Įkraunama...
Įkraunama...

Wizz Air

apsidairiau, kad dar tokios temelės niekas nekūrė, o kadangi su Wizz air skrenda, manau, daugiau žmonių, ne tik aš biggrin.gif tai tikiuosi, naudingai padiskutuosim ir pasidalinsim gerąja (blogąją? doh.gif ) patirtimi su kitais keliautojais smile.gif
tiesa, aš savo pirmus įspūdžius galėsiu aprašyti jau po atostogų - 08.12 laukia skrydis iš Varšuvos į Forli ax.gif
dabar iškilo klausimas - kaip pas juos su check-inu? g.gif kiek supratau, internetu prisičekinti kaip skrendant ryanairu galimybių nėra doh.gif
Atsakyti
Chek in pas juos oro uoste. Man patiko labiau už Ryanair. Skridau į Romą ir Bergamo. Rankinio bagažo visi tiek nešasi kad vos pro duris į lėktuvą lenda smile.gif
Į Forli turėjo bilietai kiek brangiau kainuoti spėju
Atsakyti
dėkui už atsakymą! smile.gif
aš ir galvoju, kaip čia su tuo rankiniu bagažu teks daryti, nes registruojamo bagažo pažymėjau nulį biggrin.gif blush2.gif tai bandysiu gal ir aš kelis vienetus rankinio prasinešti g.gif 4u.gif
man bilietai Varšuva-Forli-Varšuva kainavo apie 417 Lt, kol pirkau, spėjo šiek tiek ir pabrangti doh.gif bet svarbu, kad atvykus į vietą nebereikės toliausiai traukiniais ir autobusais trenktis, kaip kad pvz., iš Milano reikėdavo smile.gif tai atminusavus kokius 7 eurus kelionei iki Milano centro ir paskui apie 45 eurus už traukinio bilietą, išeina, kad gerokai sutaupiau biggrin.gif

o kiek jūs už bilietus iki Romos ir Bergamo mokėjot, jei ne paslaptis ax.gif

QUOTE(herbas @ 2009 08 06, 09:19)
Chek in pas juos oro uoste. Man patiko labiau už Ryanair. Skridau į Romą ir Bergamo. Rankinio bagažo visi tiek nešasi kad vos pro duris į lėktuvą lenda smile.gif
Į Forli turėjo bilietai kiek brangiau kainuoti spėju

Atsakyti
Iš Varšuvos 1 žm į Bergamą ir atgal 160 lt čia per ilgąjį Mindaugo dienos savaitgalį. Į Romą pradžioj buvo panašių kainų prieš 2 savaites, bet uždelsėm ir pirkom prieš kokias 5 d tai jau kainavo apie 300lt čia buvo vasario vidurys
Atsakyti
na, aišku, jei būčiau bent prieš kelias savaites bilietus pirkusi, tai kaina žmogui irgi kitokia būtų buvusi doh.gif
o jie lėktuve turbūt nieko nei atsigerti, nei tuo labiau pavalgyti neduoda? blush2.gif už tokią kainą būtų naivu tikėtis, bet... biggrin.gif

QUOTE(herbas @ 2009 08 07, 10:28)
Iš Varšuvos 1 žm į Bergamą ir atgal 160 lt čia per ilgąjį Mindaugo dienos savaitgalį. Į Romą pradžioj buvo panašių kainų prieš 2 savaites, bet uždelsėm ir pirkom prieš kokias 5 d tai jau kainavo apie 300lt čia buvo vasario vidurys

Atsakyti
štai ir įspūdžiai: skrydžiai tiek pirmyn, tiek atgal vėlavo praktiškai po 40 min, tai visa laimė, kad neturėjau jungiamųjų skrydžių doh.gif
o šiaip iš esmės pasijutau kaip skrisdama su Ryanair'u - kovos kas arčiau prisibraus prie gate'ų (atseit gali neužtekt vietų lotuliukas.gif ), tik tiek, kad skraidina Airbusu g.gif ir nuolat į turbulenciją kažkaip patekdavom doh.gif
Atsakyti

aha, kas dėl vietų, tai ir aš pastebėjau, kad laisvų gerokai daugiau, nei skrendant tuo pačiu Ryanair'u g.gif
na, o įspūdžiai... kai sukari 9 val. autobusu iki Varšuvos, o paskui dar lėktuvu tenka trenktis, kažkaip tie kelionės įspūdžiai nekokie atrodo doh.gif bet užtat pačios atostogos thumbup.gif

QUOTE(herbas @ 2009 08 24, 21:54)
man abu kartus vietų buvo laisvų pilna. O kur kelionės įspūdžiai?

