Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartines (apvalutes) nuotakos

QUOTE(aggree @ 2012 01 17, 23:53)
Man grazios tortines. Ir jusiske issirinkta panasaus modelio, kaip ziuriu ir sau. Taciau kol kas mano favorite si:
user posted image

aha, ši irgi gerulė, turiu kompe išsisaugojusi ir šitą paveikslėlį drinks_cheers.gif

aš kol kas kompe kolekciją renku, paskui nežianu, eisiu į salonus matuotis, o šiaip kol kas esu pasiryžusi siūtis, tik bijau, kad labai gali brangu būti blush-anim-cl.gif

gal kuri siuvotės Vilniuj ir plius minus kainas žinot?

O gal galite A formos pavyzdžių įdėti? Mano šiaip viskas "sunku" pečiai platūs, kaip pas plaukiką, rankos man mano nepatinka, tai būtinai kokį nors švarkiuką bolero tipo ar kokias nėriniuotas rankovytes norėčiau turėti, bet čia grynai dėl savęs rolleyes.gif
šiaip mano figūra - silpnai išreikštas smėlio laikrodis laugh.gif tai ir pečiai ir apačia vienodo platumo laugh.gif o liemuo nėra ypač ryškus (nes silpnai išreikštas gi laugh.gif)
P.s. Pati nesuprantu, ką čia surašiau, bet jūs, tikiuosi, suprasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 01 18, 08:49)
aha, ši irgi gerulė, turiu kompe išsisaugojusi ir šitą paveikslėlį drinks_cheers.gif

aš kol kas kompe kolekciją renku, paskui nežianu, eisiu į salonus matuotis, o šiaip kol kas esu pasiryžusi siūtis, tik bijau, kad labai gali brangu būti blush-anim-cl.gif
O gal galite A formos pavyzdžių įdėti? Mano šiaip viskas "sunku" pečiai platūs, kaip pas plaukiką, rankos man mano nepatinka, tai būtinai kokį nors švarkiuką bolero tipo ar kokias nėriniuotas rankovytes norėčiau turėti, bet čia grynai dėl savęs rolleyes.gif
šiaip mano figūra - silpnai išreikštas smėlio laikrodis laugh.gif tai ir pečiai ir apačia vienodo platumo laugh.gif o liemuo nėra ypač ryškus (nes silpnai išreikštas gi laugh.gif)
P.s. Pati nesuprantu, ką čia surašiau, bet jūs, tikiuosi, suprasite 4u.gif

As kai savo vestuvems suknias rinkausi, tai kompe galybe pavyzdziu susikeliau. O paskui ejau i salona ir absoliuciai kitokia issirinkau lotuliukas.gif dar labai daznai buna (sakyciau, netgi kokie 80 proc.), kad nuotakai patinkanti suknia visai netinka jos figurai, va uztat ir beda..
A formos suknios - tai tos, kuriu platejimas prasideda mazdaug ties klubais ar vos vos zemiau, ir aisku nera sijonas labai platus. aggree ideta ir yra A formos. Pustu platejimas daznai prasideda jau ties liemeniu ar vos kiek auksciau klubu, ir sijonas jau nemazai pustas (arba pasijoniu daaaug). Nu nemoku kitaip paaiskint blush2.gif
Jusu figurai isryskint pvz galima butu po suknele apsivilkt korseta (buna pirkt), jeigu suknyte vientisa, o gal ir rasit jau kazka su korsetu. Jeigu siusites, tai irgi turekit omenyje, kad liemeni reikia isryskint kiek imanoma, klubus slept, o virsu galima pridengt saliu.. nors as labiau svarkeli rekomenduociau - man graziau, be to, teke matyt, kaip nuotaka vargsta su nuolat nuo peciu slystanciu saliu g.gif man be galo grazu tie visi neriniu svarkeliai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 01 17, 12:43)
Vilniuje, bet tuoksimės Molėtų rajone, jei priims.
Et, būčiau pasiūlius paslampinėt po suknelių salonus.

Aš iš Vilniaus ir rūgpjūčio mėn vestuvės smile.gif ir šiaip didesnė nei apvalutė doh.gif

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 01 17, 20:08)
Žiūrinėjuos senokai jau.. šita man be proto graži atrodo, tokia princesiška, mergaitiška, o svarbiausiai ir sužadėtiniui patinka laugh.gif
user posted image[/url]

Būtent dėl to ir tinka pūstos, nes paslepia visus tūkumus thumbup.gif
Atsakyti
Sitie zieminiai modeliukai wub.gif ypac antroji wub.gif wub.gif tik itariu ji apvaliom nelabai tiks, priklausomai kur apvalumas didesnis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 18 sausio 2012 - 10:12
QUOTE(aggree @ 2012 01 18, 11:12)
Sitie zieminiai modeliukai wub.gif  ypac antroji wub.gif  wub.gif tik itariu ji apvaliom nelabai tiks, priklausomai kur apvalumas didesnis.
user posted image

Labai grazus 2 foto paltukas wub.gif
Atsakyti
kažkur mačiau, kad pardavinėja to komplektuko suknelę, o paltuko - ne. labai daug klausiančių, kodėl neparduoda ir jo.
Atsakyti
Čia yra keletas suknelių apvalesnėms 4u.gif
http://www.laiminga....URIMOS_SUKNELES
Atsakyti
Gal vakar kuri matėt nuo iki laidą? kuriame salone Raimonda matavosi sukneles? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti