Tiek priziurejus skanestu tik spek gamintis , laiko taip nera
QUOTE(Makra @ 2010 03 05, 16:19)
Aciu
nieko nebus,teks spurgas gaminti-IR NE KITAIP
uzkretet su tom spurgom,gerai,kad varskes pasidariau,tai galesiu ir as pasilepint
QUOTE(Nova @ 2010 03 06, 15:52)
Ateinu su nauju saldumynu Dariau "Kuršėnų" vyniotinį pagal čia, SM, rastą receptuka. Na skanumėlis neišpasakytas
Kaip skaniai atrodo.!!
QUOTE(Nova @ 2010 03 06, 12:52)
Ateinu su nauju saldumynu Dariau "Kuršėnų" vyniotinį pagal čia, SM, rastą receptuka. Na skanumėlis neišpasakytas
tai jau tikrai,kad skanumelis
QUOTE(Nova @ 2010 03 06, 15:52)
Ateinu su nauju saldumynu Dariau [b][color=purple]"Kuršėnų" vyniotinį [/color)
tobulas.o jeigu ir išvaizda tokia pat kaip skonis, tai būtinai reiks išbandyt
Tai vienas mėgstamiausių mano pyragų
Sveikos
tikrai labai skaniai atrodo Kuršėnų vyniotinis, reiks išbandyt kada.
O aš šiandien draugutės laukdama prikepiau sausainiukų prie kavos
Tešlai:
100 g sviesto
1 trynys
1 stiklinė miltų
Balta masė:
1 baltymas
1 stiklinė cukraus
Iš miltų, trynio ir tarkuoto sviesto išminkyti tešlą, iškočioti ir išspausti apskritimus.
Baltymą gerai išplakti iki stovinčių baltų putų, plakant sudėti cukrų.
Su kulinariniu švirkštu ar maišeliu baltymus užšvirkšti ant tešlos apskritimų.
Kepti ne labai aukštoje temperatūroje (apie 150-180C) apie 20-30min. Laiko tiksliai nežinau, reikia žiūrėti kol tešla pagels gražiai
Skanaus
tikrai labai skaniai atrodo Kuršėnų vyniotinis, reiks išbandyt kada.
O aš šiandien draugutės laukdama prikepiau sausainiukų prie kavos
Tešlai:
100 g sviesto
1 trynys
1 stiklinė miltų
Balta masė:
1 baltymas
1 stiklinė cukraus
Iš miltų, trynio ir tarkuoto sviesto išminkyti tešlą, iškočioti ir išspausti apskritimus.
Baltymą gerai išplakti iki stovinčių baltų putų, plakant sudėti cukrų.
Su kulinariniu švirkštu ar maišeliu baltymus užšvirkšti ant tešlos apskritimų.
Kepti ne labai aukštoje temperatūroje (apie 150-180C) apie 20-30min. Laiko tiksliai nežinau, reikia žiūrėti kol tešla pagels gražiai
Skanaus
Man kaip Kuršėnietei Kuršėnų vyniotinis irgi labai patinka.
Aš ir darau, pagal Gitanos receptą, tik įdarą koreguoju, nes man varškė su žaliu kondencuotu pienu a dedu vietoj jo plaktos grietinėlės ir tada niamnis
Aš kepu biskvitą ant silikoninio paklotėlio, ir tik iškeptą iškart su visu paklotėliu susuku. Labai patogu ir greita
Nova - tavo vyniotinis idealus
Beatos spurgytės
Aš noriu žagarėlių, bet vis neatrandu sau tinkamo recepto
Aš ir darau, pagal Gitanos receptą, tik įdarą koreguoju, nes man varškė su žaliu kondencuotu pienu a dedu vietoj jo plaktos grietinėlės ir tada niamnis
Aš kepu biskvitą ant silikoninio paklotėlio, ir tik iškeptą iškart su visu paklotėliu susuku. Labai patogu ir greita
Nova - tavo vyniotinis idealus
Beatos spurgytės
Aš noriu žagarėlių, bet vis neatrandu sau tinkamo recepto
QUOTE(Nova @ 2010 03 06, 15:52)
TOBULIAU NEBUNA
pinta,jusu sausainukai kaip is atviruko
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 03 07, 15:16)
pinta,jusu sausainukai kaip is atviruko
Ačiū, labai paprasti ir skanūs