o gal gali ideti dar pradzioje daryta nuotrauka, butu efektas didesnis grozetis tavo sypsena
                Natale, tavo dantukai super super super 

o gal gali ideti dar pradzioje daryta nuotrauka, butu efektas didesnis grozetis tavo sypsena

QUOTE(*Amelie* @ 2010 02 25, 01:07)
Tu čia nuotraukoje su gumytėm?
Ką turi omeny?

O man toks jausmas, kad dantukai visai nesilenkia
 Jau laukiu pirmo paveržimo, gal kas pajudės
Ką turi omeny?
O man toks jausmas, kad dantukai visai nesilenkia
musu albumelio svecius rodo , kas pas mus lankosi..
man tai ir taip atrodo kad stovi viskas vietoj
tik tarpuku atsirado o daugiau nzn...
laiko dar reikia..
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 02 25, 13:22)
O man jau po nakties ir pasikeitimai matosi  
 kur įdėjo spyruoklę, tai jau tarpukas atsirado  
 anksčiau ten vos dantų siūlą įkišdavau, o šiande jau ir tarpdančių šepetėlis įlindo  
smagu tau
                Labas, merginos, ar priimsit i savo buri?  

Siandien labai sunkiai sekasi. Vakar uzklijavo briketus ant apatinio zandikaulio.

Ar kam nors yra ''aukstintas sakandis''? Cia mano gydytoja tai issireiske. Esme tame, kad mano apatinis zandikaulis mazesnis uz virsutini ir dabar, kai suklijavo apacioj breketus, tai ant kruminiu dantu tokius kalniukus is baltos koses sulipde, kad negaleciau iki galo sukasti (taip, kaip seniau), nes kitaip su priekiniais dantim numusciau apatinius briketus.
 Ir taip bus tol kol apatinai dantukai nesueis i taisyklinga lanka. Bet jau apie normalu maisto kramtyma, tai jau pamirt turbut reikia.  

Siandien labai sunkiai sekasi. Vakar uzklijavo briketus ant apatinio zandikaulio.
Ar kam nors yra ''aukstintas sakandis''? Cia mano gydytoja tai issireiske. Esme tame, kad mano apatinis zandikaulis mazesnis uz virsutini ir dabar, kai suklijavo apacioj breketus, tai ant kruminiu dantu tokius kalniukus is baltos koses sulipde, kad negaleciau iki galo sukasti (taip, kaip seniau), nes kitaip su priekiniais dantim numusciau apatinius briketus.
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 15:34)
Sveika prisijungus
Siaip tai tuos kalniukus man rodos beveik visoms anksciau ar veliau prilipina. Nieko, priprasi. Kelios dieneles ir ismoksi kramtyt net saslykus
O va man virsuj puse tokio kalniuko atskilo, tai jau laukiu nesulaukiu kito vizito kad padailintu man, nes vis liezuvis ten lenda paciupinet
QUOTE(natale @ 2010 02 24, 20:09)
atsimenu ir man breketai atrode pasaulio pabaiga,dvejojau apie 2 metu  
 ech, o jau galejau be ju vaiksciot  
O as tempiau guma gal kokius 6 metus. Vis atrodydavo, kaip as cia dabe su zmonem bendrausiu. Ot kvaisu kvaisa buvau.
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2010 02 25, 16:36)
Sveika prisijungus  

Siaip tai tuos kalniukus man rodos beveik visoms anksciau ar veliau prilipina. Nieko, priprasi. Kelios dieneles ir ismoksi kramtyt net saslykus

O va man virsuj puse tokio kalniuko atskilo, tai jau laukiu nesulaukiu kito vizito kad padailintu man, nes vis liezuvis ten lenda paciupinet
Ko tai atrodo ''misija neimanoima''
Man tai tie kalniukai tik apacioj uzklijuoti. Bet blyn, galvoju, sulipde tai juos ant visiskai sveiku dantu. Kazi kaip juos graziai nuims?
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 16:04)
Kiek nenuvalgysi - tiek labai graziai nuslifuos
QUOTE(Fudzijama @ 2010 02 25, 17:06)
Kiek nenuvalgysi - tiek labai graziai nuslifuos  
 Kaip kad svieziai plombuotus dantukus paslifuoja  
Nu ziuresim, nes gaila jeigu sveiku dantu emali pazeis.
                Pas mane gilus sakandis. Virsutiniai dantukai uzdengia apatinius. kai sypsaus apatiniu beveik nesimato. tai kai apacioj suklijavo breketus irgi klijavo kalniukus kad nenukasciau breketu. bet tos kalniukus as greit "suvalgiau" po 2 sav mazdaug. per kt vizita ju jau ir neklijavo man,nes virsutiniai dantukai issitiesino, atsistate i lanka.bet sakandzio dar man nesutaise iki to dar ilga kelione laukia.
Papildyta:
Nepergyvenk, greiciau kaip ir dauguma pati nukraptysi savo kalniukus
 o dantukus slifuos kai ligins virsuneles kad vienodo aukscio butu, slifuos kai breketus nuims, kad nuo kliju isvalyti.

Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 16:10)
Nu ziuresim, nes gaila jeigu sveiku dantu emali pazeis.
Nepergyvenk, greiciau kaip ir dauguma pati nukraptysi savo kalniukus
Noreciau kad priimtumet mane i savo bendryja
Gal galetumes pasidalinti patirtim kaip geriausiai valyti dantukus? Taip jau erzina tas nemalonus jausmas po valgio, dabar turiu nesiuotis dantu sepetuka visur, kitaip ir vaizdas ir jausmas nekoks!!!
QUOTE(natale @ 2010 02 25, 17:20)
Pas mane gilus sakandis. Virsutiniai dantukai uzdengia apatinius. kai sypsaus apatiniu beveik nesimato. tai kai apacioj suklijavo breketus irgi klijavo kalniukus kad nenukasciau breketu. bet tos kalniukus as greit "suvalgiau" po 2 sav mazdaug. per kt vizita ju jau ir neklijavo man,nes virsutiniai dantukai issitiesino, atsistate i lanka.bet sakandzio dar man nesutaise iki to dar ilga kelione laukia.
Papildyta:
Papildyta:
Tai vadinasi pas mus ta pati situacija. Tik man tas gilus sakandis tai visai netrukde gyventi. Breketus dejau, nes priekiniai virsutiniai atsikise buvo. Dabar jau 5 men. kaip suklijuotas virsus. Bet gydytoja prigasdino, kad butinai tvarkyciau ta sakandi, nes ateityje bus problemu su visokiom parodontozem ir t.t.
QUOTE(Darida09 @ 2010 02 25, 16:20)
  vasario 17d. uzdejo virsuje breketus  

praejo jau sav. o as vis dar negaliu kramtyti!
Gal galetumes pasidalinti patirtim kaip geriausiai valyti dantukus? Taip jau erzina tas nemalonus jausmas po valgio, dabar turiu nesiuotis dantu sepetuka visur, kitaip ir vaizdas ir jausmas nekoks!!!
Nu pirma savaite tai daugumai dieta buna. Tik koses ir sriubos,jogurtai. paskui makaronai,triniti kotletai,bulviu kose ir t.t. po paverzimu irgi paskaudena dantukus. gerai alki malsina gabaliukas sokolado.pats istirpsta burnoj
Papildyta:
QUOTE(Darida09 @ 2010 02 25, 16:20)
  vasario 17d. uzdejo virsuje breketus  

praejo jau sav. o as vis dar negaliu kramtyti!
Tiesa, sveika prisijungus
nepamirskite naujokes issiusti savo duomenu Shin i Az
miestas, daktaro Vardas pavarde, kokie breketukai ir kada susidejot
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 16:30)
Tai vadinasi pas mus ta pati situacija. Tik man tas gilus sakandis tai visai netrukde gyventi. Breketus dejau, nes priekiniai virsutiniai atsikise buvo. Dabar jau 5 men. kaip suklijuotas virsus. Bet gydytoja prigasdino, kad butinai tvarkyciau ta sakandi, nes ateityje bus problemu su visokiom parodontozem ir t.t.
ziurek toks sakandis pas tave?

pirmos 2 foto(virsaus apacia)- blogai,virsutiniai dantukai uzdengia paptinius kt 2 foto jau gerai
Papildyta:
atrodo tik nesenai keliau savo foto, o gi ziuriu kad cia 18 temoj buvo. na gerai tada keliu keleta savo foto. kaip breketukai istiesino mano dantukus. nors dar tik puse kelio nueta bet vistiek smagu.
1 diena

20 dienu

30 dienu (paziurekite kaip iltinukas per 10 dienu nusileido)

2 men

2m ir apacia 1d

5 men

5men virsus ir 3 men apacia

QUOTE(natale @ 2010 02 25, 17:48)
nepamirskite naujokes issiusti savo duomenu Shin i Az   

Papildyta:
ane, nezinojau

ziurek toks sakandis pas tave?
Na, panasus.