Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 22, 16:02)
bet kvapas tai..  doh.gif

manes kvapas is viso neerzino, ne kvepia baisiai, bet ir ne smirda ji, beje itin prabangus produktai ir neturi labai kvepeti, kitaip reiskia, kad juose prideta daug nereikalingu priedu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jupato @ 2010 09 23, 09:47)
manes kvapas is viso neerzino, ne kvepia baisiai, bet ir ne smirda ji, beje itin prabangus produktai ir neturi labai kvepeti, kitaip reiskia, kad juose prideta daug nereikalingu priedu cool.gif

man kvapas tiesiog per intensyvus/stiprus.. beto ji skaitosi itin prabangi?g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 23 rugsėjo 2010 - 12:18
QUOTE(jadzka @ 2010 09 22, 21:16)
Baniau Royal Jelly, bet žudė kvapas ir poveikis tikrai nebuvo toks koks patiktų.
Bet geriasuia man turėta - Kaaralo X-Real. Plaukai slidūs, standūs ir kvapas malonus ir galvos odos neerzina.

user posted image

išbandžiau kątik Xreal kaukę, nu bent kolkas super, plaukai tokie minšti smile.gif žiūrėsiu kaip iki vakaro bus smile.gif
Atsakyti
SM itaka nusipirkau cia jau mineta kauke RIGENOL, vakar isbandziau, po vieno karto galiu pasakyti, kad patiko, plaukai labai svelnus ir minksti, ziuresim kaip veliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 09 23, 13:18)
man kvapas tiesiog per intensyvus/stiprus.. beto ji skaitosi itin prabangi?g.gif

biggrin.gif kas kaip prabanga supranta. Na,bent pagal kaina tai tikrai ne prabangi.
O del kvapo ir mazo konservantu kiekio kaukeje,tai gal nereikia cia deti lygybes zenklo,visokio brudo yra ir RJ,bet ne tame esme,svarbiau poveikis.
Atsakyti
O man geriausia plauku kosmetika yra Davines- italiska. O butent kauke tai Nou Nou pak... super. labai gerai maitina ir drekina plauka. lengvi ir paklusnus plaukai po jos. Laba labai patenkinta, jau 3 metus beveik tik ja naudoju.
Atsakyti
QUOTE(saldumynas @ 2010 09 24, 15:49)
O man geriausia plauku kosmetika yra Davines- italiska. O butent kauke tai Nou Nou pak... super. labai gerai maitina ir drekina plauka. lengvi ir paklusnus plaukai po jos. Laba labai patenkinta, jau 3 metus beveik tik ja naudoju.

Kokia jos kaina ir kiek ml pakuoteje?
Gal dar kas nors bande sia kauke?
Atsakyti
Na isbandziau as ta Karites kauke, ir net nezinau, kaip cia ja vertint biggrin.gif Nebuvo kazkokio WOW, kauke kaip kauke, esu geresniu turejus smile.gif Plius, labai sunkiai issiplove, gal del to, kad nemazai jos dejau g.gif Na bet nenurasau dar jos, bandysiu dar karta det smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 11:09)
išbandžiau kątik Xreal kaukę, nu bent kolkas super, plaukai tokie minšti smile.gif žiūrėsiu kaip iki vakaro bus smile.gif

O kur perkate šitą kaukę?Kokia kaina jos?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 09 24, 15:35)
SM itaka nusipirkau cia jau mineta kauke RIGENOL, vakar isbandziau, po vieno karto galiu pasakyti, kad patiko, plaukai labai svelnus ir minksti, ziuresim kaip veliau  4u.gif

as anksciau ja naudojau visai patiko
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti