Įkraunama...
Įkraunama...

GRŪDOS kelionių agentūra

QUOTE(abiga @ 2011 05 26, 15:59)
Priemoka gyvenant vienai pvz. vaziuojant i Italija 10d/9n net daugiau nei 500 Lt  blink.gif , geriau jau pakentet svetimo asmens draugija, kad tik agentura rastu toki smile.gif Ar buvo kam, kad neatsiranda ir liepia moket?

Gera mintis isidet maisto, bet 10 dienu man atodo nerealu tiek prisikraut, nori nenori teks pirkt ir vietoj. Gerai bent, kad normalios vakarienes.

Mūsų autobuse virš 10 buvo po vieną, bet po kelių dienų neatskirsi kas važiavo su draugėm , o kas po vieną . Nemačiau nieko pykstantis biggrin.gif O dėl bendrakeleivės tenka ieškoti ir kompromisų ir kai ką nutylėti. Man pasisekė - viskas buvo gerai ir tikrai nenorėčiau gyventi viena . Juk net dienos įspūdžius nebūtų su kuo aptarti ir vyno išgerti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Linuskė @ 2011 05 26, 16:02)
Sakoma, kad kiekvienam savo smile.gif , aš geriau primokėčiau, negu 9 naktis kentėčiau, jei pakeleivė pasitaikytų man nemiela, niekuomet nežinai su kuo agentūra suporuos g.gif

galima prieš kelionę pabandyti sužinoti ir gauti tel nr bendrakeleivės
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 05 26, 14:59)
Priemoka gyvenant vienai pvz. vaziuojant i Italija 10d/9n net daugiau nei 500 Lt  blink.gif , geriau jau pakentet svetimo asmens draugija, kad tik agentura rastu toki smile.gif Ar buvo kam, kad neatsiranda ir liepia moket?

Gera mintis isidet maisto, bet 10 dienu man atodo nerealu tiek prisikraut, nori nenori teks pirkt ir vietoj. Gerai bent, kad normalios vakarienes.

Parenka matyt pagal amziu, nes kiek teko matyt visos moteriskes neblogai susidraugaudavo, tikrai neteko matyt nebendraujanciu tarpusavy. Viskas bus gerai, tik svarbu pozityviai nusiteikti.... gi ne istekat mirksiukas.gif
Del maisto, patarciau pasiimti plikomu kosiu, ir "gyvatuka" ( butinai nusipirkit kistuka spec.buna senukuose, nes ten rozetes kitokios) ir uzsukama puodeli- termosa, ryte uzsiplikai ir priespieciams kaip tik... pries islipant is autobuso. Tai paskui tik lengvai ka nors paragauji... ledu lotuliukas.gif salotu ar picos gabaleli, kiekvienam pagal skoni ir kisene rolleyes.gif
Musu gide rekomenduodavo kur galima pavalgyti uz normalia kaina, badu niekas nemirem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 05 26, 15:59)

Todėl pernai ir nemokėjau, pasirodė per dideli pinigai susimokėti už tai, kad keliauji vienas laugh.gif
O šiemet žvalgausi pigesnės kelionės, kad su priemoka vienam gyvenant kainuotų tiek pat. Todėl ir noriu į Kroatiją bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2011 05 24, 07:03)
As pasirinkau sia kelione rugpjucio 13 d.  smile.gif manau, kad viena grupe susidarys tikrai  g.gif arba 13 arba 20 diena  smile.gif

Pernai buvau.Nuostabu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolanda.baka @ 2011 05 26, 18:25)
Parenka matyt pagal amziu, nes kiek teko matyt visos moteriskes neblogai susidraugaudavo, tikrai neteko matyt nebendraujanciu tarpusavy. Viskas bus gerai, tik svarbu pozityviai nusiteikti.... gi ne istekat  mirksiukas.gif
Del maisto, patarciau pasiimti plikomu kosiu, ir "gyvatuka" ( butinai nusipirkit kistuka spec.buna senukuose, nes ten rozetes kitokios) ir uzsukama puodeli- termosa, ryte uzsiplikai ir priespieciams kaip tik... pries islipant is autobuso. Tai paskui tik lengvai ka nors paragauji... ledu  lotuliukas.gif salotu ar picos gabaleli, kiekvienam pagal skoni ir kisene  rolleyes.gif
Musu gide rekomenduodavo kur galima pavalgyti uz normalia kaina, badu niekas nemirem  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geros keliones  4u.gif

Man tai piet7 tikrai nereikejo ir nesinorejo, tik vanduo, vanduo, nes karsta O pusry2i7 ir vakarien4s pakankamai...
Atsakyti
Oi, reiks žiūrėti, ką čia su tuo maistu daryti. O maistas ten rimtai toks brangus?
Kai karšta, man irgi nelabai noris valgyt, bet galvojau, kad jei netyčia kokią parduotuvę užtiksiu, tai užeičiau vaisių ar kokio jogurto nusipirkt. Aišku, ir picos ar makaronų norėsis suvalgyt, čia jau reiks palikt pinigų, bet manau, kad būtų nuodėmė Italijoj lankantis neparagaut jų tradicinių patiekalųsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 05 26, 18:48)
Oi, reiks žiūrėti, ką čia su tuo maistu daryti. O maistas ten rimtai toks brangus?
Kai karšta, man irgi nelabai noris valgyt, bet galvojau, kad jei netyčia kokią parduotuvę užtiksiu, tai užeičiau vaisių ar kokio jogurto nusipirkt. Aišku, ir picos ar makaronų norėsis suvalgyt, čia jau reiks palikt pinigų, bet manau, kad būtų nuodėmė Italijoj lankantis neparagaut jų tradicinių patiekalųsmile.gif)

Nera ten taip brangu ax.gif , butinai reikia paragauti, nes kaip bunan svecioj saly neparagauti ju maisto. O vaisius mes pirkdavom gatvej, bet daugiausiai ledus, nes ten jie fantastiskai skanus. lotuliukas.gif Ir vynas, baltas atvesintas blush2.gif
Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
OK, ačiū labai už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Turim Grūdos kelialapį vienam asmeniui, vasaros kelionėms (slidinėjimas jau nebeįeina) Europoje. Kelialapio vertė maždaug 800Lt. Turim ir nežadam pasinaudoti, todėl jei kas nori gerokai pigiau (susitarsim:))paatostogauti savaitę Europoje, kreipkitės.
el. paštas 12h13p12@gmail.com arba skype fallender_bach
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2011 05 26, 08:04)
deja su tom ortopedinėm kojinėm buvo problemų , teko net pas gydytojus kreiptis . Tokiam karštyje gali neatlaikyti kapiliarai

Na šiaip ištisom parom neteko dėvėti, tik tada kai ilgą kelią važiavau autobuse (daugiausia pirmą ir paskutinę parą). o tomis dienomis, kai po miestą vaikštom, tai nebereikia tų kojinių, todėl man viskas buvo gerai ir kojų tinimo problemą išsprendė, ir naujų neatsirado. Kita vertus, nusipirkus per mažas puskojines gal spaudžia per daug, nereikia pamažinti.
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2011 05 26, 20:48)

..kad tų tradicinių(makaronų) pastos per 7 vakarienes buvo pakankamai..kiekvienam viešbuty vis kitokia pasta smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti