Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis, 20 TEMA !

QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 18, 08:40)
Kepiau riestainius pagal šį receptą. Skanūs tikrai, bet man pasidarė ne riestainis, o blynas. Ištižo viskas įkišus  orkaitę.  Kame problema galėtų būti?

Cia kaip suprantu dau riebalu i juos ieina, tai per zema temperatura buvo, kai idejot juo i orkaite ir riebalai pasileido siek tiek, todel ir istizo 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu ir as siandien kepti is 1/2 normos tuos riestainius, tikiuosi pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
Skaniai atrodo riestainiai thumbup.gif
Bonza, as irgi esu kepusi si pyraga, tai labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte rekomenduoti skanų pyragą su koncervuotais ananasais? Būčiau labai dėkinga hi.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2010 01 11, 20:17)
Isbandziau kazkada Daividijos gaminta Plikytos teslos braskini torta  rolleyes.gif


Kaupiuos kaupiuos aš tam tortui, bet mažu kada ir susikaupsiu... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Iskepiau riestainelius, noriu padekoti autorei uz puiku recepta wub.gif labai skanus, trapus riestaineliai, beveik kaip is mokyklos laiku!
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 18, 16:59)
Kaupiuos kaupiuos aš tam tortui, bet mažu kada ir susikaupsiu...  bigsmile.gif  bigsmile.gif


Kaupkis kaupkis, labai skanus tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panda* @ 2010 01 18, 13:57)
Gal galėtumėte rekomenduoti skanų pyragą su koncervuotais ananasais? Būčiau labai dėkinga  hi.gif

pora psl atgal yra varskes pyragas su kriausemis, manau kriauses pakeitus ananasais butu laaaabai skanu!
Atsakyti
Radau rusaiciu forume (Toros) tortuka idomu ir sugalvojau pabandyti, nes varske man wub.gif , tik jos ten visai nesijaucia smile.gif , taip ir vadinasi varskinis, grietininis tortas.Kepti labai panasiai, kaip meduti, tik vietoj medaus-varske.
Lakstams:
Puse stiklines cukraus
20gr.sviesto
1kiausinis
1arb.saukstelis sodos(nugesintos acte)
1saukstas citrinos sulciu
1,5stiklines miltu
230gr. varskes(sumaltos, ar blenderiuotos, galima rikota)
puses apelsino nutarkuotos zieveles(as nedejau)
Kremui:
300gr.grietineles
300gr.grietines
2-3saukstai cukraus
1saukstas likerio apelsinu
(dar autore dejo vanilinio pudingo kazkiek)
Deticukru, sviesta, kiausini i didesni dubeni ir kaitinti virs garu voneles maisant.Kai ikais supilti soda, sultis, isputos-supilti puse stiklines miltu, ismaisyti nukelti nuo ugnies, sudeti likusius miltus ir varske ir isminkyti(lips prie ranku, taip turi buti)sudeti i poliet. maisiuka ir i saldytuva porai val.Isemus isvarsti ant miltuoto pavirsiaus ir pasidalinti i 8 dalis(man isejo po 90gr.)Siek tiek ganaliuka pamiltuoti ir iskocioti plonai, vis pasivartant ir pasibarstant miltu, kad neprikibtu.Kepti ikaitintoje orkaiteje 230temp. kol lengvai pagels(apie 5-7min.) ant kepimo popieriaus.Jie truputi traukiasi, tai kociojau siek tiek didesnius nei 22cm.Paskui apipjauni.Lakstai gaunasi minksti, pastoveje nesukieteja.Galima laikyti maiselyje saldytuve, arba uzsaldyti.
Kremui suplakti grietine su grietinele ir cukrumi, likeriu.Sutepti torta.Kadangi as pudingo nedejau, tai siek tiek padauginau grietineles.Sitas tortas man primena eklerus, tai kam jie patinka, galit bandyti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 19 sausio 2010 - 11:19
Srove, laaaabai skaniai atrodo... as kadangi tingine, visada darau sausainiu torta pertepta varske blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 19, 12:23)
Srove, laaaabai skaniai atrodo... as kadangi tingine, visada darau sausainiu torta pertepta varske blush2.gif


Zinok nepanasus visai i sausainini schmoll.gif ir varskes nei kvapo schmoll.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2010 01 19, 09:26)
Zinok nepanasus visai i sausainini schmoll.gif ir varskes nei kvapo schmoll.gif  bigsmile.gif  4u.gif

sausaininis man geris wub.gif kai tiek daug sluoksniu, jei ougienes pamaisyti, gal dar skaniau butu? as kokia vepla, neperskaiciau pilnai, galvojau, kad pertepimas varskinis doh.gif
Atsakyti