QUOTE(Vyckaju @ 2009 11 17, 13:56)
Gal kuri bandet kepti is savu miltu, ta prasme ne pirktiniu, o maltu malune nieko neatskiriant kaip atskiria pirktiniuose miltuose juos darant.
sakykim susimaliau nedideliu maluneliu didziausiu rupumu ruginiu miltu 3kg ir truputi smulkiau, bet vistiek rupiai 3kg kvietiniu miltu. kaip eksperimentui manau pakaks

.verta juos sijoti ar ne? butina deti smulkiu miltu ar uzteks vien rupiu? ir kaip su miltu klase kuri cia dabar gavosi. pvz kviecius emiau auksciausios klases maistinius.
idomus, bet kokie pasvarstymai
1.Kepam iš ūkininkų pirktu miltų, rupaus malimo, žymiai stambesni už parduotuvinius. Patarimas, kepdama iš rupiu miltu, pirmiausia jos užplikyk verdančiu vandeniu, suminkštės.
2.Dėl sijojimo, skonio reikalas, aš pvzd. nesijoju
3.Vien su rupiais nelabai kils tešla
4.O dėl klasės nežinau, bet iš savo malimo, nu niekaip neišeis Extra, tai kad drąsiai kepk ir pasidalinsi kas gausis
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.