Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Srove poster_offtopic.gif as cia,bet Tavo parasas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 12 17, 14:21)
o kas tos matu paprikos? blush2.gif
Cia nuo to saukstelio toks rausvas padaziukas gaunasi?


Aš manau, kad čia maltos paprikos su spausdinimo klaida mirksiukas.gif

Triušio nooo, ir lašišos noooo.

Dar nooo naujo fuotuoaparato.
Atsakyti
aciu visoms blush2.gif
QUOTE(gadget3 @ 2009 12 17, 13:50)

bet jau noooooru hihihi.gif
Atsakyti
Atsinešu

kiaulienos kalniuką snieguotą

user posted image

Reikia:

kumpinės kiaulienos su lašinuku kiek širdis geidžia biggrin.gif Manoji geidė maždaug keptuvės {tai trims su puse porcijos}
4 bulvių
3 saliero stiebų
1/3 raudonos saldžios paprikos
1 didelio svogūno balto
1 svogūno raudono
grietinės
sviesto {kepimui}
1 baltojo ridiko
druskos, garam masala {indiškų} prieskonių

Smulkiai pjaustytus saliero stiebus pakepinti sviete, tada dėti stambia tarka tarkuotas bulves, apkepinti, berti vidutiniškai smulkiai pjaustytą baltą svogūną, PADRUSKINTI. Suberti ir kubeliais pjaustytą papriką.
Kol kepa daržovės, kitoj keptuvėj apkepti kiaulienos riekutes. Padruskinti ir pabarstyti garam masala.
Baltą ridiką sutarkuoti stambia tarka, sumaišyti su smulkiai pjaustytu raudonu svogūnu, gardinti druska ir grietine.
Kiaulienos riekutes sudėlioti ant daržovių, palikti ant silpnutės ugnies susidraugauti {kol sriuba bus suvalgyta}.

Dėlioti ir puošti žalumynais, kad būtų kaip kokia sniego nuošliauža, tik šiltutė biggrin.gif
Man patiko švelnios mėselės su daržovėm ir aštriai ridikinių/svogūninių salotų derinys, bet KAI KURIE dar naudojo pomidorų padažą.

Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 gruodžio 2009 - 18:06
QUOTE(aguonele @ 2009 12 17, 15:57)
aciu visoms  blush2.gif 

bet jau noooooru  hihihi.gif



Tai čia cik 3. Jumej manotia, kad sąrašiuke cik tiek pozicijų?
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 12 17, 14:24)
Srove  poster_offtopic.gif as cia,bet Tavo parasas wub.gif  wub.gif


Aha ir man patiko topsecret.gif todel pasivogiau is kito forumo blush2.gif

QUOTE(gadget3 @ 2009 12 17, 19:05)

kiaulienos kalniuką snieguotą



Skanu wub.gif
Atsakyti
saunuoles merginos ,kaip viskas skanu biggrin.gif
Atsakyti

Aviena mėtose su parmezano plutele.


user posted image

Kad negaišti laiko, įjungiame orkaitę, kurį turės sušilti iki 180-200 C, pastatome keraminę kepimo formą šildyti.

1 asmeniui – 2 avienos kotletai ant kauliuko (nugarinė)
Paruošiame mėsą – nupjaustome plėves, riebalus. Ideale turi likti tik šonkauliuko kaulas, stuburinę dalį geriau pašalinti, ir būtinai patikrinti, ar neliko smulkių kaulo nuolaužų.

Paruošimui reikia 3 dubenėlių.

1 dubenėlis - mėtos ir česnakai.

Mėtų lapelius (apie 30-40) vnt. smulkiai sukapojame, ten pat susmulkiname 2 česnako skilteles. Įdedame druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

2 dubenėlis - sūrio ir džiūvėsėlių paniruotė.

100-120 gr. Parmezano sūrio (čia tinka ir mūsų lietuviškas Džiūgas) tarkuojame ant smulkios tarkos. Sumaišome su 100 gr. Smulkių paniravimo džiūvėsių.

3 dubenėlis – kiaušinio suplaktinė (lezjonas)

3 kiaušinius kruopščiai suplakame su valgomuoju šaukštu vandens ir žiupsneliu druskos.

KEPIMAS.

Keptuvėje įkaitiname 150 gr. Tyro alyvuogių aliejaus su gabaliuku sviesto.

Kotletus įtriname mėtų-česnakų mišiniu, kad jo liktų gausiai.
Pamerkiame į lezjoną, po to į paniruotė, vėl į lezjoną, vėl į paniruotę.


Kotletus apkepame gerai įkaitintuose riebaluose – apie 30 sekundžių kiekvienai pusei, kol apskrus nuostabiai auksine spalva.
Jokių būdų negalima kepti per ilgai – sugadinsite švelnią paniruotę.


Apkeptus kotletus sudedate į jau įkaitusią keraminę formą.

Kepate orkaitėje 20-30 minučių.

Ištraukiate formą iš orkaitės, užklojate rankšluosčiu ir paliekate 10 minučių.


Nuostabiai prabangaus skonio mėsa.
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2009 12 18, 07:55)

Aviena mėtose su parmezano plutele.


atrodo labiai skaniai thumbup.gif
as aviena galiu valgyti jei yra tik labai labai jauno gyvulelio ... siaip is tolo begu nuo jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 12 18, 11:50)
atrodo labiai skaniai  thumbup.gif
as aviena galiu valgyti jei yra tik labai labai jauno gyvulelio ... siaip is tolo begu nuo jos  blush2.gif

be reikalo.
turguje tikrai galima rasti skanios jaunos ir bekvapės avienos.
O šis receptas puikiai tinka ir kitai mėsai.
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 12 17, 14:21)
Labai skaniai ir graziai atrodo thumbup.gif , o kas tos matu paprikos? blush2.gif
Cia nuo to saukstelio toks rausvas padaziukas gaunasi?
Galetum ir man atnesti, ne tik sau, tokio skanesto, atsinesu matai cool.gif
flirt.gif  hihihi.gif

maltų turėjo būti doh.gif
taip, nuo jų ir spalva tokia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijka: 18 gruodžio 2009 - 12:53
QUOTE(Larissa @ 2009 12 12, 23:42)
tai ne pica   schmoll.gif  tongue.gif  o pyragas  bigsmile.gif



kaip skaniai atrodo, įsirašiau receptuką, ateityje pagaminsiu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijka @ 2009 12 18, 06:55)

Aviena mėtose su parmezano plutele.




Nuotraukoj tai laabai skaniai atrodo essen.gif
Atsakyti