QUOTE(Mrs. R @ 2009 11 07, 13:37)
O pas mus ligu metas

ka tik is ligonines parkeliavom....
Na va, sveikit greičiau ir nesirkit
QUOTE(mama_Greta @ 2009 11 07, 14:58)
O kaip apkepinot? aliejuj, kaip įprastinę keptą duoną?
Supjausčiau kubeliais, sudėjau į įkatintą keptuvę, bet pasirodė per sausa ir pyliau aliejaus kelis kartus po kelis šaukštus. Žinoma, sugėrė visą aliejų, bet skrebučiai buvo traškūs ir nepersigėrę riebalais (juokingai kažkaip nuskambėjo

).
QUOTE(nneringa @ 2009 11 07, 18:47)
Labas, įmesiu ir aš savo... majonezinė
Gražuolė

Ir dugnas toks gražus, mentelės neišdarkytas
QUOTE(geneira @ 2009 11 08, 11:55)
Ai tiesa, man jinai kažko sunkokai pjaustėsi... gal reikia kokia porą valandžikių palaukt ir tada pjaustyt? nu aš dar ne su duonai skirtu peiliu pjausčiau
Reikia reikia palaukt

Iškepusi duona dar turi "subręsti". Nors žinau, kaip sunku laukti, kaip tokie kvapai sklinda
Šiandien su dukryte kepėm duoniukus - sausainiukus. Labai paprastai ir greitai pagaminami skanūs minkšti duoniukai. Mažylei labai patiko formelėmis spaudinėti meškučius ir kočioti tešlą, o dabar žaidžia su iškepusiais
Receptas čia, prašau vaišinkitės