As gimdysiu kovo 15 dabar mano varlytei 37...gimdysiu kovo 15 nes tada terminas ir tada gris musu tecius

Todel esu rami laiko daug..Joa..Kurgi ne. Prasidejo viskas nuo to kad istekejau..po dvieju metu vedybu prisireike maziuko..pusantru metu nieko nesigauna..susimazciau nueiti konsultacijos..na ka gydytoja apziuri paskiria gydyma..Iseinu pasipiktinusi joa gydymas Folio rugstim ir vitaminu E..trenkta boba..

pagersiu vitaminu ir pastosiu joooo..nepraejo poros savaiciu(gal sutapimas girzau pas ja su keturiais teigiamais testais) ..o grizau nes kai lipau laiptais i penkta auksta ten gyvenu

sutikau treciame, kaimyna valganti banana, na bananus as megstu bet neesme..nuo jo kvapo mane taip supykino
Tai va 35 savaite as istinus kaip ziurkenas..mano dailios smulkios 40 dydzio kojytes patapo 42 dydzio..mano daili figuryte 100 kg patapo tokia pabrinkusi, dauguma jau esamu mamu sake kad nestumo metu tinti normalu..na ka sausio pabaiga lankausi pas savo gine ji sako man tavo tyrimai blogi..ir spaudimas aukstas..nu ir patinus ziuriu.Ateik kita savaite pakartok tyrimus..okej sakau ir lekiu pas mociute papietaut nemokami pietus gerai

..Papietave isdumiam i pramogu centra Maxima ir mociute sugalvoja kad reik uzsukt i vaistine pasimatuot man spaudimo nes pasisikundziau kad galva plysta..nium pamatuoju skaiciu nesuprantu..bet suprantu savo maciutes akis ,o beje jos labai dideles pasirodo kaip ir mano spaudimas 177/129
Diena eina i pabaiga ir sedziu prie tv..mociute paskambino jau pusei gimines tetoms medikems..sulaukiu tetos skambucio lek kuo skubiau i ligonine nelauk nieko..Nu galvoju gal ir reiktu konsultacijos..Nuvaziuoju konsultacijai..paguldo paziuri..sako nieko gero ir taaip kokia savaite kartoja kol galiausiai man neapsikentus ir paklausus kada gi pagaleu isleis namuku-tu tikiesi namuku?Iseisi nesinervok, tik jau su vaikiuku..

Kaip su vaikiuku kaaaa????? jus mane pusantro menesio laikysit cia???? ne sako..-ryt darysim CP

laukti nebegalima beje jei butum i ligonine neatvykus dar pora dienu butu istikes priepolis traukuliai ir butu kaput

Pamenat kai mano saunioji gydytoja sake ateik kita savaite..tai va ir klausyk tu daktaru pagalvoju..
Rytas nepusryciauju..gaunu kateteri nemalonus reikalas ..bet malonu visa para kai nereik i tulzika puskuot..Nuveza su ratukais i operacine..sedziu ant stalio epiduras..girdziu kad ir gydytojai moka keiksmazodziu

per mano dailu sudejima nepavyksta pataikyti trecias kartas nemeluoja

ir pradedu jausti kaip syla kojos..paskui guliu jauciu kaip tepa teptuku man savaimini idegi..ir paskui nejauciu nieko tik matau kad aplink keletas chalatu ir kad man laaabai bloga sako kaip jauties ..sakau nezinau kaip turiu jaustis bet man laaaaabai bloga vemsiu..pasuka galva sako vemk.Jo galvoju tai gal tablecike kokia pasiulytu ar ka o cia vemk.

paskui girdziu kazkur......verkia vaikas sesute ar kokio laipsnio chalatuotas asmuo pasuka mano galva ir matau kad tai mano vaikas..Liuks galvoju bliau- gyva..Mano mergiote gyva

taigi vasario pirmoji 10:41 gime mano varlyte..Mane nuveza i gimdkla guliu lasa lasines..sakau kada perkelsit i normalia palata sako gi tu po gimdymo pabuk gimdykloj..Joa sakau kad as tam gimdyme nedalyvavau, tik ziurejau kaip visi aplink sokineja.Mano varlyte gime 2070 svorio45 cm ugio..sveikute

aisku buvo vaiku reanimacijoj..o as jau gulejau normalioj paprastoj palatoj..kita diena po CP iseme man ta kateteri i tuoleta turejau eiti pati klausia ar paeisi?Guliu galvoju zinoma paeisiu o ko ne..Stenedama atsikeliu is gulimos padeties po viena nuleidziu kojas nuo lovos ir slept..pasirodo ir nuosavas kunas gali pavesti..tada lygiai taip stenedama atsikeliu nuo zemes..ir svirduliuodama ir stenedama nueinu i tuoleta..Taigi taip kokia savaite gulejau viena..dar kelias dienas eidavau pas maziuke nesiau po cerkiuka pieno nes nebuvo jo..taip maigydavau (.)(.) kad atrode nuplesiu..zut but norejau maitint savo vaika..ir stai mes jau savaite kaip kartu palatoj..kol kas namuku ne nematyt nes maziuke nemoka dar pati susilti kol matinu susala..todel guli sildomoj lovytej..svorio priaugame ...valgome gerai nes mama is didelio noro matyt tiek maige (.)(.) kad dabar lova ir rubai ir viskas skesta piene..Siuo metu sveriam 1894 liko simtas gramu kad butu galima vaziuoti namo..pieno pas mane daug reik kad valgytu..gaila negaliu primaitint taip kokiu bulkuciu nupirkciau
Ir laukiam tecio jis turi grist "ant gimdymo"
Dabar patapau dar viena peleda-Mano vaikas ppats graziausias