Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 21 TEMA!

QUOTE(Saulėta. @ 2010 04 08, 17:51)
Ką tik pasvėriau smile.gif 1 valgomas šaukštas želatinos - 15 gramų, 1 arbatinis šaukštelis - 5 gramai. Atkreipiu dar kartą dėmesį, kad torte trys valgomi, o ne arbatiniai šaukšteliai, kad netyčia nesusimaišytum mirksiukas.gif


Ačiū už ats 4u.gif

vyniotinis atrodo skaniai, man tik visada įdomu, kaip nesulūžta jis atvyniojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 08, 18:33)
Ačiū už ats  4u.gif

vyniotinis atrodo skaniai, man tik visada įdomu, kaip nesulūžta jis atvyniojamas  doh.gif

Ne,nesuluzta,aisku jei perkepsi tai bus trapus ir sulus.
Atsakyti

Keila,nuostabus sausainiukai......šaunuole....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 04 09, 09:38)
Keila,nuostabus sausainiukai......šaunuole....... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif


Kokia mokytoja, toks ir puikus kremas gaunasi 4u.gif Aciu tau wub.gif
Tokie sausainukai su beze primena senus laikus, kai mokykloj buvo pirkti tokie pyragaiciai berots po 15 kapeiku biggrin.gif
Atsakyti
Keliu ir aš savo meduolio nuotraukytę. Receptukas jei kam įdomu mano bloge .

user posted image


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Mano darbai, mano blogas
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 04 08, 10:25)
Gal galit pasiulyti kuri sokoladini torta, nu ta prasme, sokoladinio biskvoto receptuka. Turiu zele pasidarius ir niekas nevalgo, tai pamaniau sudeciau i sokoladinio tosto pertepima. bigsmile.gif


Cipciuko Juodojo miško gan skanus biskvitas ir nesudėtingas, esu jį kepusi,kai reikėjo vis ką nors sunaudot pertepinėjant, tai riešutus, tai vyšnias, tai kremus kokius rolleyes.gif
tik nuorodos neturiu,bet jis yra virųuje sąrašuose.


Atsakyti
Skaniai atrodo meduolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tesulka @ 2010 04 09, 11:25)
Keliu ir aš savo meduolio nuotraukytę. Receptukas jei kam įdomu


už pusės valandos pasakysiu savo verdiktą, kaip tik sudėjau kepti smile.gif

tu išsgelbėjai mane biggrin.gif nes buvo medaus, buvo manų ir jie buvo sąraše sunaudoti kuo greičiau,nes nervavo pakutis pradarytas ir nebaigtas. o dabar viskas suėjo good.gif
dariau iš dvigubos porcijos, nes siauro indo neturiu kaip ir,tai norėjos tokio aukštesnio...
man nesiseka su pyragais šiaip jau,žiūrėsim kas čia bus iš šito cool.gif
Atsakyti
reiks isbandyti ka nors lengvo.. 4u.gif nors tiesa pasakius nemoku pyragu kepti... blush2.gif
Atsakyti
taigi mano komentarai apie meduolį:

Visų pirma, dariau iš dvigubos porcijos nes kaip tik likę buvo 100 g manų,tai ir subaigiau visus.
dar nuo savęs įdėjau 2 a.š. cinamono į vidų, nes man meduolis būtent su juo asocijuojas. ant viršaus nebarsčiau sezamo,nes man kažkaip pasirodė,kad nesiderina, bet nusprendžiau barstyt dar cinamono, bet pamiršau biškutuką pamaišyt su cukrum doh.gif tai jis gavos toks kartokas viršus... šiek tiek barsčiau pudros ant viršaus kad gelbėti situaciją..
Ir dar, sekančiu kartu medų imčiau kitokį, nes pas mane jis buvo toks tamsus ir ganėtinai stipraus skonio. nu bet pačiam meduolyje nemaišė, bet nepatiko, kai apipyliau nat viršaus iškeptą. tai kitą kart nebepilsiu.
o šiaip puikus meduolis turiu pasakyt.
tik sakyčiau gal man vidus šiek tiek per drėgnas gavos nors dabar kai pastovėjo tai viskas gerai, gal kad šiltą ragavau blush2.gif

čia dar prieš keliaujant į orkaitę
user posted image

čia jau supjaustytas
user posted image

Ačiū už receptą, tikrai išbandysiu dar kartą tik be medaus ant viršaus.

Atsakyti
tesulka, grange, gražučiai jūsų meduoliai mirksiukas.gif

Aš šįvakar desertui atitempiu visoms skanumynų mėgėjoms po gabalą pačio paprasčiausio pasaulyje tinginio, labai skanaus! thumbup.gif

user posted image

800 g paprastų sausainių (pavyzdžiui, “Gaidelis”)
130 g sviesto
180 g pieno
60 g cukraus
35 g kakavos
1/3 arb.š. citrinos rūgšties
keli lašai romo esencijos


Sausainius sulaužyti gabalėliais. Į puodą sudėti sviestą, statyti ant ugnies ir maišant ištirpinti. Supilti pieną, suberti cukrų ir kakavą, maišant kaitinti, kol cukrus ištirps, masė užvirs ir pradės tirštėti. Įmaišyti citrinos rūgštį, romo esenciją ir nukelti nu ugnies. Čiut čiut atvėsinti ir įmaišyti sausainius – visi sausainiai turi “apsivelti”. Paruoštą masę krėsti ant maistinės plėvelės, suformuoti norimą formą ir sandariai apvynioti plėvele. Dėti į šaldytuvą ir laukti, kol sustings. Tuomet išvynioti ir supjaustyti norimais gabalėliais, patiekti ir skanauti.
Atsakyti
kaip tik galvoju,reikia ryt tinginio pasigamint thumbup.gif aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti