Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 21 TEMA!

Aguonele ............niaaammmm thumbup.gif

Aciu jums uz receptuka)
user posted image
Atsakyti
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus blush2.gif ,bet labai skanus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigreirko1974: 23 kovo 2010 - 20:14
noriu paklaust Jūsų supermamytės 4u.gif ką tik iškepiau aš brownie.viršus gavos traškus,vidus šlapias. atrodo toks ir turi būt pagal aprašą,nes nesu ragavus anksčiau jo.tai vat noriu pasidomaut ar jis ir turi taip veltis burnoj?skanumo tikrai skanus,bet jau kaip velias ne tas žodis doh.gif po kiekvieno kasniuko noris užsigert ko unsure.gif tai nežinau ar čia taip ir turi būt ar aš ko nedadariau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2010 03 23, 21:27)
noriu paklaust Jūsų supermamytės 4u.gif  ką tik iškepiau aš brownie.viršus gavos traškus,vidus šlapias. atrodo toks ir turi būt pagal aprašą,nes nesu ragavus anksčiau jo.tai vat noriu pasidomaut ar jis ir turi taip veltis burnoj?skanumo tikrai skanus,bet jau kaip velias ne tas žodis doh.gif  po kiekvieno kasniuko noris užsigert ko unsure.gif tai nežinau ar čia taip ir turi būt ar aš ko nedadariau? unsure.gif


Na, vidui jis turi buti toks dregnas. Man jis tirpsta burnoj, bet, kad veliasi, tai nepasakyciau g.gif . Cia gal kaip kam atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2010 03 23, 19:27)
noriu paklaust Jūsų supermamytės 4u.gif  ką tik iškepiau aš brownie.viršus gavos traškus,vidus šlapias. atrodo toks ir turi būt pagal aprašą,nes nesu ragavus anksčiau jo.tai vat noriu pasidomaut ar jis ir turi taip veltis burnoj?skanumo tikrai skanus,bet jau kaip velias ne tas žodis doh.gif  po kiekvieno kasniuko noris užsigert ko unsure.gif tai nežinau ar čia taip ir turi būt ar aš ko nedadariau? unsure.gif

Jei labai veliasi tai gal reikejo dar truputi pakept,nes veltis jis neturi,nu toks slapias..bet dantys neapsivelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 03 23, 21:34)
Na, vidui jis turi buti toks dregnas. Man jis tirpsta burnoj, bet, kad veliasi, tai nepasakyciau  g.gif . Cia gal kaip kam atrodo  g.gif


vo...o čia gal todėl,kad dar ganėtinai karštą valgiau...nu net nežinau..neiškepęs tirai negali būt,nes viršus jau persprogęs buvo..nu matysiu kaip valgysis visai atšąlęs... kažko pastaruoju metu nebeiškepu nieko,kas mane tenkintų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 22, 19:31)
Mano be kepimo milteliu  wink.gif


Receptas Sonatinos.

Gal galima recepta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2010 - 19:04
QUOTE(onute33 @ 2010 03 24, 14:01)
Sveikutes kulinares.Turiu toki klausima.Auginu ta vatikano duona vadinama arba Hermanas ar dar kitaip.Tai va,noriu paklausti ar galima jau iskepta duona uzzsaldyti kameroj?Noriu nuvezti lauktuviu i UK,bet jau atejo laikas ja kepti,o skrisiu tik po keliu dienu.Taigi ar nepakeis skonio tas pyragas ar duona kai atsildysiu?



Kažkur buvau radus inete vienos moters pasisakymą, kad kai jai pabosta kepinėti tą pyragą, ji paima tą vieną vadinamą vaiką ir pasideda į šaldytuvą, bet ne į šaldymo kamerą. Kai užsimano, vėl išsitraukia, užsiaugina ir išsikepa. Tad gal ir Jus pabandykit dabar užaugintą tešlą pasidėti į šaldytuvą, po to ištraukit likus porai dienų iki išvažiavimo, tą vieną dieną paauginkit, tegu ji atšyla, atsibunda, o kitą dieną jau atsigavusią tešlą užmaišykit ir išsikepkit šviežių lauktuvių bigsmile.gif
Nemanau, kad čia nukentės skonis to pyrago, jei porą dienų jo tešla patupės šaldytuve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 24 kovo 2010 - 12:49
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 23, 21:12)
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus blush2.gif ,bet labai skanus

Šitas pyragas superinis tik šiek tiek aš jį papildžiusi..

Tešlai dedu koki pusantro arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, ir kokį šaukštą kakavos.. nerealus man jis gaunasi.. mirksiukas.gif

įdarui dedu apie 200g grietinės, tada tokia šlapia šlapia varškė būna. super..

o šiandien po darbo bandysiu kepti Kuršėnų vyniotinį, nes žiūriu čia tiek gerų atsiliepimų apie jį.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 03 24, 16:32)
Nu tai ir liuks  bigsmile.gif  Aš tai darbe šiandien cielus du gabalus suryjau, dar dabar skonį burnoj jaučiu.... skanumėlis  bigsmile.gif  Rauginkim toliau Hermanus  4u.gif

JAU AS LAUKIU KADA KEPT REIKES, BEVEIK UZMIRSUS SKONI, KEPSIU SU VARSKE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 03 23, 21:40)
Jei labai veliasi tai gal reikejo dar truputi pakept,nes veltis jis neturi,nu toks slapias..bet dantys neapsivelia lotuliukas.gif


nu as jaučiu jį per karštą valgiau,nes kai atvėso supratau kad skanesnio pyrago nesu valgius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 03 23, 20:12)
Varskes pyragas:
Tesla:
200 g sviesto arba margarino, 0.5 stikines cukraus, 1 saukstas vanilinio cukraus,2 stiklines miltu.
Idaras:
0.5 kg varskes, 3 - 4 kiausiniai, 0.5 stiklines cukraus.
Pats procesas:
sviesta sutarkuoju per burokine tarka, sumaisau su cukrumi ir miltais. Gaunasi tokia biri mase is miltu ir juose issivoliojusiu sviesto gabaliuku.
Idarui sumaisau varske, cukru ir kiausinius.
Kepimo inda patepu sviestu, suberiu puse miltu-sviesto ar margarino-cukraus misinio, islyginu, ant jo uzpilu varske, o ant virsaus vel miltu-sviesto ar margarino -cukraus misinio.
Kepu 200 laipsniu karstumo orkaiteje viena valanda.
Gal nelabai isvaizdus blush2.gif ,bet labai skanus


Cia kokio mazdaug skersmens forma? Turiu varskes, ir nezinau ka su ja padarius lotuliukas.gif o valgytoju nelabai yra cia...

O Hermano ir as noriu bigsmile.gif
Atsakyti