Tais pačiais metai atšokom mūsų vestuves. Jau mano pilvuko gyventojui buvo penki mėnesei.
Neštumas ne buvo sunkus visa laiką jaučiausi puikei. Gydytojai iš pradžių sakė, kad bus mergytė, bet gilei širdyje žinojau, kad tai busi tu mano karaliau

Pagaliau atėjo tą mūsų susitikimo dieną. Tai buvo rugsėjo 22d rudens lygedienis. atsikeliu 3 valandą nakties iš skausmo, bet galvoju, kad dar tik paruošiamieji sąremei. nueinu iki wc ir vėl grįžtu į lovą gulėti nebegaliu kai tik užeina skausmas iš kart šoku. Pagaliau 5 valandos ryto prikeliu vyrą sakau jau, nes man skauda, o jis dar juokauja eisiu į darbą, o aš supykčiu atsakiau jokiu darbu, o į ligonine važiuosmą. Jau 7 valandą buvome ligoninėje ir prasidėjo liksmibės kai nuleido vandenys tas skausmas buvo toks nepakeliamas. Gydytojas ir akušere sakė tuoj turėsi savo leliuka, o aš atsakiau gal iki vakaro ir turėsi, o jie sako greičiau, nes pas tave viskas atsidarę yra kurios gimdo pirmą kartą tau pavydėtu, kad pas tave taip viskas greitai. Liepia gydytojas nueiti į wc, o aš atsakiau dar iškris vaikas. Labai dėkinga esu gydytojui Dumšei ir akušerei nes jie man ir pilvą glostė ir apkabino. Mano mažiukas į šį pasaulį atėjo kaip kareivis visas buvo virkštele apsiviniojes. Net gydytojas nežinojo ar per virš imti ar leisti pačiai. Pagaliau finišas 9.35 valandos mano angeliukas jau šiam pasaulyje. Jis toks mažiukas gliežnutis. Dar karta esu dėkinga gydytojai Dumšei ir akušerei cežaitei, kad sutiko mano angeliuką