Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2009 09 18, 08:43)
Srove, tortas atrodo tobulai thumbup.gif dabar prie arbatos su malonumu suvalgyciau gabaliuka

PRITARIU !!!! essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 09 18, 13:18)
O dėl ko? doh.gif  blush2.gif

A DĖL TO, KAD KEKSINĖMS SKYLĖS NE ŠIAIP SAU IŠPJAUTOS, AŠ IRGI GALVOJAU KOKS ČIA SKIRTUMAS, KOL KEPTNEPABANDŽIAU, TEŠLA TUIRŠTA IR NE VIENODAI KAISTA, JAI REIKIA IR IŠ VIDURIO KEPIMO, IŠKEPA IR PAPRASTOJ BLĖKOJ, BET SAKAU KEPTI REIKIA ILGIAU ax.gif MATYSI PAGAL SAVO ORKAITĘ mirksiukas.gif
Atsakyti
Juodasis miškas

user posted image

250 g paprastų kvietinių miltų,
1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių,
1 1/4 šaukštelio druskos,
150 g pusiau saldaus (juodojo) sukapoto šokolado,
125 ml vandens,
125 g sviesto,
250 g rudojo cukraus,
2 kiaušiniai,
125 ml grietinės.

Įdaras:
šaldytų višnių
500 ml grietinėlės.

Glajus: 250 g karčiai saldaus (juodojo) kapoto šokolado,
4 šaukštai sviesto

Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. Ištirpinkite šokoladą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Padėkite nuošaliau atvėsinti. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą su ruduoju cukrumi iki grietinės tirštumo masės. Po vieną įplakite kiaušinius, nuolat plakdami, kol masės taps vientisa. Kiek sumažinę plakiklio greitį palaipsniui įplakite šokoladinį mišinį, grietinę ir sausus produktus.

Kremui suplakite grietinėlę,įberus cukraus.

Glajus: Ištirpinkite šokoladą ir sviestą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vandeniu.
Atsakyti
KAS PER TORTAS NETURI PAVADINIMO?!


TORTAS TURI PAVADINIMA NUO SIOL SROVES TORTAS thumbup.gif











QUOTE(Srove @ 2009 09 18, 09:11)

Tortas be pavadinimo mastau.gif

Tamsiam biskvitui;
80gr. Sviesto
50 gr. Juodo sokolado
2 kiausiniai
3 saukstai su kauou cukraus
30gr. Krakmolo
70gr.miltu
1 arb. Saukstelis kep. Milteliu
Minksta sviesta issukti su cukrumi, supilti istirpdyta, atvesinta sokolada, sukti mikseriu, sudeti kiausinius vel sukti.Miltus ismaisyti su krakmolu ir kep. Milteliais ir isijoti I tesla, ismaisyti ir kepti apie 20 min. 185temp.-23cm. istrizaineje.(ja istepti sviestu ir pabarstyti miltais pries kepant).Atvesusi perpjauti  2 dalis.
Sviesiam biskvitui;
3 kiausiniai
100gr. Cukraus
6saukstai aliejaus
280gr. Miltu
Pakelis vanilino
Pusantro pakelio(mazo)kepimo milteliu.
Saukstas kondensuoto pieno
Kiausinius suplakti su cukrumi ir vanilinu iki purios mases, supilti alieju, kondensuota ir dar paplakti, isijoti miltus su kepimo milteliais ir plakti mikseriu 3 min., po to saukstu iskilnoti tesla, kad gautu oro.Kepti taip pat paruostoje formoje 180temp.apie 20 min.(tikrinti pagaliuku)Man gavosi storokas ir iskiles, tai as nupjoviau virsune.Biskvitus truputi suliejau sirupu nuo konservuotu persiku, idejau truputi rugsteles.
Tamsiam pertepimui:
200gr. Minksto sviesto, issukto
200gr.kondensuoto su kava
200gr. plaktos grietineles
Viska issukti mikseriu(turi buti vienodos temperatures)
Sviesiam pertepimui:
100gr.persikinio jogurto
5 didokos puseles konservuotu sublenderiuotu persiku
200gr. Grietineles
40gr. Zelatinos, istirpdytos ned. kiekyje vandens
350gr. Varskes, pertrintos per sieteli
Viska issukti mikseriu, padalinti I dvi dalis, zelatina taip pat padalinti, viena dali pakaitinti, kai praves supilti I viena dali mases, gerai ismaisyti.I tortine deti balta biskvita, sulieti, uzpilti ta  p use mases kur pasiruosem ir padeti I saldytuva trumpam, kai tik prades stingti, uzdeti tamsu biskvita, uztepti tamsiu pertepimu, deti balta ir ta pati kartoti, kaip ir su apatiniu.
Skanus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 18 rugsėjo 2009 - 17:18
atsiprasau merginos gal galit priminti "rafaelo svajones" receptuka,taip noriu isbandyt,o nerandu blush2.gif
Atsakyti
nebežinau ant staigiųjų, kur įdėta, tiesiog įmetu nukopijuotą iš savo užrašinės:

„Rafaelo svajone

5 dideli kiausiniai
230 gr.cukraus
230 gr. miltu
65gr.aliejaus
1 did.pakelis vanilinio cukraus
20 gr.kepimo milteliu

Kremui:

1 indelis kondensuoto
200 gr.sviesto gero
450 gr.grietineles
2 pakeliai tirstiklio
50 kokoso drozliu

Kiausinius plakti mikseriu su cukrumi ir vanilinu apie 5 min., kol mase patrigubes ir pabals, beplakant supilti alieju plona srovele ir dar minute paplakti, sudeti miltus, sumaisytus su kepimo milteliais ir ismaisyti nuo dugno link virsaus lengavai, bet gerai.
190 temp.ikaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje.