Atsakyti
4u.gif o kuo jūs atsiskaitot pirkdami bilietus rolleyes.gif radau rodos į Paryžių už labai patrauklią kainą bigsmile.gif bet va pabrangsta bilietai apie 50lt atsiskaitant master card arba visa doh.gif ax.gif
Taip pat įdomu, kokia kaina yra nuvykimo iš LT į Varšuvą? unsure.gif niekaip nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 08 25, 14:27)
4u.gif o kuo jūs atsiskaitot pirkdami bilietus  rolleyes.gif radau rodos į Paryžių už labai patrauklią kainą  bigsmile.gif bet va pabrangsta bilietai apie 50lt atsiskaitant master card arba visa  doh.gif  ax.gif
Taip pat įdomu, kokia kaina yra nuvykimo iš LT į Varšuvą?  unsure.gif niekaip nerandu  doh.gif

mastercard berods + 10 euru. Pigiausia autobusas iš Vln, Kauno geležinkelio stoties kažkur 80lt. Aš 1 kart juo važiavau, kt kartus savo auto dviese, ir palikdavom mašiną gyv. namų kvartale už 5 km nuo oro uosto, į kurį patekom miesto autobusu
Atsakyti
oi, aš ir nebepamenu, kiek primokėjau už atsiskaitymą kortele g.gif gal tikrai apie kokius 50 Lt išėjo, jei ne daugiau biggrin.gif o atsiskaitinėjau VISA smile.gif
jei vyksi iš Vilniaus ar Kauno, geriausia tada važiuoti su šituo autobusu, kadangi jis tiesiai į oro uostą nugabena ir pargabena ax.gif bent jau man tai buvo svarbu mirksiukas.gif kainos taip pat nurodytos šiame psl. 4u.gif aš tai sau dar jaunimo nuolaidą prisitaikiau thumbup.gif
o šiaip kelionė gana varginanti (mane ypač erzino stovinėjimai kas porą valandų doh.gif ) ir šnypščiantys bendrakeleiviai jos tikrai nepalengvina doh.gif bet jei rasti lėktuvo bilietai tikrai ekonomiški, visai apsimoka pakentėti ax.gif

QUOTE(violence @ 2009 08 25, 14:27)
4u.gif o kuo jūs atsiskaitot pirkdami bilietus  rolleyes.gif radau rodos į Paryžių už labai patrauklią kainą  bigsmile.gif bet va pabrangsta bilietai apie 50lt atsiskaitant master card arba visa  doh.gif  ax.gif
Taip pat įdomu, kokia kaina yra nuvykimo iš LT į Varšuvą?  unsure.gif niekaip nerandu  doh.gif

Atsakyti
Ruošiuosi su wizzair į romą skirsti (jau trečią savaitę perku bilietus lotuliukas.gif ), ir vis dar bandau pasiskaičiuoti papildomas kelionės išlaidas... Su autobusu apie 190 Lt į abi puses gaunasi, a ne?
Beje, ar labai sudėtingas Varšuvos oro uostas? Ir kažkurioj temoj buvo įdėtas linkas į automobilių stovėjimo aikštelės psl. su kainomis, bet neberandu, gal kas žinot ir galit įdėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 10 01, 10:38)
Su autobusu apie 190 Lt į abi puses gaunasi, a ne?

Beje, ar labai sudėtingas Varšuvos oro uostas?

taip, autobusu pirmyn-atgal 189 Lt, nebent vieną iš taikomų nuolaidų galėtumėt prisitaikyti mirksiukas.gif

Varšuvos oro uostas nėra labai sudėtingas, bent jau man nereikėjo ieškoti antrojo terminalo, tai sunku nebuvo ax.gif Jus praktiškai tiesiai prie įėjimo priveš (neišsigąskit, jei pirma į autobusų stotį, o ne oro uostą važiuos, kaip kad skelbiama - bent jau mums tokia situacija pasitaikė, tai 5h ryto nelabai gaudėmės, ar čia jau lipti, ar dar ne lotuliukas.gif )
šiaip gerai pasiskaičiuokit, ar tikrai sutaupot, nes kelionė autobusu išvargina doh.gif
Atsakyti