QUOTE(mama_Greta @ 2009 11 24, 22:46)
man is kefyro gavosi visai neblogai, bet tik tiek, kad tai panasiau i paprasta varskyte ar varskes krema, toki rugstoka. O va is pieno, grietineles ir citrinos gaunasi visai kas kita - tikra rikota
ja galima ruosti ir saldziai, ir rugsciai. Be to, gaunasi kur kas pigiau nei parduotuvine rikota. Kuri be kita ko galioja ilgai ilgai ir matyt turi ivairiausiu konservantu. O cia sviezias produktas 
Jei yra dar rikotos megeju, tai siulau isbandyti musu seimynos pamegta duonele su rikotos idaru
http://www.supermama...?...0381&st=468


Jei yra dar rikotos megeju, tai siulau isbandyti musu seimynos pamegta duonele su rikotos idaru

Būtinai šitą pabandysiu. Aš perkuosi naminį pieną, gana riebų. Iš to kur lieka tokią varškytę darom. Mūsų šeimai labai patinka.
O iš kefyro tik šiandien bandysiu.