manes kvapas is viso neerzino, ne kvepia baisiai, bet ir ne smirda ji, beje itin prabangus produktai ir neturi labai kvepeti, kitaip reiskia, kad juose prideta daug nereikalingu priedu
manes kvapas is viso neerzino, ne kvepia baisiai, bet ir ne smirda ji, beje itin prabangus produktai ir neturi labai kvepeti, kitaip reiskia, kad juose prideta daug nereikalingu priedu
Baniau Royal Jelly, bet žudė kvapas ir poveikis tikrai nebuvo toks koks patiktų.
Bet geriasuia man turėta - Kaaralo X-Real. Plaukai slidūs, standūs ir kvapas malonus ir galvos odos neerzina.
SM itaka nusipirkau cia jau mineta kauke RIGENOL, vakar isbandziau, po vieno karto galiu pasakyti, kad patiko, plaukai labai svelnus ir minksti, ziuresim kaip veliau
kas kaip prabanga supranta. Na,bent pagal kaina tai tikrai ne prabangi.
O del kvapo ir mazo konservantu kiekio kaukeje,tai gal nereikia cia deti lygybes zenklo,visokio brudo yra ir RJ,bet ne tame esme,svarbiau poveikis.
O man geriausia plauku kosmetika yra Davines- italiska. O butent kauke tai Nou Nou pak... super. labai gerai maitina ir drekina plauka. lengvi ir paklusnus plaukai po jos. Laba labai patenkinta, jau 3 metus beveik tik ja naudoju.
O man geriausia plauku kosmetika yra Davines- italiska. O butent kauke tai Nou Nou pak... super. labai gerai maitina ir drekina plauka. lengvi ir paklusnus plaukai po jos. Laba labai patenkinta, jau 3 metus beveik tik ja naudoju.
Na isbandziau as ta Karites kauke, ir net nezinau, kaip cia ja vertint Nebuvo kazkokio WOW, kauke kaip kauke, esu geresniu turejus Plius, labai sunkiai issiplove, gal del to, kad nemazai jos dejau Na bet nenurasau dar jos, bandysiu dar karta det
SM itaka nusipirkau cia jau mineta kauke RIGENOL, vakar isbandziau, po vieno karto galiu pasakyti, kad patiko, plaukai labai svelnus ir minksti, ziuresim kaip veliau