Įkraunama...
Įkraunama...

Essence

tai nieko nesuprantu tai gal per tamsu atspalvi issirinkau pudrytes g.gif ar jau tokia veido spalva kad keicia pudra g.gif ui
Atsakyti
Idekit prasau priemone nagams, kur minkstina odeles bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as geltonojo blizgesio, ir jauciu, koki nors nagu laka prigriebsiu, seniai nagus belakavau biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau geltonaji blizgi wub.gif Patinka saldantis efektas, kuris pakankamai ilgai jauciamas ant lupu (tikejausi trumpiau bus) bigsmile.gif spalvytes lupoms jokios nesuteikia, nera labai lipnus, kas man ir patinka, o kad putlintu lupas tai nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 04 21, 08:09)
tai nieko nesuprantu tai gal per tamsu atspalvi issirinkau pudrytes g.gif ar jau tokia veido spalva kad keicia pudra g.gif ui

O keik laiko naudojate? as tikrai nenustebciau jei ir mna taip bus, nes tik pora kartu bandziau. O ir po darbo gryzau vakar velai tai gal nemaciau.

Mergaites kas geltona blizgesi turi parasykite daugiau atsiliepimu 4u.gif jei kam nesunku butu ir foto gerai butu ... 4u.gif nes nezinau reik man ar ne, nes gelton kitoki turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 21, 10:41)

Mergaites kas geltona blizgesi turi parasykite daugiau atsiliepimu  4u.gif  jei kam nesunku butu ir foto gerai butu ...  4u.gif  nes nezinau reik man ar ne, nes gelton kitoki turiu smile.gif

Nieko blatno tas geltonas blizgis irnesakyk.gif Tik tiek kad saldantis efektas, o ant lupu atrodo, kaip kad butu siek tiek dregnos lupos ir tiek ax.gif Truputi nusivyliau unsure.gif Ir laikosi labai trumpai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 04 21, 09:55)
Nieko blatno tas geltonas blizgis  irnesakyk.gif Tik tiek kad saldantis efektas, o ant lupu atrodo, kaip kad butu siek tiek dregnos lupos ir tiek  ax.gif  Truputi nusivyliau  unsure.gif Ir laikosi labai trumpai  ax.gif

Man irgi senasis volume up labiau patinka.
Atsakyti
na panaudojau pudra neilgai gal kokia keturis kartus, kai ant virsaus dedavau biria miner. tai taip nesimate o kai essense mineraline uzsidejau iskart pasimate ryzumas g.gif na gal cia bus problema su atspalviu tai jei kas nori galiu atsiusti dovanu uz sokolada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 21, 00:27)
Na as dar bandau pudryte, bet galiu pasakytu, kad oranzine spalva tikrai nelenda kaip kakas sake. Ir pudryte visiskai nesijaucia ant veido  thumbup.gif

Man tai  visai gerai saldo mentolis jauciasi  thumbup.gif labai maloni tekstura thumbup.gif  as geltno irgi norejau bet toki is Nivejos turiu. Bet galvou reik gal ir man nusipirkti geltona 4u.gif

Aš rožinių turiu daugiau negu man reikia, tai geltono užsimaniau biggrin.gif Ir tuo pačiu šaldančio, turiu Avono šaldantį, tai ten net vasarą rimtai šalta nuo jo pasidaro, kaip užvaro biggrin.gif

QUOTE(Tučka @ 2010 04 21, 08:33)
Idekit prasau priemone nagams, kur minkstina odeles  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Nerandu foto internete, o tai įmesčiau, pas mane toks kaip nagų lako buteliukas blush2.gif

QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 21, 09:53)
Uzsimaniau ir as geltonojo blizgesio, ir jauciu, koki nors nagu laka prigriebsiu, seniai nagus belakavau  biggrin.gif

Nagų lakai tikrai labai geri, Colour&go nusilakavus jau trečia diena kaip nauji thumbup.gif
Atsakyti
man šios firmos labiausiai patinka mineralinė pudra thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti