Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Dalinkimės savo rūpestėliais toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 02 01, 19:31)
PAgaliau as su rezultatais...o jie yra puikus thumbup.gif

Dziaugiuosi del jusu thumbup.gif thumbup.gif

O as buvau uzdaryti biliuteni savo kaimely, tai po pokalbio su vietine gine, vos nesprogau nuo pikcio doh.gif Pas ja tik pratesiau savo ligonines biliuteni ir tiek.Ji manes klausia, (pagal ligos koda pamate kas pas mane buvo) tai del buvo ? Sakau - DS.
O ji "Kas pasake, Vilniuj?" Taip. Tai ji man "Oj kaip as nepasitikiu Vilniumi, jie nesenai dirba, tie genetikai....nu bet jau tiek to..."
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Vos nenugriuvau swoon.gif Tarytum as atejau pas genetike, ji i paziurejo man i akis i pilva ir pasake "Zinai, man atrodo pas tavo vaika DS" g.gif O as tokia atsakiau "Jo, aj nu tada tiek to... bandysim vel" doh.gif

Jau tikrai reikia tas kaimo ligonines uzdaryti cool.gif
Suzinojo dar viena tai sako "Tai kaip tau nustate? Echo gal dareisi? g.gif " Siaubas kazkoks doh.gif Ji turi jau tris vaikus, irnekarto per nestumus echo nedare blink.gif Sako o kam? Jie juk nuodingi (echo)... gerai jauciausi, nemaciau prasmes.... Jetau, kaip dar kaimeliuose toli iki civilizacijos, nors iki didziuju miestu tik pora simta kilu unsure.gif Baisu.

Aciu uz nauja tema 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 01 vasario 2010 - 19:24
[quote=Susapnuota,2010 02 01, 20:21]

O ji "Kas pasake, Vilniuj?" Taip. Tai ji man "Oj kaip as nepasitikiu Vilniumi, jie nesenai dirba, tie genetikai....nu bet jau tiek to..."
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Vien už tokius žodžius, kurie gali išaukt abejones ar bent vėl sukelt kažkokių nereikalingų ir skaudžių minčių, tokioms daktarėms šiknas atspardyt gerai reiktų ir neleist dirbt darbo, kurį jos dirba. Jau bent pasilaikytų niekam nereikalingą savo nuomonę sau pačiai doh.gif Susinervinau ko tai stipriai mad.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif siaubas.Poziuris tai... net nezinau kaip pasakyti.O del tos kuri turi 3 vaikus ir nei karto neziurejo tai labai dziaugiuosi kad viskas gerai baigesi.As manau kad tokiu yra tikrai daug.Bet nuo tokiu "daktariu" kuo toliau laikytis eiktu blink.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek tam VIPe apziura kainuoja? blush2.gif
Atsakyti
Tai niekas nesusidrure su cistom skilvelyje? unsure.gif
Visgi nusprendem vaziuot i vilniu, ryt pranes, kada mus gales priimti ir vaziuojam. Vaiuosim pas gydytoja Vankevičienę, kaip ji? Gal kas pas ja lanketes?
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 01, 21:36)
Tai niekas nesusidrure su cistom skilvelyje?  unsure.gif

su cistom ne, pas sunu buvo skilveliai prasiplete, buvo vandene, kuria uzaugom thumbup.gif Ir si karta irgi buvo skilveliai prasiplete, bet tai jau pastebejo per nestuma. O sunui diagnozavo tik 3 - 4 men, nesprisimenu jau blush2.gif Iki metuku gerem vaistikus, lankemes pas neurochirurgus, o poto jau nereikejo ax.gif Nors irgi veina "maloni" daktaryte pasake, kad neimciau i galva, nes ir tarp tokiu vaiku pasitaiko gabiu doh.gif Ziurim su vyru i savo sunu ir vis pajuokaujam sia tema hihihi.gif Nes auga gabesnis uz mus tongue.gif
Atsakyti
Susapnuota, o tai kur tu gyveni, kad aplink tokios tundrytes vaiksto smile.gif 4u.gif
Neim i sirdi... ir isvis nekreipk demesio.
Esi saunuole, padarei tai ka turejai, o ka peza kvakses visokios mesk is galvos 4u.gif

Tai va, o as gi siandien buvau santariskese.
Padare echo ir paeme vandenuka.. Gydytoja sake, kad lyg pagal echo tai viskas gerai, na o ketvirtadieni jau tiksliai bus aisku.
Beje, sake, kad lyg tai mergaiciuke ax.gif Jatus kaip noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
Na aisku, dar nereik sokinet is laimes, bet tikiu, kad viskas ten gerai! smile.gif

