Įkraunama...
Įkraunama...

airiguko atejimas

Nuo pradžių smile.gif visa laiką man patiko maži vaikučiai. Labai jų norėjau turėti. Vyras sakydavo, kad dar ne laikas, kad reikia man baigti 12klasių. Pagaliau Baigiau mokyklą. Pradėjau vyrą zysti, kad jau laikas mus turėti mažą angeliuką, nes namie taip tylių tik šuniukas laksto, o taip norėtiusį, kad namie būtų vaikiškas šurmulys. Ilgai laukti nereikėjo, kai man vėlavo mm. Giliai širdyje jaučiau, kad tikriausei gyvena savo namelyje mažas žirniukas, bet mano nuojauta ne apgavo. Pagaliau ryžtuosi pasidaryti testą tai buvo 2009m sausio 13d vakaras. Nuėjau į vonę testo darytis ir netikiu savom akim, kad vieną juostelė ryški, o kita vos vos matosi. Nežinojau kaip pasakyti vyrui kuris buvo miegami žiūrėjo tv. Taip ne taip pasakiau, o jis nusijuokė sakė va jau busim trise.
Tais pačiais metai atšokom mūsų vestuves. Jau mano pilvuko gyventojui buvo penki mėnesei.
Neštumas ne buvo sunkus visa laiką jaučiausi puikei. Gydytojai iš pradžių sakė, kad bus mergytė, bet gilei širdyje žinojau, kad tai busi tu mano karaliau biggrin.gif. Vis laikas bėgo ir bėgo laukiau tos dienos kada galėsiu tave apkabinti ir visa visa išbučiuoti mano angeliukas smile.gif
Pagaliau atėjo tą mūsų susitikimo dieną. Tai buvo rugsėjo 22d rudens lygedienis. atsikeliu 3 valandą nakties iš skausmo, bet galvoju, kad dar tik paruošiamieji sąremei. nueinu iki wc ir vėl grįžtu į lovą gulėti nebegaliu kai tik užeina skausmas iš kart šoku. Pagaliau 5 valandos ryto prikeliu vyrą sakau jau, nes man skauda, o jis dar juokauja eisiu į darbą, o aš supykčiu atsakiau jokiu darbu, o į ligonine važiuosmą. Jau 7 valandą buvome ligoninėje ir prasidėjo liksmibės kai nuleido vandenys tas skausmas buvo toks nepakeliamas. Gydytojas ir akušere sakė tuoj turėsi savo leliuka, o aš atsakiau gal iki vakaro ir turėsi, o jie sako greičiau, nes pas tave viskas atsidarę yra kurios gimdo pirmą kartą tau pavydėtu, kad pas tave taip viskas greitai. Liepia gydytojas nueiti į wc, o aš atsakiau dar iškris vaikas. Labai dėkinga esu gydytojui Dumšei ir akušerei nes jie man ir pilvą glostė ir apkabino. Mano mažiukas į šį pasaulį atėjo kaip kareivis visas buvo virkštele apsiviniojes. Net gydytojas nežinojo ar per virš imti ar leisti pačiai. Pagaliau finišas 9.35 valandos mano angeliukas jau šiam pasaulyje. Jis toks mažiukas gliežnutis. Dar karta esu dėkinga gydytojai Dumšei ir akušerei cežaitei, kad sutiko mano angeliuką biggrin.gif Aš gimdžiau Utenos gimdymo nomuose. Štai tokia mano istorija. Ne supikytę jei yra daug klaidu nes labai subėjau rašyti kol mažius miegą.

Atsakyti
Sveikatėlės abiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Sekmes auginant suneli 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveiki ir dideli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sekmes visai jusu seimynelei mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
saunuole mamyte mirksiukas.gif aukite sveiki 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte 4u.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif
Atsakyti
Tokia jauna mamytė smile.gif sveikinu smile.gif
Atsakyti
wub.gif sekmes auginant suneli 4u.gif
Atsakyti
Jaunai mamytei sekmes ir sveikatytes tam mazam kareiveliui smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti