Sveikos gyvos kepejėlės

Vis paskaitau kaip jūs čia kepate ir pati ką išsikepu, tik nekepu kažkaip 100proc. pagal receptus, vis improvizuoju, tai šiandien kepiau pusiau ruginę duonelę pagal šį receptą:
225 g ruginių miltų
225 g kvietinių miltų (dėjau daugiau)
2 a. š. kmynų (mažiau dėjau, nes neturėjau

2 a. š. druskos
20 g šviežių mielių (7 g sausų)
150 ml šilto pieno
1 a. š. skysto medaus (dėjau du gerus šaukštus)
150 ml šilto vandens
dar priedo dėjau gabaliuką sviesto, pridėjau įvarių prieskonių (čiobrelių, kalendros, rozmarinų, šašlykų prieskonių be druskos), saulėgražų, avižinių dribsnių ,egiptietiškos duonos sėklų (parsivežiau iš egipto, priduoda labai įdomų skonį duonai) . Ir gavosi labai skani , tokia pusiau tamsi duonelė
Paskui dar užstačiau bulką kepti, tą tai iš galvos sumečiau ir iš akies viską:
pienas, mielės, kvietiniai miltai, cukrus, druska, sviestas, kiaušinis. Gavosi tokia puri ir valgoma
Kraunasi fotikas, tai ryt ir foto įmesiu to kas likosi
Ai dar užsiraugiau ruginį raugą pagal pirmam puslapį esantį receptą, pažiūrėsim kaip čia jis augs