QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 01 18, 08:49)
aha, ši irgi gerulė, turiu kompe išsisaugojusi ir šitą paveikslėlį
aš kol kas kompe kolekciją renku, paskui nežianu, eisiu į salonus matuotis, o šiaip kol kas esu pasiryžusi siūtis, tik bijau, kad labai gali brangu būti
O gal galite A formos pavyzdžių įdėti? Mano šiaip viskas "sunku" pečiai platūs, kaip pas plaukiką, rankos man mano nepatinka, tai būtinai kokį nors švarkiuką bolero tipo ar kokias nėriniuotas rankovytes norėčiau turėti, bet čia grynai dėl savęs
šiaip mano figūra - silpnai išreikštas smėlio laikrodis

tai ir pečiai ir apačia vienodo platumo

o liemuo nėra ypač ryškus (nes silpnai išreikštas gi

)
P.s. Pati nesuprantu, ką čia surašiau, bet jūs, tikiuosi, suprasite
As kai savo vestuvems suknias rinkausi, tai kompe galybe pavyzdziu susikeliau. O paskui ejau i salona ir absoliuciai kitokia issirinkau

dar labai daznai buna (sakyciau, netgi kokie 80 proc.), kad nuotakai patinkanti suknia visai netinka jos figurai, va uztat ir beda..
A formos suknios - tai tos, kuriu platejimas prasideda mazdaug ties klubais ar vos vos zemiau, ir aisku nera sijonas labai platus.
aggree ideta ir yra A formos. Pustu platejimas daznai prasideda jau ties liemeniu ar vos kiek auksciau klubu, ir sijonas jau nemazai pustas (arba pasijoniu daaaug). Nu nemoku kitaip paaiskint
Jusu figurai isryskint pvz galima butu po suknele apsivilkt korseta (buna pirkt), jeigu suknyte vientisa, o gal ir rasit jau kazka su korsetu. Jeigu siusites, tai irgi turekit omenyje, kad liemeni reikia isryskint kiek imanoma, klubus slept, o virsu galima pridengt saliu.. nors as labiau svarkeli rekomenduociau - man graziau, be to, teke matyt, kaip nuotaka vargsta su nuolat nuo peciu slystanciu saliu

man be galo grazu tie visi neriniu svarkeliai...