Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2009 12 15, 10:14)
o kaip ji supokuota,file,ar su galvom,su aliejum? blush2.gif

File su aliejum.Be galvu.Man ji irgi labai skani thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 15 gruodžio 2009 - 12:01
QUOTE(Elena @ 2009 12 15, 08:38)
Išduosiu.Negaliu tylėt  lotuliukas.gif Jus tik nesijuokit...čia mano MB mėgstamiausia silkė  doh.gif Jis pastoviai ją perka nes jam skanu...Čia tokia būna Maximose..Optima linija ar kaip...

A tikrai bigsmile.gif ? Teks eit motulės Maximos atsiprašyt, nes visada tą silkę "ignoruodavau" kaip niekam tikusią, nors nei karto neragavau blush2.gif .
Atsakyti
O, kokia gera informacija APIE SILKES thumbup.gif

TUOJ TUOJ atsinešiu vištos kepenėlių su rikotos sūriu ir svogūniukais ir priedukais ir bulbyyytėm lėkštę.


Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 12 15, 15:16)
O, kokia gera informacija APIE SILKES thumbup.gif

TUOJ TUOJ atsinešiu vištos kepenėlių su rikotos sūriu ir svogūniukais ir priedukais ir bulbyyytėm lėkštę.

laukiam liezuvius iskore drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pietukai
Vištos kepenėlės su obuoliais, svogūniukais, salierais ir paprikyte rikotoje su bulbiukais.

user posted image


Reikia:
vištos kepenėlių kokio 1/2 kg
1 obuolio
2-3 skiltelių česnako
1 citrinos

bulvių biggrin.gif
50g sviesto
2-3 svogūnų
1 saliero stiebuko
petražolės šaknies gabalaičio
1/3 raudonos paprikos
trupučio svogūno laiškų
druskos
rikotos sūrio {dėjau tiek, kie man iš 1 l pieno ir 200 ml grietinėlės išėjo}


Kepenėles nuplaunu, pamerkiu vandenuky su citrinos sultimis, metu į vandenį, kur jau verda česnako skiltelės ir obuolys, ir išverdu. BE DRUSKOS.

Galima išvirt jas iš ir vakaro, tada ir sumuštėlius sumeistraut dar išeina biggrin.gif

Užkaičiu bulves.

Sviestelį patirpinu keptuvėj. Apkepinu smulkiai pjaustytą salierą, tada dedu svogūnus, kepinu kepinu, dedu tarkuotą petražolės šaknį, papriką, dar kepinu kepinu, pasūdau, sumetu supjaustytas kepenėles, išmaišau, suverčiu rikotą, išmaišau, dar pasūdau, palieku trioškentis ant silpnos ugnelės.

Nukaičiu ir pasviestinu bulves.

Dėlioju, barstau svogūno laiškiukais ir niammmmmmmmmmm.

Galima agurkais užsikąst.

Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 15 gruodžio 2009 - 14:16
Ne veltui laukiau- labai skaniai atrodo wub.gif Megstu vistu kepeneles.... rolleyes.gif
Atsakyti
notworthy.gif

Atsakyti
Pasidalinsiu rastais Internete ir mano išbandytais receptais.

Pirmiausia - ką tik suvalgyta LAŠIŠA "Auroros" padaže

labai paprasta, labai greita, švelnu, dieviškai skanu.
Paruošimo laikas - apie 10 min/, ne daugiau.

Imame pusę stiklinės balto sauso vyno, verdame puode 5 min.,
kol verda - lašišą supjaustome gabaliukais apie3 cm. pločio.
Į keptuvę įpilame 2 arbat. šaukštus alyvuogių aliejaus, įkaitiname, įmetame smulkiai supjaustytą 1 svogūną ir stambiai supjaustytą česnako skiltelę, labai greitai apkepame, lengvai, iki kvapo, atidedame keptuvėje į šoną, sudedame lašišą, kepame vieną pusę 3 min.
Kol kepa, į puodą, kur vynas, įpilame apie 200-250 gr. grietinėlės, 1 šaukštelį saldžiųjų matų paprikų, sumaišome.
Žuvį apverčiame, kepame 2 minutes,
išpilame padažą ant lašišos,
sudedame: smulkiai supjaustytų žaliųjų alyvuogių - 1 šaukštą,
kaparelių - 1 šaukštą.
Užviriname,
ant mažooos mažooos ugnies verdame 3 min.

Viskas.
Paruošta.

(pabarstome žaliųjų svogūnų laiškais)

Rojaus malonumas, o ne lašiša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka: 16 gruodžio 2009 - 11:02
Mmm,kaip skaniai lasisa atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2009 12 16, 10:01)
LAŠIŠA "Auroros" padaže

atrodo tai fantastiskai wub.gif
as atsinesu vakarykscius makaronus

user posted image

megiamu makaronu
triuso mesos ( isskyrus nugara)
didelio svoguno
~ 50 g salto rukymo sonines
dideles morkos
pora saukstu mascarpones
cesnako, stiklines sultinio
pipiru, druskos

Svoguna supjaustyti plonai bei morka taip pat mazais kubeliais.
Svoguna, morka bei sonine sudeti i keptuve ir kepti saukste alyvuogiu aliejaus ant silpnos ugnies ~ 5 min. Isimti ir atsideti i sona. I keptuve sudeti mazais gabaleliais pjaustyta triusi, deti sauksta sviesto ir viska gerai apkepti ,pabarstyti druska bei pipirais. Atgal sudeti prie triusio mesytes pries tai pakeptas darzoves, ispausti pora skilteliu cesnako ir uzpilti sultiniu. Troskinti neuzdengus ant silnos ugnies ~ 40 min, kol vandenuko beveik nebeliks. ( Vis paragaujant ar jau mesyte issitusinus ), tada sudeti mascarpone ir dar pora min patroskinti. Paskaninti bei iberti sviezios petrazoles ir sumaisius su isvirtais makaronais patiekti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 16 gruodžio 2009 - 13:58
Aguonele,fantastiskas vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 12 15, 14:57)
Vištos kepenėlės su obuoliais, svogūniukais, salierais ir paprikyte rikotoje su bulbiukais.


Niam wub.gif

QUOTE(Marijka @ 2009 12 16, 12:01)

1 šaukštelį saldžiųjų matų paprikų, sumaišome.



Labai skaniai ir graziai atrodo thumbup.gif , o kas tos matu paprikos? blush2.gif
Cia nuo to saukstelio toks rausvas padaziukas gaunasi?

QUOTE(aguonele @ 2009 12 16, 14:57)

as atsinesu vakarykscius makaronus



Galetum ir man atnesti, ne tik sau, tokio skanesto, atsinesu matai cool.gif
flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti