Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(vyšnelė @ 2010 01 02, 22:43)
Šiaip būtų gerai šioje temoje ne tik ingredientai, receptai,bet ir pati gaminimo eiga su nuotraukomis. Tokia tvarka pamenu tikrai buvo pačiose pirmosiose temose "Receptai su nuotraukomis"  mirksiukas.gif  .

Tuomet manau liks dar mažiau besirodančių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 01 03, 01:00)
Tuomet manau liks dar mažiau besirodančių doh.gif

taciau juk ne kiekyje esme, o kokybeje ax.gif
Tebunie maziau, bet kokybiskesniu, geresniu, issamesniu receptu ir foto 4u.gif
Atsakyti
Nemanau, kad tai reikalinga...Pilnai užtenka recepto ir foto
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 03, 11:33)
Nemanau, kad tai reikalinga...Pilnai užtenka recepto ir foto
Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 03, 11:33)
Nemanau, kad tai reikalinga...Pilnai užtenka recepto ir foto


man taip pat pilnai užtenka...
Atsakyti
Manau, kartais gaminimo eiga svarbi {arba graži labai}. Esu dėjus karštas sluoksniuotas a la salotas papaveiksliui, nes gaminau be didžiosios padėjėjos, buvo geras apšvietimas ir puikus įkvėpimas, tai pafotografavau cool.gif

Gerai būtų pirmoje žinutėje parašyti, kad LABAI SVEIKINTINI yra kuo daugiau iliustracijų turintys receptai, bet PRIVALOMA tai tik viena foto telieka, oki?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2010 01 03, 13:53)
Manau, kartais gaminimo eiga svarbi {arba graži labai}. Esu dėjus karštas sluoksniuotas a la salotas papaveiksliui, nes gaminau be didžiosios padėjėjos, buvo geras apšvietimas ir puikus įkvėpimas, tai pafotografavau cool.gif

Gerai būtų pirmoje žinutėje parašyti, kad LABAI SVEIKINTINI yra kuo daugiau iliustracijų turintys receptai, bet PRIVALOMA tai tik viena foto telieka, oki?


As tai manyciau, kad gaminimo eiga reikalinga tik tokiu receptu, is kuriu aprasymo kartais ne iki galo galima suprasti, kaip kazka daryti. Tada be abejo labai gerai, kai yra nuotraukos (na pvz. kaip kokius suktinukus sudetingus susukti, ar kazka imantriai ispjaustyti). O kai buna fotografuoja farsa, tada morkas, paskui dar bulves atskirai biggrin.gif, atseit ka po ko deti, - tai tokiu atveju tik bereikalingai uzima vieta nuotraukomis.
Atsakyti
lotuliukas.gif Nova, prajuokinai su tuo faršu lotuliukas.gif

NORS esu {uj, kaip seniai} bendrabuty stebėjus dvi mergicas, kurios diskutavo, ką kuri matė, kaip kurios mama daro, kai bulves kepa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 sausio 2010 - 15:33
Srove, dekui uz vistienos suktinukus - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skanu:)
Atsakyti
QUOTE(Citrusinė @ 2010 01 04, 01:15)



Gal tu ligonė? blink.gif
Atsakyti
Mano MB mėgsta valgyt kotletus tiesiai iš keptuvės lotuliukas.gif Su juoda duona.Jam taip baisiai skanu...

Kotletams mėsą kapoju su blenderiu.Šį kartą vištieną maišiau su kiaulieną...Dedu prieskonių,druskos,kiaušinį ir žalią tarkuotą bulvę.Gerai išmaišau ir kepu.Džiūvėsiuose nevolioju...

user posted image

Mėsa orkaitėje.
Čia paimta sprandinę ir šonkauliukai.
Marinatui česnakus ir svogūną sutarkuoju bulvine tarka.Dedu lauro lapelius,
gvazdikėlius,rozmarinus, garstyčių miltelių,druskos,pipirų,biški cukraus ir sojos padažo.
Aš jau įsitikinau kad geriausiai mėsą minkštinantis priedas yra aliejus...Naudoju į visus marinatus mėsai.Alyvuogių.
Viską išmaišau,įtrinu mėsą ir palieku parai maždaug...
Kepiau apie 1,5 val...Bulvės apvirtos,o po to irgi sudėtos į orkaitę..

user posted image


user posted image

Faršo pyragas.

Vištieną susmulkinau su blenderiu.Sudėjau kiaušinį,įpyliau grietinėles,druskos ir pipirų..Viską išmaišiau.Padalinau į 3 dalis...Į vieną dalį sudėjau tarkuotą morką,į kitą daug smulkintų žalūmynų.Tada imame kepimo formą,sutepame sviestu,ir dedame sluoksniais: faršas su morkomis,faršas be priedų ir faršas su žalūmynais.Kepame apie 40 min...


user posted image

Atsakyti