Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(agne.s @ 2009 11 24, 01:22)
Sveikos merginos smile.gif!!! Gal kazkas galetu pasiulyti paprasta recepta is jautienos. Kiek paskaitau, tai visi laaaaaaaabai mandri. Tai vynas toks, tai anoks. Tai prieskoniu pavadinimai nei girdeti, nei regeti. Norisi kazko paprasto ir skanaus biggrin.gif . Isanksto dekoju.


As kaip tik savaitgali troskinau jautiena grietineleje. Vienas skaniausiu mano patiekalu. Bet nuotraukos, deja, netuiu ax.gif Viskas labai greitai buvo suvalgyta. O cia rasyti receptuka be nuotraukos nelabai galima mirksiukas.gif Nebent as galiu tau i AZ surasyti savo megstamos jautienos receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.s @ 2009 11 24, 01:22)
Sveikos merginos smile.gif!!! Gal kazkas galetu pasiulyti paprasta recepta is jautienos. Kiek paskaitau, tai visi laaaaaaaabai mandri. Tai vynas toks, tai anoks. Tai prieskoniu pavadinimai nei girdeti, nei regeti. Norisi kazko paprasto ir skanaus biggrin.gif . Isanksto dekoju.

Pats paprasciausias ir turbut populiariausias butu befstrogenas.Sis receptas neblogas befstrogenas
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 11 23, 00:10)
Evelka, 4u.gif
Siūlau bulvių picą
reikės:
maždaug10bulvių,
4 morkos,
poras ,
3kiaušiniai,
2pomidorai,
saldus pipiras,
stiklinė grietinės,,
dešrytės arba kumpio,
Bulves ir morkas sutarkuoti,sudėti supj. porą,įmušti kiaušinius,suberti prieskonius.Viską gerai išmaišyti ,sukrėsti į formč išlyginti
Ant viršaus įspausti dešros arba kumpio gabaliukus,apkepti orkaitėje apdėti            pipirų griežinėliais,pomidorų užpilti grietine ir kepti dar apie10-15min
Valgyti dar karštą.

A mirksiukas.gif čiukas
Atsakyti
QUOTE(konica @ 2009 11 24, 06:49)
As kaip tik savaitgali troskinau jautiena grietineleje. Vienas skaniausiu mano patiekalu. Bet nuotraukos, deja, netuiu  ax.gif Viskas labai greitai buvo suvalgyta. O cia rasyti receptuka be nuotraukos nelabai galima mirksiukas.gif Nebent as galiu tau i AZ surasyti savo megstamos jautienos receptuka mirksiukas.gif

nu sodimai labai , gal mamos nesupyks jei cia idetum receptuka be nuotraukos, nes as irgi va issiemiau jautienos is saldiklio o ka gamint, neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2009 11 24, 12:57)
nu sodimai labai , gal mamos nesupyks jei cia idetum receptuka be nuotraukos, nes as irgi va issiemiau jautienos is saldiklio o ka gamint, neisivaizduoju  g.gif


Tikiuosi, mamytes labai nesupyks. Bet sutariam, kai paruosi, tai ikelk nuotraukyte cia biggrin.gif
Reikes:
Jautiena
Svogunai
Sviestas
Grietinele
Prieskoniai
Jautiena susipjaustom gabaliukais (4 x 4), galima ir mazesniais. Juos sudedam i puoda virimui. Verdant ideti druskytes, pipiriuko zirneliu, lauro lapeliu. Virti reikia gera valanda. Po to imam puoda troskinimui. Dugna isklojam svogunais, pjaustytais griezinelais. Pridedam sviesto gabaliuku. Tada jautienos gabaliukus. Ir ant virsaus dar svoguniuku, bei dar sviesto kelis gabaliukus. Ipilam vandenuko. Vandens nereikia daug. Troskinam gera valanda. Stengtis nemaisyti. Nebent ta sultinuka ragauti ir ideti kokiu prieskoniuku. Po valandos troskinimo, ipilam grietineles ir dar troskinam pusvalanduka. Bet dabar reikes karts nuo karto pramaisyti, nes grietinele kazkaip svyla prie dugno. Tai tiek mirksiukas.gif
Po tokio ilgo troskinimosi, mesyte labai minksta essen.gif
Prasau, mamytes, nepykit labai, kad receptas be nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
Troškintas karpis

