Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2009 12 03, 18:17)
Ko cia taip tuscia, nejaugi niekas nieko negamina g.gif
Atnesu sonines kepsniukus su pievagrybiais ir vel raugintais kopustais cool.gif .Pievagrybius rinktis kuo didesnius, isimti kotukus ir sauksteliu isskobti dar vidines puses juoduma, kad kuo daugiau eitu ideti idaro.Raugintus kopustus pakepti aliejuje, pries tai pakepus svoguna, tuo idaru prikimsti pievagrybius, deti ant ismustos sonines padruskintu, papipirintu juosteliu ir virsuje susmeigti smeigtukais(idaras turi buti virsuje, kad neisbegtu kopustu sultinys) ir kepti orkaiteje, kol paskrunda.Labai skanu.


nu tu pavarai... gaminsiu ryt thumbup.gif
Atsakyti
Srove, reikės išbandyti tongue.gif
Atsakyti
Sventemis kvepianti ir pilvuka sildanti vistiena 4u.gif
user posted image

Reikes:
Vistienos blauzdeliu, odele nuimti, jeigu turite kirvuka, nukirsti sanari
Prieskoniai: cinamonas, all spice, muskatas, kajeno pipirai, dziovintos cili seklytes, paprika, cesnaku ir svogunu granules, druska, pipirai, sojos padazas.
Blauzdeles apkepinti uzdengtas ant mazos ugnies be jokiu prieskoniu apie 20min. Tada visu prieskoniu (ne sojos) su meile ant vienos puses pabarstom, virinto vandens 50ml i keptuve, dengiam, ir kepam toliau, po 5min apverciam ir vel prieskoniukais barstom, daugiau vandens pilam, dengiam, ir vel kepam. jei dega prieskoniai- reikia pamaisyti. Jei reikia, pilam daugiau vandens. Kuo ilgiau vistyte keps, tuo intensyvesnis bus skonis. Pries pabaiga pilam sojos padaziuko ir dar pora minuciu apkepinam.
Kai norisi daugiau padazo vietoj vandens naudoju konservuotu pomidoru skardine mirksiukas.gif
Garnyras- jusu pasirinkimas... Labiausiai tinka su ryziais ir agurku salotom (luptas agurkas sutarkuotas ilgais siaudais, baltas svogunas, pora cili pipiru, druska, pipirai)
Mano leksteje:
Tuose paciuose riebaluose apkepinti grybukai.
Kol kepiau vistiena vire rudieji ryziai.
Salotu misinys pirktinis su 2 zaliais cili, 2 pomidorais, raudonuoju svogunu, po 2saukstus laimo ir citrinu sulciu, druskyte ir pipirais ax.gif
Atsakyti
mazhulinka, l. saniai atrodo, į menių įtrauktas tongue.gif
Atsakyti
mazhulinka thumbup.gif labai jau skanu
Atsakyti
kaip ir viskas paskutiniu metu - eilinis receptas iš kuking.ru tongue.gif originalas čia

Įdaryti Korsikos baklažanai
user posted image
labai mėgstu baklažanus wub.gif šis receptas sudomino dėl naujo man baklažanų paruošimo įdarui būdo thumbup.gif drįstu teigti,kad receptas yra dietinis ir labai tinka vegetarams (aišku,kurie vartoja kiaušinius ir sūrį)
originalo recepte nurodytos didesnės proporcijos.aš rašysiu taip,kaip dariau sau mirksiukas.gif

1 nemažą baklažaną perpjauti pusiau ir apvirti 10 minučių pasudytame vandenyje.Išimti ir šiek tiek ataušinti.

Įdarui:
atsargiai išskobti apvirto baklažano minkštimą.Atsargiai išspausti įsigėrusį skystį iš luobelės ir išskobtos masės.Minkštimą susmulkinti.sumaišyti su:
1 kiaušiniu
balta duona,išmirkyta piene (man suėjo 1 pusrytinė bandelė)
tarkuotu sūriu (pagal savo skonį mirksiukas.gif aš dėjau Brie ir Dvaro)
smulkintu česnaku
prieskoniais (druska,pipirai,Provanso žolės)

Įdarą sudėti į išskobtus baklažanus ,kepti 200 C apie 30 min.
man buvo labai skanu,ypač šiek tiek pašildytas kitą dieną wub.gif su trupučiu majonezo ir šviežia duona thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 04 gruodžio 2009 - 14:45
mano sios dienos pietus:

Juros gerybes su ryziais

I keptuve sudejau juros gerybes, smulkiai supjaustyta paprika ir pora ir koki 10 min. pakepinau. Uzpyliau balto vyno ir idejau tarkuoto surio ir dar kokias 5min. pakepiau.

I lekste idejau ryzius, juros gerybes ir uzpyliau sojos padazu.

http://public.fotki....i/img-7569.html
Atsakyti
Larissa, niam niaaaam wub.gif as dar pievagrybiu turiu, begsiu baklazano pirkti bigsmile.gif

sii
, aciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 04 gruodžio 2009 - 15:37
Labukai, gardžiamintėsssss biggrin.gif


Srove, mazhulinka thumbup.gif

Truputį gaminau, truputį fotografavau. Jei bus noro ir gebėjimų {nes foto tokios greitukėsssss}, apipupinsiu troškiniu su batono ausytėmis beigi elementaria lašiša su gardžia bandele pateikta.

PS nors ir neturiu naikintinoo kopūstų puskubilio, BET PAPIRKAU ir troškinu DABAR va. Su kiauliena ir baravykais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 gruodžio 2009 - 17:50
Sveikos, aš šįvakar dariau pyragėlius su daržovėm, pagal šį receptą http://pragarovirtuv...1649/#more-1649. Tik truputį patobulinau ir įdėjau apkepto faršo. Gavosi super skaniai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Holly-: 04 gruodžio 2009 - 17:47
nu ka, nuo vakar cia tuscia tai atbegu gaivint temos biggrin.gif

troskinukas
ant ikaitinto aliejaus dejau kubeliais pjaustyta mesa (kumpis kiaulienos), barsciau pipirais, druska, pora cesnako skilteliu, nemazai soju padazo. gerai apkepus dejau daug pjaustyto poro. viska istroskinus perpyliau i puoda.
tada istroskinau pjaustytas bulves su morkom. baigiant troskintis imaisiau grietines, druskos
apkepinau juostelem pjaustytas geltona ir zalia paprikas
viska i ta pati puoda, ismaisiau ir vuolia biggrin.gif jei turit daugiau nei viena keptuve sitas reikalas pasigamins greiciau, as cia su viena zaidziau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indria: 05 gruodžio 2009 - 13:12
QUOTE(indria @ 2009 12 05, 15:11)
nu ka, nuo vakar cia tuscia tai atbegu gaivint temos biggrin.gif

troskinukas
ant ikaitinto aliejaus dejau kubeliais pjaustyta mesa (kumpis kiaulienos),  barsciau pipirais, druska, pora cesnako skilteliu, nemazai soju padazo. gerai ......

ir tokis gražus šviesus patiekalas gavosi blink.gif blink.gif blink.gif pas mane visada tamsus patiekalas gaunasi jei sojos padažą naudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 05 gruodžio 2009 - 14:12