Įkraunama...
Įkraunama...

mano aivaras

oj buvau jauna. ir graži. nu, kaip ir visos. gyvenimas buvo gražus ir pasaulis laukė mano besiskleidžiančių talentų. kartelį pažįstamo paprašiau: surask man gyvenimo draugą. gerai, sako, ryt. susitikom, vakarojom, prasidėjo pasimatymai, maždaug po savaitės pagalvojau: turbūt aš jį myliu bigsmile.gif . buvo netipiškas. vos aštuoniolikos, o dirbo keliuose darbuose, svajojo apie žmoną, namus, vaikus. kokius vaikus, sakydavau, man gi tik 16 fool.gif . po kokio mėnesio supratau, kad TAI turi nutikt su juo, nepriklausomai nuo sekančių pasekmių. prisirinkom su drauge literatūros(kaip nepastoti), ir ėmėm šviestis.
abiem buvo pirmas kartas. neklauskit, ar neskaudėjo. da kelias dienas baslys tarp kojų stovėjo wacko.gif . po metų gražios draugystės ir aistringos meilės ėmė ir neatėjo mėnesinės. neatėjo dieną, dvi, neatėjo savaitę unsure.gif . mama, kuri žinojo viską apie viską, tik ne tai, kad dukra su berniuku ne tik už rankučių susikibę vaikšto, klausia: kodėl tu nesergi? a? a? sako, anu greit varai pas ginekologą. nuvariau.... sako, nėščia. gimdysi? tai aišku, sakau. tai ateik su mama, bo gi nepilnametė nu. jaazau, kas namuos dėjos wacko.gif . gerai, ka tėvas komandiruotėj buvo. mama buvo kategoriška: abortas, nieko daugiau. pasakiau, kad nedarysiu, kad myliu savo berniuką, kad jei pasidarysiu ir būsiu nevaisinga, tai jam nebebūsiu reikalinga, nes šeima- didžiausia jo svajonė. IR TAŠKAS.
tėvai greit susitaikė su mintim, kad bus diedukais. tėvas vaisius pirko, mama prisipirko siūlų miniatiūriniams megztukams. o mes padavėm pareiškimus.
pykino. žiauriai. į virtuvę net neužeidavau. numečiau iki kauliukų viską. nevėmiau. turbūt nebuvo kuo.
vestuvės po mėnesio. kalėdinis šurmulys. dovanėlės. naujų metų važiuojam sutikt į alytų su būsimais uošviais, pas būsimo vyro močiutę. linksma, dainos, spektakliai, plati, draugiška giminė. paskambinu namo pasveikint. girdžiu skausmo kupiną balsą. mamos nebėra...
labai daug sielvarto. kuklios vestuvės. pakrikę nervai. suprantama.
o pilvelis augo. ir nerodė, ką tarpk kojų turi. bet aš nuo pirmos dienos žinojau, kad pilvely gyvena berniukas. aivariukas. pasidariau kaip meška. priaugau 28 kilus blink.gif . paskutinis mėnuo buvo sunkokas. karštis ir svoris nukamavo. visi laukėm liepos 5 dienos. nors aš buvau tikra, kad gims kitą dieną, nes jis man sapne pats sakė. taip ir paskė: labas mama, aš aivaras, tavo sūnus, man dabar du metai. aš gimsiu liepos 7 smile.gif
liepos 1 naktį susuko vidurius. laksčiau ir laksčiau į tuliką. ir maudė viską, ir vietos niekaip neradau. ir toks keistas mėnesinių skausmas. ir kas čia dabar galėtų būti mastau.gif . ryte anytai sakau: nu nesuprantu nieko, maudžia, kuo čia apsinuodijau g.gif . sako: taigi gimdai. unsure.gif vyras tik perbalo, o aš tai netikiu irnesakyk.gif . varom į klinikas. jau ten tai tikrai žinos kas ir kaip. gražuolis gydytojas prasisuka pro mano tarpukojį, sako: gimdysi. swoon.gif da paklausia: ar su vyru gimdysi blink.gif nu dar to negirdėjau. sakau, aišku ne(ale ot višta nu). seka įvairios malonios procedūros: klizma į ten, kur nesueina, nudrožtas ir surūdijęs skustuvas, kuriuo nubrūžina iki kraujo mano gražiąją. da naktinius duoda, kuriuos gali vilktis per kurį nori galą. ir į gimdyklą. nuleidžia vandenis ir išeina. nu ir guliu sau viena išsižergus ant lėktuvo. nei ten baisiai skauda, nei ką nuveikt. nu kaip beryšio. pirštą įkišu pačiupinėt, ar nelenda dar, ir kažką tiksliai užčiuopiu. man rodos galvą unsure.gif . kažkas praeidamas pro šalį užeina, sakau: vaiką užčiuopiu. gal jau lenda? susirenka publika su gražiu gydytoju(daunoravičium).NU IR PRASIDEDA. sakyčiau, skauda, ale ne taip, kad reiktų žviegt. tai aš ir tyliu. liepia stumt. stumiu, ale dar labiau skauda. sakau- ne, nestumsiu schmoll.gif . akušerė sako: kakok. g.gif nu da gražiau, galvoju. (nu tais laikais nebuvo nei literatūros, nei filmų, nei sm. prašom nesityčiot). sako, kakok taip, ka viskas suplyštų. nu dabar jau ir gydytojas nustebo. sako, kam, kad suplyštų fool.gif ? ir ka neplyštų- ima ir pats prakerpa doh.gif dar biški pakariaujam ir jaučiu, kaip išplaukia iš manęs didelis palengvėjimas. sako, sveikinu, sūnus ir uždeda man ant krūtinės. net pašokau, sakau, o kodėl toks mėlynas? (mama, nia?) nu biški apsivyniojęs buvo, ale ką aš supratau, būdama 17. o rėksnys doh.gif vat kaip pradėjo cypt vos išlindęs, taip žviegė iki 10 mėnesių biggrin.gif dabar irgi kartais parėkauja. o šiaip, sakyčiau, neblogas kleckas gavosi. ir galvą ant pečių turi, ir koja jau 45 dydžio.
matyt, pagimdžiau greit, nes atvažiavom kokią devintą, o leliuką rankose laikiau 12.25
Atsakyti
RUG 4u.gif kaip visada MOKI papasakot wink.gif labai liudna del mamos.... console.gif
Atsakyti
Rug, tikriausiai si istorija pati paciausia, kokia tik teko skaityti. thumbup.gif Ir butinai ja duok paskaityti ir tam, kuris avi 45 dydzio batus... mirksiukas.gif Saunuole!!!
Atsakyti
duodi, lexana, paskui da anas usimanys irgi padaryti TAI biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė,kaip visada savam stiliuj thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 09 03, 21:53)
duodi, lexana, paskui da anas usimanys irgi padaryti TAI biggrin.gif  doh.gif

Tai Tu duok ja skaityti, kai pats jau nestuke.gif lauks... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 09 03, 21:53)
duodi, lexana, paskui da anas usimanys irgi padaryti TAI biggrin.gif  doh.gif

O ka manai iki senatves neuzsimanys biggrin.gif

labai grazi istorija 4u.gif
ir labai gaila del mamos verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
ačiū. vat dėl mamos mirties ir visų išgyvenimų, kurių neaprašiau, vaikiuks gimė su padidinta neuroze. metus klykė iki pamėlynavimo ir drebindavo lūpą ir kažkurią koją. ale nuo metų buvo auksinis vaikas. dabar tai įmanyčiau, atgal sukiščiau. nu iš kur išlindo. iš tėvo, aišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2009 09 03, 22:31)
ačiū. vat dėl mamos mirties ir visų išgyvenimų, kurių neaprašiau, vaikiuks gimė su padidinta neuroze. metus klykė iki pamėlynavimo ir drebindavo lūpą ir kažkurią koją. ale nuo metų buvo auksinis vaikas. dabar tai įmanyčiau, atgal sukiščiau. nu iš kur išlindo. iš tėvo, aišku ax.gif

oi sakai is tevo islindo g.gif
Atsakyti
nu iš pradžių tai iš tėvo. a tu nežinai kaip vaikai darosi?
Atsakyti
Pati pačiausia istorija 4u.gif 4u.gif ir verkiau ,ir juokiausi......ar atvirkščiai doh.gif
žodžiu first.gif hi.gif
Užjaučiu dėl mamos verysad.gif

dar poros istorijų trūksta.......ar praleidau??? g.gif

bigsmile.gif ale va su tuo tėvu čia......??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar taip idomiai parasytos gimdymo istorijos neskaiciau schmoll.gif
Atsakyti