* 1kg svorio karpio
* 40g alyvuogių aliejaus
* 120g porų
* 40g sauso raudonojo vyno
* 20g pomidorų padažo
* citrinos
* laurų lapelio
* kelių kvapiųjų pipirų
* pagal skonį druskos

1. Karpį išvalykite, nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite dideliais gabalais. Pagal skonį pasūdykite, pavoliokite miltuose ir apkepkite karštuose riebaluose.
2. Svogūną supjaustykite griežinėliais ir pakepimkite aliejuje. Supilkite vyną, įdėkite pomidorų padažo, įmeskite lauro lapeliį, kelis citrinos griežinėlius, kvapiuosius pipirus ir kiek pakaitinkite.
3. Sukrėskite į karščiui atsparų indą, sudėkite gabalais pjaustytą karpį, supilkite riebalus kuriuose jis kepė, ir troškinkite įkaitintoje orkaitėje.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Agniska, labai skaniai atrodo-net uzpavydejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 11 24, 11:23)
Troškintas karpis


kaip skaniai atrodo rolleyes.gif

as ir troskinu paskutiniu metu labiau, nei prie keptuviu stoviu blush2.gif

Vel troskinau triusi ... tik nesivelsiu i diskusijas tongue.gif

user posted image

> triusi paprieskoniuoti druska, pipirais ir cesnaku ir palaikyti gera pusdieni.
> apvolioti miltuose ir apkepti svieste gerai is visu pusiu. I keptuve sudeti daug svoguno ir cesnako, pakepti pora min ir tada viska uzgesinti geru puodeliu balto porto vyno.
> visa sia mesyte pilti i kepimo inda, dar dapilti puse puodelio sultinio, uzdeti rozmarino sakele ir pasauti i orkaite gerai val.
> skanaus 4u.gif


na ir troskintas mesos smotas ...

user posted image

> mesyte ismarinavau gera para su iv.prieskoniais bei itryniau gerai garstyciomis.
> i kepimo inda pripjausciau svogunu, cesnako bei kriausiu, puse puodelio sultinio.. ant ju uzdejau mesyte ir pasoviau i orkaite gerom 1,5 val. reikia ziureti kokio dydzio mesos gabalas, tia gali kepimas dar ilgiau uztrukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 11 24, 13:58)
Agniska, labai skaniai atrodo-net uzpavydejau  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Seniai karpį buvau beruošus,tai su vynu patiko labai variantas drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
Aguonėle 4u.gif
Triušis man visoks skanus,žinoma,paruoštas valgymui drinks_cheers.gif
O kokią mėsos dalį kepei?Man nesigauna,niekad toks sultingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 11 24, 13:06)
Aguonele 4u.gif
Triušis man visoks skanus,žinoma,paruoštas valgymui drinks_cheers.gif
O kokią mėsos dalį kepei?Man nesigauna,niekad toks sultingas doh.gif

naudoju viska lotuliukas.gif perku visa, tik jau gabaliukais pjaustyta. zinoma priekines kojeles gaunas minksciausios, bet zinok man niekad nebuna sausa kas nors. sitam recepte buvo daug nugaros gabaliuku, bet man ir tie gavos minkstuciai thumbup.gif
kas liecia vyna virtuveje, tai as neisivaizduoju daug patiekalu be jo lotuliukas.gif jauciu priklausomybe user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 24, 14:09)
naudoju viska  lotuliukas.gif  perku visa, tik jau gabaliukais pjaustyta. zinoma priekines kojeles gaunas minksciausios, bet zinok man niekad nebuna sausa kas nors. sitam recepte buvo daug nugaros gabaliuku, bet man ir tie gavos minkstuciai  thumbup.gif
kas liecia vyna virtuveje, tai as neisivaizduoju daug patiekalu be jo  lotuliukas.gif  jauciu priklausomybe user posted image

Matyt ne taip paklausiau,arba nesupratot biggrin.gif Antra foto,irgi triušis?Ne man rodos ax.gif Nu tūndra jau dabar aš bigsmile.gif
Atsakyti
Čia pasiskaičius, net seilės pradėjo tekėti rolleyes.gif
Viskas, darysiu šiandien Oharos makaronų apkepą, nes mano mažoji makaronus mieliausiai valgo. Jei ne jie, tikriausiai visai prastai su valgymu būtų.
Atsakyti