Ką veikia supermamos šį rudenį?


Neseniai visas supermama.lt klubo šeimas kvietėme atvykti į renginį „Mini maratonas vaikams“ ir sportiškai pasitikti rudenį! Smagiai pasportavę, pramogaujame toliau!

Auksinis ruduo prasidėjo viena didžiausių mokyklinių metų švente – Rugsėjo 1-ąja. Šia proga visus pakvietėme į foto konkursą „Labas, mokykla!“ , kuriame puikuojasi tėvelių atsiųstos nuotraukos iš mokinio/mokinuko/darželinuko pirmosios dienos mokykloje/darželyje/ankstyvojo ugdymo mokyklėlėje, mokslo metų pradžios šventės. Sulaukėme ypatingų, jaudinančių savo nuotaika ir šventiškumu nuotraukų, kviečiame balsuoti už jas ir išrinkti laimėtojus (www.supermama.lt/foto)

Ruduo beveik kiekvienam „padovanoja“ ne tik švenčių, bet ir slogą... Bet šįkart mums slogą padeda įveikti STERIMAR – jūros vandens aerozolis nosiai su šūkiu “SLOGAI-NE!”, kviesdamas visus forumo narius – ir didelius, ir mažus – piešti Sterimar delfiną! Dalyvaukite piešinių konkurse „Nupiešk Sterimar delfiną“ ir laimėkite šaunių vertingų prizų! Bus apdovanoti net 5 laimėtojai! Piešinius siųskite iki spalio 19 d. Daugiau apie konkursą sužinosite spauskite čia

Kiekvieną rudenį moterys ir merginos, mamos ir būsimos mamytės susirūpina per vasarą pavargusiais nuo saulės plaukais. Jūsų galvos puošmenai šįkart į pagalbą skuba kosmetikos linija „Margarita“ ir dovanoja jums gausybę vertingų prizų foto konkurse „Plaukai – mano puošmena!“ Dalyvaukite, laimėkite ir gražinkitės! Plačiau apie konkursą skaitykite štai čia.

Ruduo – puikus metas prisėsti ir aprašyti savo vasaros kelionių įspūdžius pasakojimų konkursui „Atostogų fotoreportažas“ Iliustruokite pasakojimus nuotraukomis ir laimėkite šaunių prizų. Daugiau apie konkursą skaitykite va čia

Kai už lango nuolat pliaupia rudeniniai lietūs, visur šlapia, sausi lieka tik mūsų mažylių užpakaliukai biggrin.gif "Bambolina" skelbia - "Ne prabanga būti sausam!" ir kviečia mus dalyvauti foto konkurse "Mažo žmogaus maži rūpestėliai" Siųskite savo mažylių nuotraukas ir laimėkite "Bambolina" sauskelnių pakuočių! Į konkursą pakviesime jau 2005 10 31!

Rudens pramogas vainikuos šaunus, forumo narių išsirinktas, foto konkursas – „Rudens lobiai“ Lapkričio mėnesį lauksime nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke ar taškosi lietaus balose. Rudens lobių aplink pradėkite ieškoti jau dabar, fotografuokite ir laukite konkurso!

Smagaus Jums rudens su supermama.lt! wub.gif

[attachmentid=33283]