Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2009 10 22, 12:11)
Nu cia jau pagal skoni,uztenka ir 1 valgomo sauksto,duoda skoni vistiek,bet jei megstat stipriau galima ir daugiau ipilti,as kazkaip tai vis sliuksteliu negailedama,man skanu kremai su alkoholio aromatu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif hi.gif
Atsakyti
Tortas "Triufelis" su cili pipirais ir viskiu

Nors man cia labiau panasu i pyraga,nes sausokas,toks vaizdas,kad valgytum minksta sausaini su triufeliu(kuris yra skanus).

Tesla:
4 kiausiniai,
150g cukraus pudros,
vanilino,
100g miltu,
1 pakelis vanilinio pudingo milteliu,
1a.s kepimo milteliu.

Kremas :
350g kartaus sokolado,
50g sviesto,
150ml grietineles,
1/4a.s cili pipiru,
35ml viskio arba romo,
2v.s.kakavos.

Ikaitinti orkaite 200C.
Trynius atskirti nuo baltymu.
baltymus isplakti su trupuciu druskos,50g cukraus pudros ir vanilinu.Isplakti iki standumo!

Trynius isplakti su 100g cukraus pudros.

Miltus sumaisyti su kepimo milteliais ir vanilinio pudingo milteliais.

baltymus,trynius ir miltus atsargiai sumaisyti.

Didele orkaites skarda istepti riebalais ir iskloti kepimo popieriumi,supilti ten tesla,islyginti.
Kepti 12min.Isversti ant kito kepimo popieriaus ir nulupti ta,ant kurio kepe.
Kremas:Sokolada sulauzyti gabaliukais.Grietinele uzvirinti ir uzpilti ant sokolado,maisyti,kol istirps,sudeti cili pipirus,kai praves supilti viski.

Biskvita supjaustyti 4cm plocio juostelemis ir aptepti atsalusiu kremu.Viena juostele susukti i vyniotinuka,pastatyti ant lekstes,aplink sukti visus kitus.Aptepti kremu ir apibarstyti kakava.

labai skanus pats biskvitas,as jau nekarta kepiau su vanilinio pudingo milteliais,nu toks kvapnus ir purus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2009 10 14, 12:10)
Sveikutes. Partempiu ir as skanesto  4u.gif Nezinau, gal jau kas rase toki  ax.gif
SNIKERSINIS pyragas


Ačiū už idėją thumbup.gif Jau išbandžiau,skanu thumbup.gif Tik migdolinių sausainių negavau,dariau su karameliniais,manau skonis neprastesnis gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes zadu kepti tortuka napoleonas, ir susiduriau su viena problema ar napoleono kapota tesla galiu pakeisti meducio tesla ar skirsis labai skonis torto. Nes nelabai moku as ta tesla kapoti ir labai daug laiko uztruks. O gal galeciau panaudoti sloksniuota pirktine tesla nes jos pora pakeliu turiu.
Atsakyti
QUOTE(Akella @ 2009 10 22, 23:54)
Sveikutes zadu kepti tortuka napoleonas, ir susiduriau su viena problema ar napoleono kapota tesla galiu pakeisti meducio tesla ar skirsis labai skonis torto. Nes nelabai moku as ta tesla kapoti ir labai daug laiko uztruks. O gal galeciau panaudoti sloksniuota pirktine tesla nes jos pora pakeliu turiu.

ax.gif aš ne kulinarė, bet pasisakysiu.. manau, kad medučio lakštas pakeis skonį. aš tai napaleoną visad darau tinginio būdu(perku paprastą bemielę sluoksniuotą tešlą) yapatingai plonai iškočioju ir kepu thumbup.gif visi patenkinti lieka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2009 10 15, 20:51)
Šokoladinis varškės pyragas is receptu gaminkime su IKI



QUOTE(mamkaa @ 2009 10 17, 09:16)
Kodel pas tave gavosi varske apacioje  g.gif  g.gif, as irgi ji kepiau tai varske man gavosi virsuje  g.gif tikrai vertas demesio pyragas, ar patiko tavo seimynai, As ji kepsiu dar ir dar ir dar  smile.gif

va kaip rašoma IKI to recepto komentaruose, recepto autorė teigia, kad varškė turi paskęst dugnan. man ji paskendo, viskas ok, TIK upylus visą pyragą šokoladu (nekarštu jau), pyrago vidurys sukrito(susilydė). doh.gif gal kuri pasakys: Ką aš padariau netaip?????

