Aguonele ............niaaammmm
Aciu jums uz receptuka)
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus ,bet labai skanus
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus ,bet labai skanus
noriu paklaust Jūsų supermamytės ką tik iškepiau aš brownie.viršus gavos traškus,vidus šlapias. atrodo toks ir turi būt pagal aprašą,nes nesu ragavus anksčiau jo.tai vat noriu pasidomaut ar jis ir turi taip veltis burnoj?skanumo tikrai skanus,bet jau kaip velias ne tas žodis po kiekvieno kasniuko noris užsigert ko tai nežinau ar čia taip ir turi būt ar aš ko nedadariau?
QUOTE(aikstinga @ 2010 03 23, 21:27)
noriu paklaust Jūsų supermamytės ką tik iškepiau aš brownie.viršus gavos traškus,vidus šlapias. atrodo toks ir turi būt pagal aprašą,nes nesu ragavus anksčiau jo.tai vat noriu pasidomaut ar jis ir turi taip veltis burnoj?skanumo tikrai skanus,bet jau kaip velias ne tas žodis po kiekvieno kasniuko noris užsigert ko tai nežinau ar čia taip ir turi būt ar aš ko nedadariau?
Na, vidui jis turi buti toks dregnas. Man jis tirpsta burnoj, bet, kad veliasi, tai nepasakyciau . Cia gal kaip kam atrodo
QUOTE(aikstinga @ 2010 03 23, 19:27)
noriu paklaust Jūsų supermamytės ką tik iškepiau aš brownie.viršus gavos traškus,vidus šlapias. atrodo toks ir turi būt pagal aprašą,nes nesu ragavus anksčiau jo.tai vat noriu pasidomaut ar jis ir turi taip veltis burnoj?skanumo tikrai skanus,bet jau kaip velias ne tas žodis po kiekvieno kasniuko noris užsigert ko tai nežinau ar čia taip ir turi būt ar aš ko nedadariau?
Jei labai veliasi tai gal reikejo dar truputi pakept,nes veltis jis neturi,nu toks slapias..bet dantys neapsivelia
QUOTE(laselis @ 2010 03 23, 21:34)
Na, vidui jis turi buti toks dregnas. Man jis tirpsta burnoj, bet, kad veliasi, tai nepasakyciau . Cia gal kaip kam atrodo
vo...o čia gal todėl,kad dar ganėtinai karštą valgiau...nu net nežinau..neiškepęs tirai negali būt,nes viršus jau persprogęs buvo..nu matysiu kaip valgysis visai atšąlęs... kažko pastaruoju metu nebeiškepu nieko,kas mane tenkintų...
QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 22, 19:31)
Gal galima recepta
QUOTE(onute33 @ 2010 03 24, 14:01)
Sveikutes kulinares.Turiu toki klausima.Auginu ta vatikano duona vadinama arba Hermanas ar dar kitaip.Tai va,noriu paklausti ar galima jau iskepta duona uzzsaldyti kameroj?Noriu nuvezti lauktuviu i UK,bet jau atejo laikas ja kepti,o skrisiu tik po keliu dienu.Taigi ar nepakeis skonio tas pyragas ar duona kai atsildysiu?
Kažkur buvau radus inete vienos moters pasisakymą, kad kai jai pabosta kepinėti tą pyragą, ji paima tą vieną vadinamą vaiką ir pasideda į šaldytuvą, bet ne į šaldymo kamerą. Kai užsimano, vėl išsitraukia, užsiaugina ir išsikepa. Tad gal ir Jus pabandykit dabar užaugintą tešlą pasidėti į šaldytuvą, po to ištraukit likus porai dienų iki išvažiavimo, tą vieną dieną paauginkit, tegu ji atšyla, atsibunda, o kitą dieną jau atsigavusią tešlą užmaišykit ir išsikepkit šviežių lauktuvių
Nemanau, kad čia nukentės skonis to pyrago, jei porą dienų jo tešla patupės šaldytuve
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 23, 21:12)
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus ,bet labai skanus
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus ,bet labai skanus
Šitas pyragas superinis tik šiek tiek aš jį papildžiusi..
Tešlai dedu koki pusantro arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, ir kokį šaukštą kakavos.. nerealus man jis gaunasi..
įdarui dedu apie 200g grietinės, tada tokia šlapia šlapia varškė būna. super..
o šiandien po darbo bandysiu kepti Kuršėnų vyniotinį, nes žiūriu čia tiek gerų atsiliepimų apie jį..
QUOTE(laumupė @ 2010 03 24, 16:32)
Nu tai ir liuks Aš tai darbe šiandien cielus du gabalus suryjau, dar dabar skonį burnoj jaučiu.... skanumėlis Rauginkim toliau Hermanus
JAU AS LAUKIU KADA KEPT REIKES, BEVEIK UZMIRSUS SKONI, KEPSIU SU VARSKE
QUOTE(daividija @ 2010 03 23, 21:40)
Jei labai veliasi tai gal reikejo dar truputi pakept,nes veltis jis neturi,nu toks slapias..bet dantys neapsivelia
nu as jaučiu jį per karštą valgiau,nes kai atvėso supratau kad skanesnio pyrago nesu valgius
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 23, 20:12)
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus ,bet labai skanus
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus ,bet labai skanus
Cia kokio mazdaug skersmens forma? Turiu varskes, ir nezinau ka su ja padarius o valgytoju nelabai yra cia...
O Hermano ir as noriu