Suplakti grietinele su standikliu, padeti i saldytuva, kambario tempraturos sviesta suplakti su kondensuotu, sudeti kokosa, dar paplakti, padeti pusvalandziui i saldytuva.Po to sudeti grietinele ir sumaisiu suplakti abi mases.
Pasidaryti puse netoli puse litro sulaistymui skyscio: pora citrinu sulciu ir saukstelis cukraus, gerai sulaistyti biskvitus, sutepti torta.
Apibudinimui pasakysiu, kad tiesiog tirpsta burnoje “
Atsakyti
O su namine grietinėle pavyktų?
Visada aš jos turiu, tai nereiktų pirkti biggrin.gif
Atsakyti

siulau issikepti labai skanu obuoliu pyraga thumbup.gif

reikes :

250 gr sviesto
150 gr cukraus
3 kiausiniu
puse stiklines grietines
truputi sodos
250 gr miltu
cinamono, cukraus

minksta sviesta issukti su cukrumi, po to sudeti trynius, grietine su soda ir miltus, pabaigoje isplaktus baltymus. Tesla deti i kepimo forma ir islyginti, virsu graziai apdelioti nuluptu obuoliu skiltelemis, po to apibarstyti cinamonu ir cukrumi ir kepti apie 180 laipsniu temperaturoj, nu panasiai gal 40 min, iskepusi apibarstyti cukraus pudra.

laaaaaaaabai skanus pyragas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigitaw @ 2009 09 13, 05:39)

Bezdzioniu duona(Monkey bread)
  lotuliukas.gif

Sirupas:
1 puodelis cukraus
1/4 puodelio rudojo cukraus
1/4 puodelio pieno
15 g. sviesto
1 arb. s. cinamono



Pasidariau siandien, labai skanu, bet norejau paklausti del sirupo, ar tikrai nera klaidos recepte? g.gif Kaip gali is tokiu proporciju buti skystas sirupas? As pamasciau taip dar pries gamindama, bet nusprendziau pabandyti vistiek, tai jis tiesiog susikristalizavo ir tiek g.gif Ar tikrai nereikia vandens ar daugiau pieno?
Atsakyti
Keksiukai su medumi ir čiobreliais


Tešlos pakako 24 mažuliukams keksiukams ir 12 didelėsnių:

stiklinė miltų
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
1/2 šaukštelio druskos
1 šaukštas džiovintų čiobrelių
100 g maltų migdolų
2 kiaušiniai
6 šaukštai skysto šviesaus medaus
3 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas baltojo cukraus
90 g minkšto sviesto
250 ml pieno

1. Dubenyje sumaišyk miltus, kepimo miltelius, druską, migdolus ir čiobrelius.
2. Kitame dubenyje plakikliu suplak kiaušinius, medų, 2 šaukštus rudojo cukraus, baltąjį cukrų, sviestą ir pieną.
3. Sumažinęs plakiklio greitį palaipsniui suberk sausus produktus.
4. Jei kepsi metalinėje keksiukų formoje – patepk šią riebalais, jei silikoninėje – sudėk popierines keksiukų formeles, supilk tešlą, pabarstyk likusiu ruduoju cukrumi ir pašauk į orkaitę maždaug 20 min. – kol dailiai pakils.


user posted image

Skanaus smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
[/quote]



Nu atnesiau as savo pyraga,ma tai labai skanus o jus pameginkit gal ir jum patiks.
Vadinasi pyragas ;Roze; nu siek tiek panasus i ja.
Reikia,400gr miltu
1 pakelio sausu mieliu
80gr cukraus
1 citrinos zieveles
200ml pieno
100gr margarino
2 kiausiniu
250gr neriebios varskes
2saukstu vanilininio pudingo milteliu
100gr aguonu
100gr smulkintu lazdynu riesutu
100gr razinu
truputi druskos
Kaip gaminti.
Dubenyje sumaisyti miltus,mieles cukru,citrinos zievele nutarkuota ir ziupsneli druskos.Puode pasildyti piena,sudeti margarina i piena,pamaisyti kol istirps.Po to i piena suberti sumaisytus su kitais produktais miltus,ikulkite kiausini,ir maisyti tol kol mase atlips nuo puodo sieneliu.Tesla padeti siltai 20min.Varske sutrinti su kiausiniu ir pudingo milteliais,suberti aguonas,razinas ir smulkintus riesutus.Is teslos iskocioti staciakampi,sudeti paruosta idara,tik biski prie krastu palikti tuscia.Visa susukti kaip vyniotini,tada supjaustyti 2sm storio riekelemis ir deti i skarda vienas salia kito.Skarda iskloti kepimo poperium ir kepti 175 laipsniu temperaturoje apie valanda.Kai iskepe as ant virsaus uzpyliau citrinini glaju,ispaudziau is citrinos sultis ir sumaisiau su cukraus pudra,pasidariau tokia tirstoka mase,nes skysta labai nubega.
Tikiuosi patiks skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 09 20, 18:55)
Pasidariau siandien, labai skanu, bet norejau paklausti del sirupo, ar tikrai nera klaidos recepte? g.gif Kaip gali is tokiu proporciju buti skystas sirupas? As pamasciau taip dar pries gamindama, bet nusprendziau pabandyti vistiek, tai jis tiesiog susikristalizavo ir tiek g.gif Ar tikrai nereikia vandens ar daugiau pieno?


Dar karta patikrinau knygoj recepta, nu lyg tai klaidos nepadariau. Mano vienintelis pamastymas, kad gal po uzvirimo tu ugnies neprisukai, tai verdant per daug skyscio isgaravo. Daugiau joks paaiskinimas neateina i galva, kodel tas syrupas nesigavo. Sorry 4u.gif
Atsakyti