Sveikutes,neradau ar kas atidare nauja temele,taigi savo nuoziura kuriu sekancia,o senoji tema cia
Aciu Inga,kad perkelei
Merginos,ir as pagaliau susiruosiau pasitikrinti
Uzsiregistravau i Kauno klinikas,pas gydytoja Gedutiene(lyg ir taip jos pavarde per telefona nuklausiau).Gal kuriai teko susidurti?Kaip ji?Galima ir asmeniskai man parasyti.Buciau labai dekinga

sveikos, as cia naujoke tai nelabai gaudausi kur cia rasyti ir t,t, norejau paklausti del skydliaukes kai isvirsta akys, ar yra kam leisti vaistai uz akies obuolio ir ar skausminga tai procedura? ir dar kokius tyrimus daro pries operuojant skydliauke?
aciu

Labutis,
pagarba Ingai04 už temos atidarymą
nenaudele, aš Kaune klinikose lankausi pas Giną Butkuvienę. Ji man labai patinka. Tiesa, pas kitų ir nebuvau, tad neturiu su kuo palyginti
joviteleb, aš taip pat lankiausi pas mamologę Vilniaus onkoklinikoje. Dar niekur nemačiau tokio pinigų reikalavimo kaip ten. Supratau iš veiksmų vizito metu, o paskui net išbraukė iš eilės echoskopijai. Tad esu pasiruošusi skandalui. Daug daktarų per gyvenimą aplankiau, bet tokio elgesio kaip ten niekur nepatyriau. Kaip Tau pavyko ten viskas
pagarba Ingai04 už temos atidarymą

nenaudele, aš Kaune klinikose lankausi pas Giną Butkuvienę. Ji man labai patinka. Tiesa, pas kitų ir nebuvau, tad neturiu su kuo palyginti

joviteleb, aš taip pat lankiausi pas mamologę Vilniaus onkoklinikoje. Dar niekur nemačiau tokio pinigų reikalavimo kaip ten. Supratau iš veiksmų vizito metu, o paskui net išbraukė iš eilės echoskopijai. Tad esu pasiruošusi skandalui. Daug daktarų per gyvenimą aplankiau, bet tokio elgesio kaip ten niekur nepatyriau. Kaip Tau pavyko ten viskas

QUOTE(Silma @ 2009 09 21, 16:01)

O pas kokia tu buvai?
As tai visada pas Luksyte einu, tai man labai neblogai viskas ten sekasi. Sakau, jei ne ji, tai buciau NIEKADA apie savo vezine skydliauke nezinojusi. Niekada pinigu nesu davusi ir jokio reikalavimo is ju puses nebuvo, o ji man apziuri visada ne tik krutine, bet ir daugiau visko (jau minejau, kad taip veziuka kakle rado). Tik jei uzsirasai 10 val, tai geriau eiti 11, nes visada bent valanda eile veluoja... Patirtis

Siaip Luksyte pati echoskopuoja, pas ja net echoskopas kabinete yra. Tai idomu, ar tu pas ta pacia buvai?
merginos, kurios operavotes pas Beisa, gal galetumet i a.z., jei nenorite cia, parasyti suma, kuria davet uz operacija, jei davet. aciu

Sveika wowavyva,
parašiau a.z. kad mažiau būtų nesklandumų :-)
Papildyta:
Sveikos visos,
na rašu aš retai, bet visus įrašus seku atidžiai.
Va grįžo mano vyras po pirmo jodo. Nusiteikęs optimistiškai. Paskyrė antram jodui sausio mėn. Baranauskas pasakė, kad na kaupiasi jodas, o kai bus antras jodo seansa, bus su kuo palyginti rezultatus...
Papildyta:
Sveikos visos,
Va grįžo mano vyras po pirmo jodo. Nusiteikęs optimistiškai. Paskyrė antram jodui sausio mėn. Baranauskas pasakė, kad na kaupiasi jodas, o kai bus antras jodo seansa, bus su kuo palyginti rezultatus...
Laba diena,
Kreipiuosi su klausimėliu: endokrinologas tėčiui dėl skydliaukės paskyrė radioaktyvaus jodo, tačiau po bandomojo mėginio radiologas pasakė, kad gydomosios dozės gerti neverta, nes jodas neveikia.... kažkaip blokuojamas įsisavinimas. Tėtis nusiminė, nes tikėjosi, kad viskas bus viens- du ir baigta.... aišku, pasišnekės su savo endokrinologe, bet man įdomu, ar čia dažnai taip būna, ar tai normalu
Kreipiuosi su klausimėliu: endokrinologas tėčiui dėl skydliaukės paskyrė radioaktyvaus jodo, tačiau po bandomojo mėginio radiologas pasakė, kad gydomosios dozės gerti neverta, nes jodas neveikia.... kažkaip blokuojamas įsisavinimas. Tėtis nusiminė, nes tikėjosi, kad viskas bus viens- du ir baigta.... aišku, pasišnekės su savo endokrinologe, bet man įdomu, ar čia dažnai taip būna, ar tai normalu

QUOTE(tinagaga @ 2009 09 22, 10:08)
Sveika wowavyva,
Papildyta:
Sveikos visos,
Papildyta:
Sveikos visos,
Gerai, kad kaupiasi. Vadinasi Jodas gydo/veikia.
labas merginos, jo kas liečia onkologinį su pinigais tai ten košmaras, neduosi, nevažiuosi, nors turėtų ten būt atvirkščiai, kaip senbuvės jaučiasi? seniai begirdėjau ar jau aš čia seniai beužklydus buvau
ruošiuosi registruotis jau pas endokrinologą lapkričiui vėl tg pas baranauską gruodį, tikuosi, kad bus viskas ok. Kažkuri klausė, kad į mazgą leidžia vaistus, tai aš tokio atvejo kaip ir negirdėjau jei jis piktybinis tai paprastai pjauna, okad kad jis mažėtų tai mažai tikimybės,aš operavausi pas Beišą, bet jis neėmė pinigų
Kiek žinau tai puikus gydytojas, nemanau, kad kitaip padarytų operaciją ar duosi ar neduosi, juk vistiek sutvarkyt turi.Džiaukis, nes į geras rankas pakliuvai
, senbuvės parašykit kaip jūs gyvuojat kuo užsiėmę ir kaip sveikatos?