Olesta, na sugundei Ir aš užsinorėjau Aguonėlio.
Sveikos , iskepiau katik toki pyragaiti, labai neblogas, tik turiu pastebejimu siokiu tokiu. As i idara deciau daugiau cukraus pudros, ir pilciau maziau vandens, nes skystokas gavosi kai iskepe, ir riesutu i tesla manau nebutina, nes nieko ten jie nesijaute . O siaip viskas liuks. MB labiausiai patiko morenginis virsus, sako, kita karta vien ji gali kepti .
Receptas:
Receptas:
Isbandziau kazkada Daividijos gaminta Plikytos teslos braskini torta
Receptas cia
Kadangi tiek daug svieziu braskiu neturejau tai miksavau su zemuogem ir melynes
Beje blynukus kepiau 150C temperaturoje, nes aukstesnej man kazkaip labai netolygiai kepe, vidurys zalias, o krasteliai suskrude
Tortuka rekomenduoju toms, kurios nemegsta saldziu tortu
tiesa nuo maskarpones jis gavosi ganetinai sotus, bet man labai patiko
grietineles sunaudojau 450g
Prapjauto deja neturiu, nes nesemes i svecius
Receptas cia
Kadangi tiek daug svieziu braskiu neturejau tai miksavau su zemuogem ir melynes
Beje blynukus kepiau 150C temperaturoje, nes aukstesnej man kazkaip labai netolygiai kepe, vidurys zalias, o krasteliai suskrude
Tortuka rekomenduoju toms, kurios nemegsta saldziu tortu
tiesa nuo maskarpones jis gavosi ganetinai sotus, bet man labai patiko
grietineles sunaudojau 450g
Prapjauto deja neturiu, nes nesemes i svecius
Labi skaniai atrodo
Sveikutes mamytes nezinau ar cia pataikiau bet labai jau noriu pasidalinti nauju atrastu receptuku
NAMUOSE GAMINTI "RAFAELO"
Jums reikes:
200g. varskes(riebios)
100g. kokoso drozliu + apvoliojimui dar kokia 40-50g.
6 saukstai cukraus pudros
migdolu
1 nugreibta sauksta krakmolo
Varske sumaisome su su cukraus pudra kokosu (kokosa as sumalu iki miltu,bet nebutina) ir krakmolu...gerai isminkom..is gautos mases sukame rutuliukus i ju vidu idedame migdola( migdola as nuskutu bet nebutina) migdolas neturi matytis tada apvoliojame kokose..(atradau dabar naujove spalvotas kokoso drozles labai egzotiskai atrodo) Dedame i saldytuva ir laikome per nakti..Isemus is saldytuvo iskart valgyt
SKANAUS
[/quote]
NAMUOSE GAMINTI "RAFAELO"
Jums reikes:
200g. varskes(riebios)
100g. kokoso drozliu + apvoliojimui dar kokia 40-50g.
6 saukstai cukraus pudros
migdolu
1 nugreibta sauksta krakmolo
Varske sumaisome su su cukraus pudra kokosu (kokosa as sumalu iki miltu,bet nebutina) ir krakmolu...gerai isminkom..is gautos mases sukame rutuliukus i ju vidu idedame migdola( migdola as nuskutu bet nebutina) migdolas neturi matytis tada apvoliojame kokose..(atradau dabar naujove spalvotas kokoso drozles labai egzotiskai atrodo) Dedame i saldytuva ir laikome per nakti..Isemus is saldytuvo iskart valgyt
SKANAUS
[/quote]
apute33, skaniai atrodo tavo tortukas
QUOTE(Olesta @ 2010 01 09, 23:24)
aguoniukas sutvarkytas ir labai išgirtas, turite palaiminimą kepimui
Olesta,atrodo nuooostabiai!
Tortas koks noriu vasaros,taip gundanciai uogytes atrodo
Rafaelo kokie grazuciai,labai pagyvina tos spalvos,taip ir siekia ranka pasivaisinti
Rafaelo kokie grazuciai,labai pagyvina tos spalvos,taip ir siekia ranka pasivaisinti