Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Rodomės toliau 4u.gif

Vienas iš paskutiniųjų mano darbelių 4u.gif . Megztas ne sau, tad man teko nekvėpuoti lotuliukas.gif kol fotografuojamas buvo ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 11 gruodžio 2009 - 22:41
Ašarėle, labai daili ir puošni bliuzelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mausiuke @ 2009 12 11, 21:08)
Enary, žiauriai gražus megztiniukas kaip ir modelis  iš kur semiesi idėjų?  thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif
Is galvos idejos...nes pradedama megzti, niekada nezinau, kas iseis rezultate... biggrin.gif bemegzdama galvoju...
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2009 12 11, 15:07)

oi nesakyk, savo pradetus mezginius laikau ant stalo uz monitoriaus, kad vaikas, na ir katinas, neistasytu. Tai ka sau manai.... jau kelinta diena jaunuolis aptiko mano sleptuve, kadangi jo as is ten neisvarysiu, teks ieskot kitos vietos mezginiam slept. Pikta, nes buvo taip patogu... Bet kai reiks is baltos sukneles pilka kaili isrinkt, nusisausiu su duru rankena...
O cia dar viena nagla poza
user posted image

Mano mergina beveik balta ir kailis ilgesnis... doh.gif tai, kaip as juokaudama sakau, mezginiai buna apvelti naturalia vilna, jei nepasaugai ir nepaslepi biggrin.gif Kilimines dangos nuolat apipukuotos, megsta sedeti ant palanges, tad landzioja pro uzuolaidas, uzuolaidos taip pat kartais naturaliai vilnones pasidaro doh.gif
Bet ka daryti...turi gyvuneli, kuri myli, tad reikia ir su visomis problemomis taikytis...
p.s. nieko, megztukas bus siltesnis biggrin.gif
QUOTE(Lusasita @ 2009 12 11, 17:59)
nu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai puosnus, laaaaaaaaaaaaaaabai grazus sijonas. tokio noreciau  ir as ...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha! Ir as noreciau! Niekada neturejau megzto sijono, kazkaip visada isivaizdavau, kad turetu storinti blush2.gif bet cia tai super! Lengvutis, graziai krentantis...
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 12 11, 23:38)
Rodomės toliau  4u.gif

Vienas iš paskutiniųjų mano darbelių  4u.gif . Megztas ne sau, tad man teko nekvėpuoti  lotuliukas.gif kol fotografuojamas buvo  ax.gif

user posted image

Labai grazus! wub.gif Bet kad butu visiskai mano skonio, as buciau nedejusi tu nerinuku virsuje... blush2.gif (cia tik mano nuomone biggrin.gif kad po to nekalbetume, jog tik pagyros vyksta 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2009 12 11, 15:28)
capri - dviem zodziais apie salikeli, schema maciau, bet man procesą prasom. mezgi vieną ilga su gelytem ir sulankstai, bet turbut prisineri daug giju ir jas perrisi kazkaip ?

vienas ilgas ir dedu ant kaklo atskirai, kitas vėl taip pat. iš viso trys juostos. o jos susegamos ta sage mirksiukas.gif
Atsakyti
Ašarėle, gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Mano vakar užbaigtoji ax.gif
user posted image user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif nuosirdi Labai,labai graži ir tau labai tinka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Nutariau ir aš pasirodyti paskutinį savo darbą
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linapet: 12 gruodžio 2009 - 17:31
labai gražūs visų darbeliai, temos pradžiai thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 12 12, 14:18)

user posted image

Laaaaabai grazu! wub.gif Kaip Nuosirdziai, sakau visiskai nuosirdziai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Linapet @ 2009 12 12, 18:29)
user posted image
user posted image

Pati suknute tai labai miela ir jauki atrodo, BET... Pasakysiu atvirai, man kazkas kliuna... O tiksliau tai gal tas rubelis, kuri jus pasivilkusi po suknute, kazkaip gal noretusi kitos spalvos ir kiek suprantu, jis i apacia platejantis ir kazkaip viska ispucia...ir dar tas juodas kaspinukas vietoj dirzo man taip pat nelabai tinka, vietoj jo, as gal pabandyciau koki platu dirza, arba visai be dirzo, su pvz bolero svarkeliu... 4u.gif
p.s. tik prasau neisizeisti, issakau savo nuomone... 4u.gif suknute sauni, tik nesu tikra del detaliu, kurias paminejau...
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2009 12 12, 19:32)
Laaaaabai grazu!  wub.gif Kaip Nuosirdziai, sakau visiskai nuosirdziai thumbup.gif
Papildyta:

Pati suknute tai labai miela ir jauki atrodo, BET... Pasakysiu atvirai, man kazkas kliuna... O tiksliau tai gal tas rubelis, kuri jus pasivilkusi po suknute, kazkaip gal noretusi kitos spalvos ir kiek suprantu, jis i apacia platejantis ir kazkaip viska ispucia...ir dar tas juodas kaspinukas vietoj dirzo man taip pat nelabai tinka, vietoj jo, as gal pabandyciau koki platu dirza, arba visai be dirzo, su pvz bolero svarkeliu...  4u.gif
p.s. tik prasau neisizeisti, issakau savo nuomone... 4u.gif suknute sauni, tik nesu tikra del detaliu, kurias paminejau...

dėkui už patarimus. Dėl to ir įkėliau. Del pasuknės pati abejoju...
Atsakyti
gavau galimybe parodyti daugiau suknutes foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2009 12 12, 13:18)

super, o dar ant lieknos merginos, o dar tokia sodri natūrali spalva, ir su diržu ir be diržo ne prasčiau, nu...man labai labai labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Linapet @ 2009 12 12, 17:29)

gal pasuknelė ir juostelė geriau būtų ne juodi, o tarkim to paties atspalvio tik kiek tamsesni, arba rusvi g.gif , o juostelė ne atlsinė, o to paties siūlo tankiau numegsta ir ne ant liemens, o po krūtine ir be užrišimo (tiesiog apjuosta be jokių surišimų), nes man rodos suknutė nėra labai priliemenuota g.gif , nes darbelis nerealaus kruopštumo, raščiukas liuks, viskas gerai, tik vat detalės visą vaizdą mano akimis prastina, tiesiog prabangi suknutė yra kažkaip tarsi suprastinta unsure.gif , o juk su tokia suknute galima į bet kokią iškilmingą priemonę eiti bigsmile.gif
Atsakyti