tai vel is Biok biggrin.gif ziema labai patinka Margaritos su saltalankiais arba Rasos drekinamasis, dabar gundausi isbandyti is Eurokoso Joanos kuno sviestus, dar liuks is Maximos Delon serija wub.gif
Dekoras: svarbiausia tusas, kremine pudra ir akiu plunksnele is Oriflame, o ala mineraline pudra is Loreal; blizgis buvo tobulas is Essence zalias, bet jau pasibaige verysad.gif
Nagu lakai Buk, ypac patinka holografiniai, kaina apie 7lt, bet laiko man 5 dienas, nors namie indus planu be pirstiniu ax.gif
Kvepalai, sunku man rasti patinkancius schmoll.gif turiu 2 buteliukus, perku vis tos pacius blush2.gif tai metams ~130lt

Anksciau gal plaukai buvo problematiski, nes slinko, tai n pinigu isleisdavau aliejukams, antpilams, spec sampunams g.gif visi SM svaigo del Tigi, turejau 4 priemones man nieko ypatingo, prof Loreal, Szwardzkop serija irgi ... tai kam moketi daugiau jei rezultatas toks pat g.gif
Delon+ priemones tokios pat kokybes kaip ir TBS, tik aisku kaina skirtinga cool.gif

tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 26 rugpjūčio 2009 - 09:52
QUOTE(Camea @ 2009 08 26, 10:12)
pvz siais metais buvome savaite Slovakijos kalnuose, paskui savaite musu pajuri  wub.gif

bigsmile.gif ir mes šiemet buvom 9 dienas Slovakijoj, 4 dienas Lietuvos pajūryje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 08 26, 11:55)
bigsmile.gif  ir mes šiemet buvom 9 dienas Slovakijoj, 4 dienas Lietuvos pajūryje  drinks_cheers.gif

aha, maciau temoje apie Slovakija, kai rinkau info mirksiukas.gif koks Slovakijos kampelis padare didziausia ispudi? smile.gif

man tai zygiai i Tatrus, Demanovo urvai, plaukimas plaustais Dunajec upe ir Spis pilies griuvesiai wub.gif bet visumoj kelione buvo nuostabi, tiek vaizdu ir pojuciu thumbup.gif kitais metais planuojam gal su auto i Lenkijos kalnus, pasiilgau Zakopanes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2009 08 26, 11:03)
aha, maciau temoje apie Slovakija, kai rinkau info  mirksiukas.gif koks Slovakijos kampelis padare didziausia ispudi?  smile.gif

man tai zygiai i Tatrus, Demanovo urvai, plaukimas plaustais Dunajec upe ir Spis pilies griuvesiai  wub.gif bet visumoj kelione buvo nuostabi, tiek vaizdu ir pojuciu  thumbup.gif kitais metais planuojam gal su auto i Lenkijos kalnus, pasiilgau Zakopanes  wub.gif

Ir mes, ir mes planuojam į Zakopanę bigsmile.gif O patiko labiausiai kopti į kalnus rolleyes.gif
Atsakyti
Na, mes šįmet su vaikais buvom Kretoje - taupėm kelionei 2 metus, vaikai atidėdinėjo savo "vaiko pinigus", katruos metus gavom, o aš - iš "chaltūrų". Už poros savaičių mausiu Turkijon, bet jau be vaikų - liks mokytis. Kitais metais labai noriu vaikus į Egiptą nusivežt, ir vyresnėlei gimtadieniui sugaudyt pigių bilietų iki Paryžiaus - 18 metukų sueis, norėčiau jos svajonę įgyvendinti wub.gif
Prie dovanos tai ir močiutė prisidės, o vat dėl Egipto teks pasispausti, nes dar laukia ir vieno kambario grindų restauravimas, nepigiai kainuoja tą šlifavimo įrangą nuomotis, o dar medžiagos...
Atsakyti
Aha ir aš norėčiau kur nors nulėkti pailsėti. Bet dabar yra svarbiau namus apsitvarkyti. Mergaičių kambarį šią vasarą sutvarkėme, dabar taupysime pinigėlius virtuvės remontui doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti