Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Man norejos kaip kitaip paruostu bulviu, prie versiuko kepsniuku blush2.gif tai atsiminiau jog anksciau tiek darydavau uzkepeles o dabar ne...tai kibau i darba ir gavos labai skanus priedas prie mesikes 4u.gif

user posted image

> bulves supjaustyti plonais griezineliais.
>kepimo inda istepti mazu gabaliuku sviesto ir ideti smulkiai pjaustyto cesnako, indely isdelioti bulves.jas padruskinti, papirinti bei uztarkuoti sviezio muskato.
> ant bulviu paskleisti surio bei viska uzpilti grietineles & pieno misiniu.
> kepti ~ 40 min kol bulves suminkstes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 10 lapkričio 2009 - 20:50
QUOTE(aguonele @ 2009 11 10, 20:49)


Cia prancuzisku bulviu receptas wink.gif
Atsakyti
Na ir riebokai cia jus maitinates!!! Bet saunu!!!

Kopustu ir bulviu uzkepas Cia angliskai

user posted image

Reikia:
1 kopūsto
2 obuolių
1 svogūno
2 skilteles česnako
Druskos
Pipirų
150 ml balzaminio acto
2-3 sakeliu sviežio rozmarino
4 dideliu bulvių
100 ml grietinėlės
20 gr sviesto
2-3 v.s. aliejaus

įkaitinti keptuvę ir supilti aliejų, sudėti smulkintus svogūnus ir tarkuota česnaką, šiek tiek druskos, pipirus. Apkepinus 1-2 minutes sudėti šiaudeliais pjaustytus obuolius ir kopūstą. Karts nuo karto pamaišant troskinti 5 minutes, tada supilti balzamini actą ir idėti siek tiek rozmarino. Patroškinti kol kopustas suminkštės. Bulves nulupti ir išvirti pasūdytame vandenyje, tada nupilus vandeni, įdėti sviestą, grietinėle ir sugrūsti bulves. Troškintus kopūstus sudėti į karščiui atsparu indą, ant viršaus sudėti bulvių košę, ismeigti kelis rozmarino lapelius. Indą įdėti i 190C orkaite kol viršus apskrus. Pateikti karšta! Skanaus!
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 10, 21:49)


kaip skania atrodo viskas wub.gif baigsim valgyti savo suktinuku ir kepsiu apkepele smile.gif
Atsakyti
aguonele, labai gardu thumbup.gif o jau sūris kaip skaniai išsilydė 4u.gif
Atsakyti
[quote=Koruklu,2009 11 10, 22:11]
Na ir riebokai cia jus maitinates!!! Bet saunu!!!

Kopustu ir bulviu uzkepas [url=http://surfingtheworldcuisine.blogspot.com/2009/11/baked-sauteed-cabbage-with-mashed.html]Cia angliskai[/
Koruklu 4u.gif -Skaičiau tavo receptukas,man jis labai patiko,kai turesiu kopūsto bandysiu.
Jis man sukėlė apetitą 4u.gif
Dėkui už 4u.gif 4u.gif receptuką 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 10, 21:49)
Man norejos kaip kitaip paruostu bulviu, prie versiuko kepsniuku  blush2.gif  tai atsiminiau jog anksciau tiek darydavau uzkepeles o dabar ne...tai kibau i darba ir gavos labai skanus priedas prie mesikes  4u.gif

user posted image

> bulves supjaustyti plonais griezineliais.
>kepimo inda istepti mazu gabaliuku sviesto ir ideti smulkiai pjaustyto cesnako, indely isdelioti bulves.jas padruskinti, papirinti bei uztarkuoti sviezio muskato.
> ant bulviu paskleisti surio bei viska uzpilti grietineles & pieno misiniu.
> kepti ~ 40 min kol bulves suminkstes  4u.gif


labai skaniai atrodo ir labai paprasta thumbup.gif
Atsakyti
Dekui visoms 4u.gif
Atsakyti
Laba,labai skanus jūsų patiekalai 4u.gif 4u.gif .Dažnai pasinaudoju jūsų receptukais.Labai nepykit,bet aš ne į temą noriu paklaust blush2.gif kodėl šią tema norint sekti savo pašte rodo, kad užprenumeruota bet nieko neatsiunčia,o kitas siunčia.Gal dar kam taip buvo.Ačiu
Atsakyti
Na tai niekas nieko negaminat g.gif jau nera net kur akiu paganyti verysad.gif

as siandien troskinau triusi tongue.gif man kai atsala orai, tai labai triusienos noris (durnas yprotis doh.gif )

user posted image

>mesyte susipjausciau norimo dydzio gabaliukais,padruskinau, papipirinau, idejau svogunus kelis ir palikau per nakti marinuotis.
> ant sviestuko gerai apkepiau ir viska nugesinau likeriniu vynu (na galima kuo norit, baltu vynu ,buljonu ir pan.).
>I orkaitei skirta inda sudejau darzoves : svoguno, cesnako, morku, saliero lapkociu, pomidoru, petrazoles saknies, kadagio uogu.
>ant darzoviu sudejau mesyte bei uzpyliau visu skystimu is keptuves, dar ipyliau maza stikline buljono ir pasoviau i orkaite tusintis ant 170° gera val, na kol mesyte minksta tampa.
> prie bulviu koses apsivalgymas 4u.gif
Atsakyti
aguonele, o norejau paklaust, koks triusienos skonis? (zinokit niekad nevalgius) i kokia mesa labiausiai panasi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 11 12, 23:18)
aguonele, o norejau paklaust, koks triusienos skonis? (zinokit niekad nevalgius) i kokia mesa labiausiai panasi?  blush2.gif



laai skani ir dieitine mesyte, skonis kazkuom panasus i vistiena tik daugiau mesiska. siaip patarina besidietinantiems ar negalintiems pakest riebalu. rekomenduoju paraugauti

ne aguonele atsake, bet as pridedu savo nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lekker Kontje: 12 lapkričio 2009 - 22:23