Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 11 14, 11:36)
del triusienos - turi ta kvapa savo kaip ir kiekviena mesa, man jis nelabai patinka,


bigsmile.gif , aviena tai ir zalia uzuodziu thumbup.gif , bet kad triusiena turi kvapa, tai iki siol nezinojau rolleyes.gif , man ji be galo skani mesyte, o dar taip, kaip Aguoneles paruosta-isvis thumbup.gif .
Ui, kaip norec as jos.
Ziuriu, kad visos tinginiaujat, tai imesiu ka nors pakramtyti biggrin.gif Pav. silkes su karstom bulvem , laabai skanios is Rusnes(nezinau skanesnes).Ja isdarinejau nuo kauliuku, paslaksciau citrina, siek tiek grietines, rauginto agurko ir marinuotu svoguneliu ir niam.
Kadangi uzderejo kaimiskos grietines, tai tik imeciau i molini dubeneli, pasukau kelis kart mediniu saukstu ja, idejau cesnako, pipiru, druskos ir kastinis gatavas, o dar karstu bulvyciu prie jo.
Labai kazkaip siandien uzsinorejom ka nors astresnio, tai kepiau kiaulienos sprandine aliejuje, is vakar ji buvo supjaustyta avokado prieskoniuose su saukstu alyvu aliejaus.Siandien isplakiau gerai kiausinio baltyma, mirkiau po gabaleli ir voliojau krakmole, viriau labai ikaitintame aliejuje gal pora min.Padazui naudojau sauksta alyvu aliejaus, kepiau trumpai keturias skilteles cesnako,dejau arb.sauksteli medaus, pora saukstu sojos padazo, puse stiklines ananasu nuopilo, sauksta vynuogiu acto, arb, sauksteli pilna krakmolo.Jau labai skaniai pavalgeme wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As labai aptingau virtuveje pastaruoju metu, tad receptai super greiti...

user posted image

Vistyte marinuota:
Sojos padazas, maltas imbieras, kajeno pipirai, muskatas, bazilikas, taragonas, paprika, juodieji pipirai, sviezios garbanotos petrazoles. Viska palikau valandziukei viena karta apversdama.
Bulvytes:
Plautos, su lupynomis, perpjautos per viduri, apvirtos 10min apkepintos svieste su: Kajeno pipirais, juodaisiais pipirais, turmeriku, druska ir svieziom petrazolemis.
Salotos:
Mazi spinatu lapeliai su mazytemis salotytemis, 1/3 sviezio agurko, 1/2 raudonojo svoguno, 1 sitrinos sultys, druska.

Bulvytes ir salotas gaminame kol griliuje kepa vistyte.
Vistiena sultinga, bet astri, ne kiekvieno skoniui mirksiukas.gif

Dar dar tingesne fritata, bet tik dabar pamaciau kokia nuotrauka netikus, gal kita karta blink.gif
Atsakyti
mazhulinka,
net seiles istyso tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 11 14, 20:59)
mazhulinka,
net seiles istyso  tongue.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
tiesa, vistytes dar buvo like siandien, labai puikiai tiko i salotas ir i karsta sumustini biggrin.gif jokiu likuciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 11 14, 19:18)

atrodo tikrai gražiai ir skaniai 4u.gif
o aš nemėgstu lašišos, idomu, ką būtų galima dėti vietoj jos g.gif

galima visko dėti, kumpio, agurkėlių, sūrio

QUOTE(Jeta @ 2009 11 14, 19:49)
o jums lavašas sukamas nesuskyla? Na man niekaip nesigauna jo gražiai susukt  g.gif

ne, neskyla, patepus truput palaikau, kol suminkštėja, tada tik suku.


bet kokių grožių pridėjot, silkutė mmm...bulvės su mėsyte, nu super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 11 14, 14:56)
laukiam svečių  thumbup.gif  lavašas

durnas pastebejimas...o kodel data ant nuotraukos ne siandienine lotuliukas.gif

Srove 4u.gif kaip visada be zodziu wub.gif nuostabu ....
Atsakyti
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2009 11 14, 11:36)
vis paskaitau pas jus ka pietums gamint, jus cia moteriskes pavarot. ikisiu trigrasi del triusienos - turi ta kvapa savo kaip ir kiekviena mesa, man jis nelabai patinka, tai as visad pirmiausia triusi apverdu stiprioj kmynu arbatoj, visi kvapai dingsta, o ir prieskonis toks visai neblogas gaunasi


as del triusienos noriu pasisakyti.
Valgom ja kiekviena savaite, nes tevai augina triusius ir tikrai triusiena neturi jokio kvapo
Atsakyti
Labai jau prigriebciau Sroves silkutes thumbup.gif tik abejoju ar dar liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2009 11 15, 21:58)
Labai jau prigriebciau Sroves silkutes  thumbup.gif  tik abejoju ar dar liko  biggrin.gif

Praktiskai as visada jos turiu rasaliuky ''celos'' nail.gif , taip kad, kol ateisi bus paruosta naudojimui, tik irgi ka nors prigriebk hihihi.gif flirt.gif
Siandien karaliavo sampinjonai su kumpiu: i ikaitinta keptuve su trupuciu aliejaus deti juostelem supjaustyta,prieskoniuose palaikyta kumpi ir kepti ant dideles ugnies keleta minuciu, kol parausta, greit isgriebti, atideti, uzdengti, i keptuve sumesti nuplautus ir supjaustytus pievagrybius, kepti kol paraus, deti svoguna ir pora plaustytus, pakepti, pabarstyti arbatiniu sauksteliu miltu, ipilti stikline pieno, siek tiek grieitneles, sumesti kumpi, apvolioti ir valgyti, jei yra noras.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 11 15, 22:56)
Praktiskai as visada jos turiu rasaliuky ''celos'' nail.gif

kiek laiko ji gali taip stovet?
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 11 16, 00:09)
kiek laiko ji gali taip stovet?


Kol suvalgai rolleyes.gif , zinoma, jei marinatas normalus, nepersurus ir silkes geros, sviezios, jei saltai laikyti, tai pora men. nieko neatsitiks, as pries kaledas visada anksciau nusiperku jos kibireli, kad nereiketu paskui eileje stumdytis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 15, 13:38)
durnas pastebejimas...o kodel data ant nuotraukos ne siandienine  lotuliukas.gif



lotuliukas.gif šiandien neturiu kuo fotkint, tai dedu senesnę nuotrauką, bet lavašą gaminu dažnai kai užpuola svečiai.
o čia vakarykštis patiekalas, fotiko neturiu, tai telefonu l. prastai nuotraukos gaunasi blush2.gif
kepta kiaulienos išpjova. kiaulienos išpjovą marinavau per naktį ketčupo-majonezo mišiny, prieš ruošiant įpjoviau visą išilgai, ir apkepiau ant keptuvės iš abejų pusių svieste, kitoj keptuvėj pakepinau ant sviestuko morkas ir porus, tada į blėtą sudėjau išpjovąm į išpjautus griovelius sudėliojau daržovių sultinyje išmirkytas slyvas, kepintas daržoves užpyliau sultiniu, išmaišiau ir viską užpyliau ant mėsos. 200 laipsnių temp. įkaitintoje orkaitėje kepiau 35 min, tada į padažiuką įdėjau 2 šaukštus grietinės, išmaišiau ir kepiau dar 10 minučių, baigiant kept užtarkavau sūrio ir dar pakepiau apie 5-7 min. gavosi l. skani minkšta mėsytė.

user posted image
Atsakyti