Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 08, 10:51)
Vakar kepiau. Gavosi liuks  thumbup.gif Skanu ir tikrai kaip ant laužo. Bus gaminama dar ne kartą  bigsmile.gif


O kaip tas bulves kepat,ant skardos?Ar groteliu?Ir nieko nereikia pilti i skarda,ant sausos sudedat ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2010 01 08, 11:33)
O kaip tas bulves kepat,ant skardos?Ar groteliu?Ir nieko nereikia pilti i skarda,ant sausos sudedat ir viskas?


ant sausos skardos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 01 08, 13:44)
ant sausos skardos mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 01 08, 09:42)
Ojej...nu nebuvo man sūru nei karto...Oda aišku nuimu,o ten labai skani žuvyte lieka...Ar dar kas taip daro???Norėčiau sužinot kaip gaunasi...

Aš kelis kartus kepiau žuvį druskoje - Doradas rinkausi - irgi jokio sūrumo schmoll.gif . Super skani žuvis gaunasi thumbup.gif thumbup.gif , odos nevalgom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2010 01 08, 10:04)
Mergaitės,aš kepu pagal Giedriaus receptą.Visada skanu.Patikėkit.Žuvį renkuosi pagal nuotaiką...Receptas va čia:

http://giedrius-v.li....com/46075.html


Aciu uz informacija mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2010 01 08, 10:14)
  O kiek laiko kepi?



Apie val. kepu uzdengus folija, ir apie 40 min. nuemus, bet vistiek ziureti reikia pagal orkaite, mano viena kepa zyymiai greiciau, nors temp. ir vienoda uzstatau, net ir apskrunda nevienodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lekianti @ 2010 01 07, 21:37)
ir kaip ar skanu jum buvo ??? bigsmile.gif  4u.gif


Na zinok vyras liaupsino visa vakara, sake vakariene kaip restorane bigsmile.gif , o vat man siek tiek gal rieboka buvo g.gif , kita karta padaza daryciau "liesesni", su maziau sviesto ax.gif
Atsakyti
Ateinu su velyvais sestadienio pusryciais - varskiniai blyneliai pagal recepta is "Beatos virtuves"
user posted image

5-6 asmenims

4 kiausiniai
3-5 saukstai cukraus
500 g varskes
100 ml kefyro arba 2 saukstai grietines
1 ziupsnelis druskos
1 kupinas saukstelis kepimo milteliu
200 g miltu
aliejaus kepimui

Kiaisinius issukame su cukrumi, tada ir su vaske. I mase pilame kefyra ar tai grietine, iberiame druskos ir gerai ismaisome. Kepimo miltelius sumaisome su miltais ir imaisome i varkes mase. Mase turi atrodyti kaip tirsta grietine.

P.S. Tik paragavus pradejau gailetis kad kepiau is puses normos, skonis nepakartojamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 01 08, 22:05)
Na zinok vyras liaupsino visa vakara, sake vakariene kaip restorane  bigsmile.gif , o vat man siek tiek gal rieboka buvo  g.gif , kita karta padaza daryciau "liesesni", su maziau sviesto  ax.gif

išduokit paslaptį, su kokiais koldūnais darėt? nes man vienintelė baimė, kad koldūnai gali netikti.. ax.gif sako yra pirkt specialiai kepimui...
o blyneliai thumbup.gif aš tokius panašius paagl Sonatiną kepu, tai mum jie patys pačiausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 01 09, 11:47)
Ateinu su velyvais sestadienio pusryciais - varskiniai blyneliai pagal recepta is "Beatos virtuves"

Kaip skaniai atrodo,retai kada kepu blynelius,bet siuos butinai ismeginsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 09, 12:25)
išduokit paslaptį, su kokiais koldūnais darėt?


Siaip koldunai musu namuose valgomi tik is "bedos", na bent jau taip buvo iki kol pabandem si recepuka, taigi ir megstamiausiu koldunu dar neturim issirinke biggrin.gif Si karta dariau "KOGUS" firmos "koldunai su vistiena".
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2010 01 09, 13:45)
Kaip skaniai atrodo,retai kada kepu blynelius,bet siuos butinai ismeginsiu thumbup.gif


As blynelius kepu gana daznai, nes vaikai megsta, bet sie paliko ispudi ir man biggrin.gif Tik kita karta kai kepsiu, tai dar ir vanilinio cukraus ibersiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 01 09, 11:47)
Ateinu su velyvais sestadienio pusryciais - varskiniai blyneliai pagal recepta is "Beatos virtuves"

Labai mėgstu viską kas su varške
O dar taip viliojančiai atrodo wub.gif
Atsakyti