QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 26, 11:24)
Camea, papasakok apie kosmetiką. Ką naudojai, kokias dabar alternatyvas radai pigesnes? Tikri įdomu išgirsti būtų
Plaukams: Rasos sampunai dazytiems arba naturaliems plaukams, balzamai ir kaukes baltarusiskos arba Gaia, plauku aliejukas is Eurokoso, kaip tik dabar jam akcija apie 12lt
Veidui: vasara Margaritos agurkinis kremas

ziema Rasos is rozines serijos drekinantis; prausiklis Margaritos su ramunelem arba Rasos is rozines serijos; sveitiklis Margaritos toks zalias, kaukes is Eurokoso pvz Teebaum arba juodas molis; lupu vazelis geriausias is Nivea
Kunui: duso geliai is PC, ner skirtumo, o kremai tai vel is Biok

ziema labai patinka Margaritos su saltalankiais arba Rasos drekinamasis, dabar gundausi isbandyti is Eurokoso Joanos kuno sviestus, dar liuks is Maximos Delon serija
Dekoras: svarbiausia tusas, kremine pudra ir akiu plunksnele is Oriflame, o ala mineraline pudra is Loreal; blizgis buvo tobulas is Essence zalias, bet jau pasibaige
Nagu lakai Buk, ypac patinka holografiniai, kaina apie 7lt, bet laiko man 5 dienas, nors namie indus planu be pirstiniu
Kvepalai, sunku man rasti patinkancius

turiu 2 buteliukus, perku vis tos pacius

tai metams ~130lt
Anksciau gal plaukai buvo problematiski, nes slinko, tai n pinigu isleisdavau aliejukams, antpilams, spec sampunams

visi SM svaigo del Tigi, turejau 4 priemones man nieko ypatingo, prof Loreal, Szwardzkop serija irgi ... tai kam moketi daugiau jei rezultatas toks pat
Delon+ priemones tokios pat kokybes kaip ir TBS, tik aisku kaina skirtinga
tai tiek
Judėjimas - tai gyvenimas!