Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 21 TEMA!

[quote=Krisanta,2010 03 04, 17:51]
Nekeptas pyragas..
Pasak dukros Rafaelo skonio...
• Kokosas, pienas, skardinė, 1 vienetas
• Kokosas, drožlės, 2 saujos

Sudomino šitas receptas smile.gif o kada panaudoti kokosą? Na, skaičiau kelis kartus ir nesupratau g.gif
Atsakyti
Is bendradarbes gavau receptuka ir isbandziau siandien,pavadinumo nepaklausiau,tai pavadinau kitaip

Aviziniai dribsniai su obuoliais

200g.av.dribsniu
100g.cukraus
100g.sviesto ar margarine
Vanilinio cukraus
1st.pieno
2kiausiniai
400g.obuoliu galima ir daugiau



Keptuveje istirpinti sviesta,jame pakepinti dribsnius sumaisytus su cukrumi,sudeti I skardele dribsnius ant virsaus uztarkuoti obuoliu ir uzpilti kiausiniu,pieno ir van cukraus plakiniu ir kepti orkaiteja,as kepiau apie 1val
user posted image
Mano seimynai patiko ypac vaikams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 07 kovo 2010 - 21:08
4u.gif
Papildyta:
[quote=Krisanta,2010 03 04, 17:51]
Nekeptas pyragas..
Pasak dukros Rafaelo skonio...

Paprasta ir lenga...
user posted image

Tik papuošti galima gražiau, bet čia namų vartojimo....

• Kondensuotas pienas, skardinė, 1 vienetas
• Kokosas, pienas, skardinė, 1 vienetas
• Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
• Kukurūzų miltai, 1 šaukštas
• Sausainiai, 300 gramų, kad butų trapesni, aš naudoju krekerius Saulutė iš Maximos....
• Pienas, 1 stiklinė
• Kokosas, drožlės, 2 saujos
Gaminimas:
Trynius, kukurūzų miltus, pieną bei kondensuotą pieną sudėti į virimo indą ir išmaišyti, pakaitinti ant maišant, kol sutirštės. Sausainius pamirkyti piene ir išdėlioti (geriau platesnio) dugną, tada pilti sluoksnį išvirto kremo, vėl sluoksnį sausainių ir kol baigsite ir kremą. Torčiuko paviršių apibarstyti kokoso drožlėmis. Dėti į šaldytuvą.
Mano pastebėjimai.

1. Paprasto pieno nenaudojau. Nes tada visai šlapias būtų pyragas. Sausainiai suminkštėjo ir nuo kremo...
2. Dėjau apie 3 Š. kukurūzų miltų, kad labiau sutirštėtų... Nes man nuo vieno nieko nesutirštėjo...

Skanaus 4u.gif


Per skubėjimą...... doh.gif

Gaminimas:
Trynius, kukurūzų miltus, kokosų pieną bei kondensuotą pieną sudėti į virimo indą ir išmaišyti, pakaitinti ant maišant, kol sutirštės. Sausainius pamirkyti piene ir išdėlioti (geriau platesnio) dugną, tada pilti sluoksnį išvirto kremo, vėl sluoksnį sausainių ir kol baigsite ir kremą. Torčiuko paviršių apibarstyti kokoso drožlėmis. Dėti į šaldytuvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 07 kovo 2010 - 21:27
Kepėjos, gal galit atskleist paslaptį? Dvi draugės pasakojo, kad kepant sausaunius jie joms susilieja į vieną (pilnai vadovaujasi receptu, palieka tarpus, deda į įkaitintą orkaitę), Kodėl tai galėtu būti? g.gif
Atsakyti
user posted image
12 vidutinių formelių

Riešutų pagrindui:
200 g miltų
30 g riešutų (anakardžių,lazdyno,migdolų)
2 v.š.cukraus
125 g šalto sviesto, supjaustyti
1 kiaušinio trynio
1-2 v.š. šalto vandens (neprivaloma)

Įdarui:
20 g sviesto
100 ml grietinėlės (35% riebumo)
150 g tamsaus šokolado
3 v.š. kepintų ,stambiai kapotų riešutų (anakardžių,lazdyno,migdolų)
1-2 v.š. kakavos miltelių

Riešutų pagrindas:
Miltus ir cukrų sumaišyti ,Riešutus susmulkinti smulkintuvu ir sudėti į miltus ir gerai išmaišyti.Idėti sviestą. Maišyti tol,kol gausis trupiniuota tešla.Tada idėti kiaušinio trynį ir truputį vandens ,išminkyti.Gautą tešlą susukti į maistinę plėlelę ir dėti 30 minučių į šaldytuvą.

Įkaitinti orkaitę iki 190 ° C .Formeles ištepti sviestu ,apiberti miltais, iškloti atšalusia tešla ir subadyti su šakute. Kepti iki auksinės rudos spalvos maždaug 15 minučių. Palikti atvėsti. Atsargiai išimti iš formelių.

Įdaras:
Įdėti susmulkintą šokoladą,sviestą ir grietinėlę į dubenėlį. Kaitinti ant mažos ugnies,kol viskas ištirps.Maišyti iki vientisos masės. Truputį atvėsusė masę supilti į iškeptus dubenėlius.Apibarstyti skaldytais riešutais ir kakava.Dėti 30 min. į šaldytuvą.
Skanaus.
Atsakyti
Labai skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau vakar morku pyrageli pagal si recepta. Super skanus gavosi, jau gavau prasymu duoti recepta smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alyssa @ 2010 03 08, 16:52)
Kepiau vakar morku pyrageli pagal si recepta. Super skanus gavosi, jau gavau prasymu duoti recepta smile.gif


joa as ir kazkada ji kepiau.Gerulis toks ir skanus tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 08 kovo 2010 - 15:54
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 07, 22:58)
Kepėjos, gal galit atskleist paslaptį? Dvi draugės pasakojo, kad kepant sausaunius jie joms susilieja į vieną (pilnai vadovaujasi receptu, palieka tarpus, deda į įkaitintą orkaitę), Kodėl tai galėtu būti? g.gif



Niekas nežino atsakymo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2010 03 08, 16:15)
Labai skaniai atrodo  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 08, 16:55)
Niekas nežino atsakymo?  unsure.gif


O kokie butent sausainiai? Siaip jei miltu per mazai, tai isskysta orkaiteje kepant.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 03 08, 16:57)
O kokie butent sausainiai? Siaip jei miltu per mazai, tai isskysta orkaiteje kepant.



Sakė visi. Ir meduoliai, ir sviestiniai. g.gif Na, klausiau ar deda viską pagal receptą? Sakė viską daro taip, kaip parašyta. Ir sakykim aš kepu meduoliukus - man išeina, o jai - susilieja.
Atsakyti