Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Supeer picos essen.gif 000189.gif
Atsakyti
o jezaw, picu rojus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citrusinė @ 2010 01 04, 02:15)



QUOTE(Citrusinė @ 2010 01 04, 02:19)

kas cia tai PONIAI darosi- varo per temas ir ta pati rasineja doh.gif g.gif
Atsakyti
Aciu del picyciu smile.gif.
Ir dar anksciau darytos avokado salotos. Susipjaustai avokada, rukyta vistienos kulsi, ir sumaisais viska su koncervuotais ananasu gabaliukais ir majonezu smile.gif.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 01 05, 20:35)
kas cia tai PONIAI darosi- varo per temas ir ta pati rasineja  doh.gif  g.gif


citrusų padaugino biggrin.gif
Atsakyti
kaubojey, avokado salotas greitu laiku išbandysiu tongue.gif
Atsakyti
Sis tas is Filipinu virtuves.Reikes:
0,5kg.kiaulienos mesos
0,5kg.vistienos mesos(dejau slauneles)
3 saukstai acto
2stiklines vandens
puse stiklines sojos padazo(dejau puse vitanos, puse kinietiskos tirstos)
2sauksteliai cukraus
1saukstas paprikos milteliu
6lauro lapai
1galvute cesnako
1svogunas
2saukstai krakmolo
6saukstai alyvu aliejaus
druskos, pipiru pagal skoni(su druska atsargiai, ragaukit, nes jei soja turit suriaja, gali buti per suru)
Mesa supjaustyti nemazais gabaliukais ir sumesti i gilia keptuve, pries tai 3 saukstuose aliejaus apkepus smulkiai pjaustytus cesnakus ir svoguna.Supilti vandeni, acta, paprika, cukru, lapelius, zodziu viska, isskyrus krakmola ir alieju:) ir uzdengus troskinti keptuveje puse valandos.I kita keptuve ipilti likusius 3 saukstus aliejaus ir isgriebus troskinta mesa is sultinio vel gerokai pakepti ir suversti atgal i sultini, ismaisyti krakmola nedideliame kiekyje salto vandens ir supilti i mesa, ismaisyti ir dar 5 min. pavirti.Sis patiekalas tik megejams astrumynu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 01 05, 21:35)
o jezaw, picu rojus  wub.gif
Papildyta:
kas cia tai PONIAI darosi- varo per temas ir ta pati rasineja  doh.gif  g.gif

Nugi skanu poniai, tai ka cia bepridursi lotuliukas.gif
Atsakyti
Koks picų padas gaunas? Traškus ar minkštas?
Atsakyti
QUOTE(pukiena @ 2010 01 05, 15:38)
O kaip ne verdanciam aliejuj isvirs koldunai?  mirksiukas.gif
Verdantis, tik uzvirus sumazinti iki vidutines ugnies ar dar maziau, nes jei ant didziausios padalos, tai virsus apdegs, vidus liks zalias.


Niu tai as ir galvoju kaip cia ta "aukso viduriuka" atradus, o cia pasirodo taip paprasta blush2.gif
Aciu, ryt bandysiu 4u.gif (gal net ir foto pavyks ikelt)
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 06, 00:09)
Koks picų padas gaunas? Traškus ar minkštas?

Labiau minkstas.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Prisipažįstu, kad visus receptus nusižiūrėjau blush2.gif

Tortilijų gabaliukai su avokadų padažu.
Supjausčiau tortilijas trikampiukais, užbarsčiau sūrio ir kmynų. Pakepiau orkaitėje, kol apskrudo. Padažas: avokado minkštimą, šlakelį aliejaus, truputį česnako, druskos ir pipirų sublenderiavau iki vientisos masės.
user posted image

Daržovių salotos su vištiena ir virti-kepti sparneliai.
Sparnelius išviriau, pabarsčiau prieskoniais ir pakepiau keptuvėje.
Salotos: keletą virtų sparnelių nukaulinau, įdėjau pekino kopūstą, avokadą, pomidorą, agurką, užbarsčiau prieskonių salotoms ir užpyliau salotų padažu.
user posted image

Karšti sumuštiniai su sultiniu.
Sultinys tas pats, kuriame viriau sparnelius, įdėjau tik krapų.
Supjausčiau smulkiais gabaliukais rūkytą dešrą, sutarkavau sūrį, įdėjau konseruotų žirnelių, pomidorų padažo, majonezo, įmušiau kiaušinį, įbėriau prieskonių. Sumaišiau viską ir gautą masę užtepiau ant batono. Pakepiau orkaitėje, kol apskrudo.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 02, 01:54)
nera to blogo, kas neiseitu i gera... beieskant recepteliu galima rasti sau tinkamesniu variantu, lengviau improvizuoti, man patinka taip... prisiskaitau receptu ir leidziu dirbti fantazijai biggrin.gif

na bet čia nėra tema, atrask panašų receptą ir susikurk savo, biggrin.gif , temos pavadinimas receptai su nuotraukomis, arba tada pervadinti reikia ingredientai ir patiekalo foto, receptą susikurk pats biggrin.gif , aš čia juokauju, bet iš iš tiesų tikrai daug patogiau atsiverti kas patiko ir matai kam ko kiek reiks, aišku nemanau, kad reikia iki smulkmenų pvz supjaustyti garnyrui du pomidorus biggrin.gif , bet padažai, tešlos, marinatai, tikrai labai svarbu, ir tikrai manau, kad daugumai čia tik pegelbėtų, jaučiu ir mano pačios sukelti receptai be tokių smulkmenų, bet kaip vėl pasiryšiu gamindama fotografuoti biggrin.gif , būtinai pasitaisysiu pioneer.gif , va šito pasigedau kaip reikėjo ant smūgio susirast ko reikėjo, nes receptų daug , tikro nei vieno blush2.gif



nu bet ir prikėlėt skonių blink.gif , gerai, kad valgyt nenoriu, nes apsiseilėčiau čia bežiūrėdama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 sausio 2010 - 23:50