Beje, mamytem, kurios ruosiasi vandenu tyrimui ir bijo, tai galiu pasakyt, man visiskai neskaudejo, absoliuciai! Nor esu tokia bailiuke ir skausma pernesu gan sunkiai, bet si procedura, na bent jau man buvo nebjauri ir neskausminga! smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ateinu pasidalintipas jus savo isgyvenimais ir paprasyti pagalbos...

paskutines mm buvo 10,02d pastojau 10,18d. gyd ilgai nerado besivystancio nestumo, nors testai ir kraujo tyrimas ji rode. pamate embriona tik 8sav. pacioje nestumo pradzioje kol dar nezinojau kad laukiuosi geriau antibiotikus, buvo atliktas rentgnes 2stuburo ir 2kaklo nuotraukos.
pisca 1 buvo paimtas sausio pradzioje12-13sav
va ka pamaciau :
amziuas rizika 1:342
biochemine T21 rizika 1:1126
kombinuota trisomijos 21rizika: 1:2060
trisomija 18+NT: >1:50
kvalifikacija matuojant NT: 2,2mm

snd buvau kaune pas genetike ugenskiene , paeme krauja pisca2 , kurio atsakymas bus tik po savaites, o vaisiaus vandenims esu uzregistruota tik vasario 17d, neiskesiu taip ilgai laukdama... gal netemti gumos ir vaziuoti i vilniu mokam tyrimui. mano nestumui netrukus prasides 18sav, skaiciuojant nuo menesiniu
Papildyta:
parasykite prasau kaip kuo skubiau pakliuti pas genetikus vilniuje vaisiaus vandenu tyrimui, pas ka rekomenduotumet kreiptis. kokia kaina?
aciu jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 01, 20:36)
Tai niekas nesusidrure su cistom skilvelyje?  unsure.gif
Visgi nusprendem vaziuot i vilniu, ryt pranes, kada mus gales priimti ir vaziuojam. Vaiuosim pas gydytoja Vankevičienę, kaip ji? Gal kas pas ja lanketes?

siandiena genetike man siule kreiptis i ja, del to kad kaklelio rauksle yra 2,2mm. minejo kad ji vieninetele daro vaiko sirdeles echo
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2010 02 01, 20:31)
Merginos, o kiek tam VIPe apziura kainuoja? blush2.gif

As kai pasiskambinau vakar tai sake iki 200Lt wink.gif Nu kiek supratau apie 175Lt gal... Bet administratore ar kas ten pasake kad 200 tureciau wink.gif
QUOTE(ishiri @ 2010 02 01, 23:51)
parasykite prasau kaip kuo skubiau pakliuti pas genetikus vilniuje vaisiaus vandenu tyrimui, pas ka rekomenduotumet kreiptis. kokia kaina?

Pasiskambink i VIP santariskes ir iskart pakliusi wink.gif As vakar skambinau o jau siandien siule vaziuoti. Jie pasiteirauja kiek jau yra sav ir pagal tai parenka laika. Sakau o gal treciadieni galima tai sake kad treciadieniais vaisiaus vandenu tyrimu diena todel echo registruoja kitomis dienosmis. Administratores super malonios. Issaiskina viska: kiek kainuoja, kada atvykti, ka tureti ir tt. Tad jei neramu ir nori mokamu tyrimu VIP tikrai gera iseitis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 01, 21:08)
su cistom ne,  pas sunu buvo skilveliai prasiplete, buvo vandene, kuria uzaugom  thumbup.gif

Mums sake, tikrai ne vandene. Bet vistiek, kazkaip mazai info randu doh.gif

Ishiri , nieko nzn, zalia as situose reikaluose unsure.gif . Mes per pazintis papulsim 4u.gif

Jema , o kodel tu vaziuosi dar tyrimu drysti? Juk pas jus viskas grazu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 02, 08:24)
Jema , o kodel tu vaziuosi dar tyrimu drysti? Juk pas jus viskas grazu?  wub.gif

Kadangi dariausi Prisca 1 ir ten viskas gerai tai Priscos 2 nebedariau. Pakalbejom su gine ar darytis ja tai ji sako ne tada jau geriau issamia echo bet tik del tavo ramybes. O ramybes man nera gal ir del naiviu priezasciu blush2.gif Pries tai turejau nesivystanti, o paskui metus laiko nepastojau, kol planavom leliuka daremes su MB visokius tyrimus. Mb spermatogramoje visada budavo daugiau pataloginiu formu negu norma. Todel galejo apsivaisinti patologinis spermiukas blush2.gif Gal ir praitas nesivyste del tokios priezasties. kaip gine sako gamta dazniausiai atmeta nesveikus. Tai kazkaip pasitarem su SB ir sakom nepagailesim tu 200Lt kad galeciau ramiai gyvent. Jei jau tokie tyrimai atliekami kodel jais nepasinaudojus. Juk tai tik echo... ax.gif
Atsakyti