QUOTE(davija @ 2009 10 19, 21:56)
Nu žinokit man tas Iki šokoladinis varškinis pyragas  biški nesigavo, ta prasme, varškė man niekur nekrito į dugną, ir atrodo sunki buvo g.gif gal tešla per klampoka? Reiks dar pabandyt, čia man kaip rugiagelės keksas negras, tik pagerintas tongue.gif

o man pyragas patiko ant rytojaus jau sukietėjęs ir šaltas iš šaldytuvo thumbup.gif tik va varškės sluoksnis perdaug man varškiškas.... blush2.gif g.gif gal kuri patartumėt Kaip tą varškės sluoksnį patobulint? kaid jis labaiu į kremą panašėtų? blush2.gif 4u.gif blush2.gif

QUOTE(mamkaa @ 2009 10 20, 08:02)
manau kad gavosi, juk ji ir neturi kristi i dugna, "dugnas" pagrindas turi butu sokoladinis  tas biskvitas, o virsus varske smile.gif. Nu bent jau as taip manau, ir IKI tam puslapyuje yra taip.

tai kad to recepto komentaruose autorė rašo, kad varškė paskęst turi, o va foto jų kad varškė viršuj? ten ir varškė aplieta šokoladu.. g.gif o gal saku jie apvertė pyragą aukštyn kojom ir tada šokoladu apipylė, kad neatsitiktų taip kaip man (sukrito pyragas) g.gif doh.gif
Atsakyti
Medutis ir Napoleonas du labai skirtingi dalykai, LAAAAABAI, tešlos struktūra, skonis ir visa kita....o ir pertepus su Napoleono kremu medutį, kažin kas ti gautųsi, lakšteliai kieti jiems reikia grietinėlės ar grietinės kremo, kad pergertų.... nėra ten taip sudėtinga Napoleono tešlą padaryti, o sluoksniuotos nusipirkt dar nesudėtingiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 10 22, 23:37)
o man pyragas patiko ant rytojaus jau sukietėjęs ir šaltas iš šaldytuvo thumbup.gif  tik va varškės sluoksnis perdaug man varškiškas.... blush2.gif  g.gif  gal kuri patartumėt Kaip tą varškės sluoksnį patobulint? kaid jis labaiu į kremą panašėtų? blush2.gif  4u.gif  blush2.gif

na nezinau kaip kitoms, bet man ta spyragas skanus labai labai, ir grazu kai varske virsiui, nu cia jau skonio reikalas smile.gif. o apie kitokia varske ir as galvojau, taip ka dkita karta kai kepsiu darysiu tokia varske kaip kad pyragui "labai skanus varske pyragas", yra tokia temele sukurta paskaityk, ten varske su pudingu, ir kai kepiau as ta pyraga, na ta skanu varske spyraga gavosi tikrai skanus nu toks kaip kremas is varskes ir pudingo.
Niu kai pabandysi uparasysiu kaip gavosi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 08:52)
Medutis ir Napoleonas du labai skirtingi dalykai, LAAAAABAI, tešlos struktūra, skonis ir visa kita....o ir pertepus su Napoleono kremu medutį, kažin kas ti gautųsi, lakšteliai kieti jiems reikia grietinėlės ar grietinės kremo, kad pergertų.... nėra ten taip sudėtinga Napoleono tešlą padaryti, o sluoksniuotos nusipirkt dar nesudėtingiau  4u.gif

mano pažįstama ir sakė, kad medučio lakštus pertepinėja plikytu kremu, sakė, fantastika g.gif aš net neįsivaizduoju tokio varianto, ale žmonės pasirodo ir taip daro 4u.gif

O Iki šokoladinio pyrago varškę, tikrai galima daryt kaip labai skanaus varškės pyrago drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 spalio 2009 - 08:08
[quote=davija,2009 10 23, 08:07]
mano pažįstama ir sakė, kad medučio lakštus pertepinėja plikytu kremu, sakė, fantastika g.gif aš net neįsivaizduoju tokio varianto, ale žmonės pasirodo ir taip daro 4u.gif


Vat cia irgi radau rusu saite meducio torta su plikytu kremu,manau reiks pabandyti imetu nuoroda kas rusiskai skaito:
http://kuking.net/my...p=549887#549887
Atsakyti
rusaitės dar medučiui vieną pertepimą naudoja, išplaka grietinėlę ir paskui įplaka dar rududu tenais arba virtos kondncofkės, skanus kremas, tik medučiui nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
Kad jau užėjo kalba apie rusaičių medučius - tai yra dar vienas laaabai įdomus ir laaaaabai išgirtas receptas Ambasadorių medutis va čia galima pažiūrėt jo nuotraukas žemiau ir pjūvis yra. Vis nesusiruošiu, bet reiks pamėgint būtinai ir kaip suprantu ten nemažiau kaip iš dvigubos normos kepta kur fotkėse, bežiūrint seilės tįsta essen.gif:

Daividija, koooooooks gabaliukas apetitnas wub.gif ar jaučias koks aštrumas kreme g.gif labai įdomu, bet bijočiau dėt čili bijau.gif



Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 10 23, 12:01)
Kad jau užėjo kalba apie rusaičių medučius - tai yra dar vienas laaabai įdomus ir laaaaabai išgirtas receptas Ambasadorių medutis va čia galima pažiūrėt jo nuotraukas žemiau ir pjūvis yra. Vis nesusiruošiu, bet reiks pamėgint būtinai ir kaip suprantu ten nemažiau kaip iš dvigubos normos kepta kur fotkėse, bežiūrint seilės tįsta essen.gif:

Tikrai labai įdomus receptas, reiktų išbandyt smile.gif Gal galėtum padėt, ką reiškia paryškitas žodis? Ačiū !
Крем: 300 гр сметаны (жирненькой) + 3 ст.ложки сахара, взбить, смазать коржи, сверху обсыпать крошкой+орехи.
Atsakyti