QUOTE(Darida09 @ 2010 02 25, 16:20)
Noreciau kad priimtumet mane i savo bendryja

vasario 17d. uzdejo virsuje breketus

praejo jau sav. o as vis dar negaliu kramtyti!
Gal galetumes pasidalinti patirtim kaip geriausiai valyti dantukus? Taip jau erzina tas nemalonus jausmas po valgio, dabar turiu nesiuotis dantu sepetuka visur, kitaip ir vaizdas ir jausmas nekoks!!!
Nu pirma savaite tai daugumai dieta buna. Tik koses ir sriubos,jogurtai. paskui makaronai,triniti kotletai,bulviu kose ir t.t. po paverzimu irgi paskaudena dantukus. gerai alki malsina gabaliukas sokolado.pats istirpsta burnoj

o valyt tai as po valgio praskalauju burna su vandeniu, paskui su paprastu sepetuku valau, paskui su maziuku kuris vadinasi "vienam dantukui", paskui siulas ir Listerinu ant galo praskalauju. dabar kai dantukai daugmaz savo vietoj stovi tai nebeprilenda tiek maisto. dabar naudoju tik paprasta sepetuka,siula ir Listerine.
Papildyta:
QUOTE(Darida09 @ 2010 02 25, 16:20)
Noreciau kad priimtumet mane i savo bendryja

vasario 17d. uzdejo virsuje breketus

praejo jau sav. o as vis dar negaliu kramtyti!
Gal galetumes pasidalinti patirtim kaip geriausiai valyti dantukus? Taip jau erzina tas nemalonus jausmas po valgio, dabar turiu nesiuotis dantu sepetuka visur, kitaip ir vaizdas ir jausmas nekoks!!!
Tiesa, sveika prisijungus
nepamirskite naujokes issiusti savo duomenu Shin i Az
miestas, daktaro Vardas pavarde, kokie breketukai ir kada susidejot
Papildyta:
QUOTE(Lusiukas @ 2010 02 25, 16:30)
Tai vadinasi pas mus ta pati situacija. Tik man tas gilus sakandis tai visai netrukde gyventi. Breketus dejau, nes priekiniai virsutiniai atsikise buvo. Dabar jau 5 men. kaip suklijuotas virsus. Bet gydytoja prigasdino, kad butinai tvarkyciau ta sakandi, nes ateityje bus problemu su visokiom parodontozem ir t.t.
ziurek toks sakandis pas tave?
pirmos 2 foto(virsaus apacia)- blogai,virsutiniai dantukai uzdengia paptinius kt 2 foto jau gerai
Papildyta:
atrodo tik nesenai keliau savo foto, o gi ziuriu kad cia 18 temoj buvo. na gerai tada keliu keleta savo foto. kaip breketukai istiesino mano dantukus. nors dar tik puse kelio nueta bet vistiek smagu.
1 diena
20 dienu
30 dienu (paziurekite kaip iltinukas per 10 dienu nusileido)
2 men

2m ir apacia 1d
5 men
5men virsus ir 3 men apacia