Įkraunama...
Įkraunama...

Laiškas dukrai

Tu buvai labai laukta, gandram užsakyta wub.gif ..
Nėštumo pabaigoje gydytoja pasiųlė pasirinkt Tavo gimimo datą..rugpjūčio 3 ar 5 dieną( kadangi mamytės sveikatytė buvo nekokia )ir nusipirkt adatą, siulų ir antibijotikų blink.gif ..laukė cezaris..
Atvažiavus tą dieną, pasitiko gydytoja, kuri ir sutiko Tave..Užpildžius dokumentus, persirengus, nuvedė į gimdyklą..ten pasirašius sutikimą operacijai, supažindino su komandos nariais(akušere Rolanda ir anesteziologe)..pasiklausė mažosios širdutės dūžių..Viskas gerai, tad po kelių minučių jau operacinėje..Užmaukšlino kepurę, liepė atsipalaiduot susirietus į kamuoliuką, prieš akis sesutė ruošė instrumentus, tai vaizdelis ne iš maloniųjų, dar paklausė kodėl tokia išsigandus blink.gif ..kaži kas kitaip reaguotu doh.gif lotuliukas.gif ..kai suleido į stuburą vaistus , atsigulus, uždengė širmą ir prasidėjo tavęs laukimas- Tavo pirmojo verksmo laukimas..sunkiai atėjai į šį pasaulį, gydytoja su sesute ilgai vargo, kol užgimei..O kai tai įvyko man pasipylė ašarų upeliai iš laimės, kad Tu jau su mumis..gydytoja atnešė prie veido pasidžiaugti, spėjau kelis kartus pabučiuoti ir išnešė..pagal Apgar skalę buvai įvertinta 8-9 balais.
Kol mane susiuvo, sutvarkė, tėvelis jau laukė reanimacinėj palatoj..Netrukus perkėlė į paprastą palatą iš ten į mokamą, į kurią atnešė vakare ir Tave..Jautėmės neapsakomai laimingi..gydytoja net stebėjosi, kad taip gerai jaučiuosi, kaip ne po operacijos..tai Tu tiek jėgų man suteikei wub.gif wub.gif wub.gif

PS.:
Dabar mes jau keturiese..mokomės kartu gyventi ir sugyventi..ir visai neblogai sekasi thumbup.gif

Atsakyti
trumpa, bet grazi istorija, stiprybes ir sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
4u.gif wub.gif labai grazu...
Atsakyti
Grazu wub.gif Sekmes visai seimynai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas! smile.gif
Sekmes ir kantrybes tevliams auginat dukryte 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
labai ačiū visom už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..
Atsakyti
grazu 4u.gif aukit dydeli ir stprus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
o ir vardas mergaitės labai gražus wub.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
000054.gif
Atsakyti